P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 04:13

P4 - 05 des. 19 kl. 18:24

Erkjenner ikke straffskyld for drap i Lakselv

Mannen i 30-årene som er siktet for drap etter at en person ble funnet død i en leilighet i Lakselv i Finnmark i går, nekter straffskyld.
I følge politiet ble det gjennomført avhør med siktede i går kveld.
31-åringen er varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll.
Det var en mann i 40-årene som ble knivstukket, han er ikke norsk statsborger..
Les mer på P4


Les mer om:
Lakselv, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erkjenner, ikke, straffskyld, for, drapi , Lakselv
P4 - 30 sep. 19 kl. 09:33

Erkjenner ikke straffskyld

Den ene av de to Tromsø-advokatene som er tiltalt for å ha innført 87 kilo amfetamin til Tromsø erkjenner ikke straffskyld. Det ble kjent da rettssaken mot advokatene og tre andre startet i dag. Den andre advokaten erkjenner delvis straffskyld for å ha bidratt til innføringen.

P4 - 19 aug. 19 kl. 18:33

Veireno-sjef erkjenner straffskyld

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger erkjenner straffskyld for å ha fått sine ansatte til å jobbe for mye overtid under søppelkaoset i Oslo og Vestfold fra 2015 til 2017. Det ble klart da ankebehandlingen mot ham startet i Follo tingrett i dag. I Follo tingrett nektet han straffskyld og påberopte seg nødrett.

NRK - 21 april 20 kl. 09:27

Erkjenner delvis straffskyld

Aktor går nå gjennom alle de fem tiltalepunktene mot tiltalte. Han erkjenner straffskyld for drap og overgrep mot sønnen, og frihetsberøvelse på kona. Han erkjente ikke straffskyld på punktet som går på seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, men erkjente straffskyld for seksuell omgang med barn under 14 år..

P4 - 05 sep. 19 kl. 15:26

Vet ikke hvorfor Manshaus ikke erkjenner straffskyld

Politiet vet ennå ikke hvorfor draps- og terrorsiktede Philip Manshaus ikke erkjenner straffskyld. Det opplyser de til Dagbladet. Manshaus innrømmer å ha begått de faktiske forhold han er siktet for, men vil ikke formelt erkjenne straffskyld.

NRK - 10 sep. 19 kl. 10:22

Erkjenner delvis straffskyld

En familiefar står tiltalt for drapsforsøk mot datteren i Follo tingrett. Han erkjente delvis straffskyld, skriver VG. Fornærmedes mor, søster og to brødre er også tiltalt for grov vold mot kvinnen.

NRK - 25 mars 20 kl. 23:37

Tarrant erkjenner straffskyld

Den siktede, Brenton Tarrant, etter moskéterroren i Christchurch på New Zealand fjor erkjenner nå straffskyld for 51 drap, 40 drapsforsøk og for terror, opplyser politiet. Under hele etterforskningen har han nektet straffskyld..

P4 - I førrgår: 12:39

Erkjenner ikke straffskyld for drapsforsøk

Mannen i 60-årene som er siktet for drapsforsøk på en kvinne i 30-årene i Sandnes i går erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser politiet. Kvinnen er innlagt på sykehus, men har ikke livstruende skader.

P4 - 23 okt. 19 kl. 13:45

Erkjenner drapet, men ikke straffskyld

Mannen i 30-årene som er siktet for drapet i et garasjeanlegg i Drammen i går erkjenner drapet, men ikke straffskyld. Det opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt. Mannen er siktet for å ha drept onkelen sin, som var i 50-årene.

NRK - 04 nov. 19 kl. 09:14

Erkjenner ikke straffskyld

Den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund, erkjente ikke straffskyld da rettssaken startet i dag. På spørsmål om han erkjenner de faktiske forholdene, sa han at han ikke husker mye av det..

P4 - 20 jan. 20 kl. 09:26

Erkjenner ikke straffskyld etter vold

Mannen som er siktet for drap på en 34 år gammel mann på Hov i Søndre Land fredag, erkjenner ikke straffskyld. Det sier siktedes forsvarer, Frode Aabak, til NTB. Mannen har imidlertid samtykket til fengsling - og derfor holdes dagens fengslingsmøte som såkalt kontorforretning, der partene ikke er til stede.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Forskere må leie privatfly

På grunn av koronaviruset må Norsk Polarinstitutt leie et privatfly for å frakte forskere til stasjonen «Troll» i Antarktis. Dermed byr det vanlige mannskapsbyttet i november på noen ekstra utfordringer på grunn av stengte flyplasser skriver NRK. Operasjonen koster rundt 45 millioner kroner totalt.

P4 - 5 timer siden

Ytterligere fem smittet i Øygarden

Ytterliger fem personer har fått påvist koronaviruset i Øygarden det siste døgnet opplyser kommunen til NRK. Totalt har Øygarden 91 smittetilfeller i kommunen. I går og dagen før var smittetallet sju nye personer hver dag..

P4 - 5 timer siden

Ni nye smittede i Arendal

Arendal kommune melder om ni nye smittetilfeller av koronaviruset i dag. Til sammen er nå 220 perosner i karantene i kommunen. Sju av de nye smittede knyttes til to arrangement tidligere denne måneden som er bakgrunnen for smitteutbruddet i kommunen..

P4 - 5 timer siden

Ber foreldre hente berusede tenåringer

Politiet ber foreldre og foresatte hente tenåringene sine etter en fest i Klæbu utenfor Trondheim Mellom 50 og 70 barn i alderen 14- 17 år har samlet seg ved Tanem, mange av dem svært beruset. Flere politipatruljer er på stedet..

P4 - 5 timer siden

Langt flere i fedrekvotefellen enn antatt

Langt flere enn først antatt har mistet fedrekvoten. Nye tall viser at Nav har undervurdert hvor mange fedre som mister deler av eller hele fedrekvoten fordi de søker for sent. Familieminister Kjell Ingolf Ropstad trodde 40 -50 personer mistet fedrekvoten per år og har informert Stortinget om dette.

P4 - 6 timer siden

Terrorsiktet nordmann kan utleveres

En 61 år gammel norsk statsborger kan utleveres til Frankrike i forbindelse med en terrorsak i Paris for snart 40 år siden. Det har Oslo tingrett bestemt. Fransk påtalemyndighet mener den terrorsiktede nordmannen som har palestinsk bakgrunn deltok i et angrep i Paris i 1982 rettet mot en jødisk restaurant.

P4 - 6 timer siden

Fortsatt ingen løsning - busstreik trappes opp

Fortsatt er det ingen kontakt mellom partene i forhandlingene om mer lønn til bussjåførene. Det bekrefter både Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet i kveld til NTB. Dermed går ytterligere 4500 bussjåfører ut i streik i morgen tidlig.

P4 - 7 timer siden

Ukrainsk fly har krasjet under landing

Et ukrainsk militærfly har styrtet i forbindelse med landing. 20 personer er bekreftet omkommet, bekrefter regjeringen. I tillegg skal to være skadet.

P4 - 7 timer siden

Tre siktede etter knivangrep varetektsfengslet

De tre mindreårige personene som er siktet for knivstikkingen på Bogerud T-Bane i går kveld er nå varetektsfengslet. To av dem er fengslet i to uker med brev- og besøksforbud, mens den tredje er varetektsfengslet i en uke med brev- og besøksforbud. Alle tre er siktet for grov kroppskade.

P4 - 7 timer siden

Fem pågrepet etter angrep i Paris

Fem personer skal nå være pågrepet og arrestert etter knivangrepet utenfor de tidligere lokalene til Charlie Hebdo i Paris i dag. Det melder det franske rettsvesenet. Politiet etterforsker saken som terror.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt