P4 > Nyheter

Sunday, 26 January, 09:41

P4 - 05 Dec 19 kl. 18:24

Erkjenner ikke straffskyld for drap i Lakselv

Mannen i 30-årene som er siktet for drap etter at en person ble funnet død i en leilighet i Lakselv i Finnmark i går, nekter straffskyld.
I følge politiet ble det gjennomført avhør med siktede i går kveld.
31-åringen er varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll.
Det var en mann i 40-årene som ble knivstukket, han er ikke norsk statsborger..
Les mer på P4


Les mer om:
Lakselv, Finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erkjenner, ikke, straffskyld, for, drapi , Lakselv
NRK - 04 Nov 19 kl. 09:14

Erkjenner ikke straffskyld

Den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund, erkjente ikke straffskyld da rettssaken startet i dag. På spørsmål om han erkjenner de faktiske forholdene, sa han at han ikke husker mye av det..

Dagbladet - 19 Jan 20 kl. 13:49

- Erkjenner ikke straffskyld

Den terrorsiktede kvinnen erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier hennes advokat på pressemøtet. Hun godtar varetektsfengsling i fire uker..

P4 - 30 Sep 19 kl. 09:33

Erkjenner ikke straffskyld

Den ene av de to Tromsø-advokatene som er tiltalt for å ha innført 87 kilo amfetamin til Tromsø erkjenner ikke straffskyld. Det ble kjent da rettssaken mot advokatene og tre andre startet i dag. Den andre advokaten erkjenner delvis straffskyld for å ha bidratt til innføringen.

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:06

Siktede erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for å ha kjørt på og drept franske Daisy May Tran på Snartemo i sommer, erkjenner ikke straffskyld. Etterforskningen av saken pågår fremdeles..

NRK - 28 Oct 19 kl. 11:20

Erkjenner ikke straffskyld

Siktede i Snartemo-saken erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser forsvarer Berit Knudsen til NRK..

P4 - 05 Sep 19 kl. 15:26

Vet ikke hvorfor Manshaus ikke erkjenner straffskyld

Politiet vet ennå ikke hvorfor draps- og terrorsiktede Philip Manshaus ikke erkjenner straffskyld. Det opplyser de til Dagbladet. Manshaus innrømmer å ha begått de faktiske forhold han er siktet for, men vil ikke formelt erkjenne straffskyld.

NRK - 05 Dec 19 kl. 18:57

Lakselv: Erkjenner ikke straffskyld

31-åringen som er siktet for knivdrapet i Lakselv erkjenner ikke straffskyld, men knytter seg til hendelsen. Det ble gjennomført et avhør med siktede i går kveld..

NRK - 11 Dec 19 kl. 19:14

Erkjenner ikke straffskyld

Den ene av de tre som er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble funnet død på Regestranden, erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser hans advokat Aleksander Steinsvåg til NRK. Mannen vil også motsette seg varetektsfengsling..

VG - 19 Jan 20 kl. 14:00

IS-kvinnen (29) erkjenner ikke straffskyld

Under en pressekonferanse søndag opplyser kvinnens forsvarer Nils Christian Nordhus at hun ikke erkjenner straffskyld. Hun vil samarbeide med PST..

P4 - 21 Aug 19 kl. 11:52

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for menneskehandel i Sogn og Fjordane erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser politiet til VG. Politiet vil be om fire ukers varetekt når manne blir fremstilt for fengsling i dag.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger er nå stengt i Nord-Norge på grunn av uvær. E6 over Saltfjellet i Nordland og E12 ved Umbukta er stengt som følge av uværet. Det samme ermange fylkesveier i Nordland og Troms og Finnmark..

P4 - 1 time siden

Dødstallet stiger i Kina

I Kina fortsetter dødstallet å stige etter utbruddet av coronaviruset. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget over 300 nye smittetilfeller, opplyser myndighetene i landet. Dermed har minst 1600 mennesker fått påvist smitte, situasjonen er kritisk for 230 personer.

P4 - 1 time siden

Barn til sykehus etter brann

En tre år gammel jente er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter en boligbrann i Moss i natt. Jentas mor og ett år gamle søster er også innlagt på sykehuset etter å ha blitt eksponert for røyk. Treåringen ble reddet ut av boligen av en politibetjent som selv fikk røykskader, forteller operasjonsleder Kari Monsen.

P4 - 1 time siden

Skadd i snøscooterulykke

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med luftambulanse etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Vestfold og Telemark i natt. Skadeomfanget er foreløpig uklart, opplyser politiet. Mannen ble funnet av en person som hadde hytte i området.

P4 - 1 time siden

Skjøt med hagle

En mann i slutten av tenårene er pågrepet etter å ha skutt med en hagle i Sparbu i Trøndelag. Ingen ble skadd i hendelsen. Personene som var på adressen sammen med ham, oppfattet han som truende, og kontaktet derfor politiet.

P4 - 1 time siden

Godstog kjørte seg fast

Et godstog har satt seg fast i en snøfonn på Saltfjellet i natt. Nattoget nordover stoppes nå i Mo i Rana og det vil føre til forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor. Det er uklart hvor lang tid det vil ta å fjerne godstoget..

P4 - 10 timer siden

220 migranter reddet i Middelhavet

223 mennesker er reddet opp av skrøpelige farkoster på Middelhavet av det norskeide redningsskipet Ocean Viking siden fredag. Det skriver Leger uten grenser på Twitter. Ifølge organisasjonen var mange av dem var nedkjølte og ekstremt svake, og mange var dekket av drivstoff..

P4 - 10 timer siden

30 døde i uvær i Brasil

Sør-øst i Brasil har minst 30 personer mistet livet etter flere dager med kraftig uvær. Det melder AFP. Stormer og kraftig regn har også gjort fler enn 2500 personer hjemløse.

P4 - 9 timer siden

Virus-dødsfall ved grensen til Russland

I Kina er en person i grenseområdene mot Russland død som følge av corona-viruset. Det melder det russiske nyhetsbyrået Ria. I følge nyhetsbyrået Tass er åtte kinesere innlagt på sykehus i moskva med høy feber og skal testes for viruset.

P4 - 11 timer siden

Over 500 etterskjelv i Tyrkia

I Tyrkia er det registrert totalt 505 etterskjelv i den rammede Elazig-provinsen etter jordskjelvet med styrke 6,8 fredag kveld. Det opplyser nød- og katastrofedirektoratet i landet, ifølge statlige medier. Minst 29 mennesker er funnet døde etter jordskjelvet og det letes ennå etter overlevende i ruinene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt