NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 19:35

NRK - 23 sep. 20 kl. 13:03

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som tirsdag ble siktet for drapsforsøk etter at en kvinne i 30-årene ble funnet skadd i Sandnes, erkjenner ikke straffskyld. Mannen, som er i 60-årene, ble avhørt tirsdag kveld. Mannen og kvinnen er gift, men er i en skilsmisseprosess..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erkjenner, ikke, straffskyld
P4 - 23 sep. 20 kl. 12:39

Erkjenner ikke straffskyld for drapsforsøk

Mannen i 60-årene som er siktet for drapsforsøk på en kvinne i 30-årene i Sandnes i går erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser politiet. Kvinnen er innlagt på sykehus, men har ikke livstruende skader.

NRK - 21 okt. 20 kl. 15:23

Erkjenner ikke straffskyld

55-åringen, som er en av de tre siktede etter drapet i Suldalen i Kristiansand, erkjenner ikke straffskyld. Det sier hans forsvarer, Torleiv Drangsland, til NRK. Den siktede har ikke forklart seg for politiet, fordi han ikke har fått innsyn i saken..

NRK - 15 okt. 20 kl. 09:13

Eide erkjenner ikke straffskyld

Straffesaken mot Georg Eide startet klokken 9 i Sunnhordland tingrett. Etter aktor leste opp tiltalen, svarte Georg Eide at han ikke erkjenner straffskyld..

NRK - 09 okt. 20 kl. 21:11

IS-medlemmer nekter straffskyld

To av medlemmene i IS-cellen som kalles «The Beatles» erkjenner ikke straffskyld, ifølge AFP. De står tiltalt i USA for å ha tatt del i mordene på fire amerikanske fanger. De ble fløyet til USA onsdag, og deltok i retten gjennom en videotjeneste..

VG - 16 okt. 20 kl. 13:49

Drapssiktet bestefar erkjenner straffskyld for uaktsomt drap

Bestefaren til 18 måneder gamle Chloe Wiegand erkjenner skyld i uaktsomt drap etter at barnebarnet falt ti etasjer under en cruiseferie i fjor..

P4 - 12 okt. 20 kl. 11:15

Nekter for seksuelle overgrep

Den 27 år gamle mannen som står tiltalt for overgrep mot barn og voldtekt av tidligere samboere nektet straffskyld da rettssaken mot ham startet i Bergen Tingrett i dag. I følge tiltalen skal mannen ha banket opp, voldtatt og truet flere av sine samboere og utført seksuelle overgrep mot flere barn. Han nektet straffskyld for de mest alvorlige tiltalepunktene.

NRK - 01 okt. 20 kl. 20:15

Har forklart seg for politiet

Den 19 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en 20 år gammel kvinne i Åsane i Bergen, har forklart seg for politiet om hva som skjedde, melder BT. Mannens forsvarer kan fremdeles ikke si noe om siktede erkjenner straffskyld eller ikke..

NRK - 22 okt. 20 kl. 11:42

38-åring ikke tilregnelig

38-åringen som er siktet for drapsforsøk på en 88 år gammel mann i Sandvika i juni, var utilregnelig. Det mener de rettspsykiatrisk sakkyndige som har vurdert saken. 38-åringen har knyttet seg til hendelsen, men erkjenner ikke straffskyld..

P4 - 23 sep. 20 kl. 13:29

77-åring tiltalt for flere overgrep

En 77 år gammel mann er tiltalt for gjentatte overgrep mot en jente som var seks år da overgrepene begynte. De skal ha pågått over en treårsperiode. Det skal være en familiær relasjon mellom fornærmede og tiltalte, melder Stavanger Aftenblad.

NRK - 26 sep. 20 kl. 14:55

30-åring varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap på en mann i 50-åra i Sarpsborg ble lørdag varetektsfengslet i fire uker, og samtykket til dette. Det bekrefter mannens forsvarer, advokat Kristin Morch. Den siktede erkjenner ikke straffskyld for drap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Viruset sprer seg raskt i England

Koronaviruset sprer seg betydelig raskere i England enn regjeringens verst tenkelige scenario, viser dokumenter. Regjeringens vitenskapelige rådgivere (Sage) sier at fire ganger flere personer koronasmittes enn det som var ventet, skriver BBC fredag..

NRK - 30 minutter siden

Sender kondolanse til Macron

Kronprins Haakon har sendt en kondolansebrev til den franske presidenten, Emmanuel Macron etter knivdrapet i Nice. – På vegne av meg selv, min familie og det norske folk, sender jeg Dem hr. President min dypeste kondolanse, skriver kronprinsen..

NRK - 45 minutter siden

Kontroll på gjerningsperson

Politiet har kontroll på gjerningspersonen som de mener knivstakk en kvinne i Elverum tidligere i dag. Personen ble funnet skadet, forenlig med fallskader, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Munnbindpåbud på offentlige steder

Lørenskog gikk strengere til verks enn Oslo da koronatiltakene ble strammet til fredag. Nå er det munnbindpåbud på offentlige steder innendørs uavhengig av om meteren holdes. Det skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Sykehjemsansatt koronasmittet

En ansatt ved Lyngbakken bo- og behandlingssenter i Skien har testet positivt for covid-19. Alle nærkontaktene til denne personen skal testes. Siden utbruddet i mars har 81 personer testet positivt i Skien kommune..

NRK - 1 time siden

12 nye smitta i Bardu

Fredag har 12 personer fått påvist corona-smitte i Bardu. Det melder smittevernoverlege Vidar Bjørnås. Smitten er fortsatt knyttet til Setermoen leir, der to ansatte fikk påvist koronasmitte onsdag kveld.

NRK - 1 time siden

Suspenderes i fire kamper

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati får fire kampers karantene, melder Norges Fotballforbund. Det har stormet rundt Kristiansund-spilleren etter at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for en «jævla soper» under kampen søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Mann utsatt for vold i Oslo sentrum

Oslo-politiet er i Prinsens gate i Oslo sentrum etter at en mann har blitt utsatt for vold. Vedkommende blir ivaretatt av ambulansepersonell på stedet. Mannen er bevisst.

NRK - 1 time siden

12 døde i Tyrkia

Dødstallet fortsetter å stige i den tyrkiske byen Izmir. Så langt har tyrkiske myndigheter bekreftet at 12 personer har mistet livet og over 400 personer er skadet. Jordskjelvet har også tatt livet av to tenåringen på den greske øya Samos..

NRK - 1 time siden

To flydd til UNN etter ulykke

To biler har vært i en trafikkulykke på Lysbotn på Senja, melder politiet. To personer blir flydd til Universitetssykehuset Nord-Norge for nærmere konsultasjon. Den tredje er sjekket ut av helsepersonell på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt