P4 > Nyheter

Sunday, 19 January, 09:26

P4 - 11 Dec 19 kl. 11:33

Erkjenner ikke straffskyld

Den 60 år gamle mannen som er pågrepet og siktet for drap i Vågsbygd i Kristiansand erkjenner ikke straffskyld.
Siktede ble avhørt i går kveld, og avhørene fortsetter i dag.
Siktede befant seg i boligen til avdøde da politiet kom til stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
Vågsbygd, Kristiansand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erkjenner, ikke, straffskyld
NRK - 04 Nov 19 kl. 09:14

Erkjenner ikke straffskyld

Den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund, erkjente ikke straffskyld da rettssaken startet i dag. På spørsmål om han erkjenner de faktiske forholdene, sa han at han ikke husker mye av det..

P4 - 30 Sep 19 kl. 09:33

Erkjenner ikke straffskyld

Den ene av de to Tromsø-advokatene som er tiltalt for å ha innført 87 kilo amfetamin til Tromsø erkjenner ikke straffskyld. Det ble kjent da rettssaken mot advokatene og tre andre startet i dag. Den andre advokaten erkjenner delvis straffskyld for å ha bidratt til innføringen.

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:06

Siktede erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for å ha kjørt på og drept franske Daisy May Tran på Snartemo i sommer, erkjenner ikke straffskyld. Etterforskningen av saken pågår fremdeles..

NRK - 28 Oct 19 kl. 11:20

Erkjenner ikke straffskyld

Siktede i Snartemo-saken erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser forsvarer Berit Knudsen til NRK..

P4 - 05 Sep 19 kl. 15:26

Vet ikke hvorfor Manshaus ikke erkjenner straffskyld

Politiet vet ennå ikke hvorfor draps- og terrorsiktede Philip Manshaus ikke erkjenner straffskyld. Det opplyser de til Dagbladet. Manshaus innrømmer å ha begått de faktiske forhold han er siktet for, men vil ikke formelt erkjenne straffskyld.

NRK - 05 Dec 19 kl. 18:57

Lakselv: Erkjenner ikke straffskyld

31-åringen som er siktet for knivdrapet i Lakselv erkjenner ikke straffskyld, men knytter seg til hendelsen. Det ble gjennomført et avhør med siktede i går kveld..

NRK - 11 Dec 19 kl. 19:14

Erkjenner ikke straffskyld

Den ene av de tre som er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble funnet død på Regestranden, erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser hans advokat Aleksander Steinsvåg til NRK. Mannen vil også motsette seg varetektsfengsling..

P4 - 21 Aug 19 kl. 11:52

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for menneskehandel i Sogn og Fjordane erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser politiet til VG. Politiet vil be om fire ukers varetekt når manne blir fremstilt for fengsling i dag.

NRK - 30 Sep 19 kl. 09:14

Serberen erkjenner ikke straffskyld

Serberen som ble tatt med 66 kilo amfetamin på hotelrommet sitt høsten 2017 erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 04 Oct 19 kl. 09:45

Tromsø: Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter dødsfallet på Vengsøya i Tromsø kommune, erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser politiet i en pressemelding. En mann i 50-årene ble funnet død på øya i går..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Behandler flere barnevernsaker

Flere barnevernssaker blir nå behandlet i lagmannsretten. Mens bare 13 av 79 anker fra foreldrene ble tatt til behandling i 2018, slapp hele 9 av 10 anker gjennom i Borgarting lagmannsrett i fjor. En barnevernsadvokat sier til Dagbladet at det neppe er tilfeldig at dette skjer etter at Norge har blitt dømt i slike saker i Den europeisk menneskerettsdomstol..

P4 - 1 time siden

Nok en person pågrepet etter ran

Nok en person er pågrepet etter at en mann i 40-årene ble utsatt for vold og ranet i Trondheim i går kveld. Nå er tilsammen sju ungdommer under 18 år pågrepet, opplyser politiet til Adresseavisen. Det skal ikke være noen relasjon mellom ungdommene og mannen.

P4 - 2 timer siden

Mann tiltalt for tre drapsforsøk

En 32 år gammel mann er tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Oslo sentrum i 2012. To menn ble skutt, mens en tredje mann ble knivstukket. Alle tre overlevde.

P4 - 2 timer siden

Redd Barna frykter Frps kravliste

Redd Barna frykter en strengere innvandringspolitikk når Frp nå skal levere en kravliste til statsministeren. Det sier Birgitte Lange i Redd Barna. Mandag vil Siv Jensen levere kravene til statsminister Erna Solberg, som en kompensasjon for at regjeringen besluttet å hente hjem en IS-siktet kvinne, noe partiet er imot.

P4 - 2 timer siden

Omkom i arbeidsulykke

En person omkom i en arbeidsulykke i Sirdal kommune i Agder sent i går kveld. Personen var bekreftet omkommet innen politiet kom fram til stedet. Hendelsesforløpet er ikke kjent.

P4 - 2 timer siden

Knivstukket i Oslo

En mann ble knivstukket i mageregionen i Brugata i Oslo i natt. Han er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang, men var ved bevissthet etter hendelsen. Politiet har pågrepet en gjerningsperson og har beslaglagt kniven.

P4 - 2 timer siden

17 nye sars-tilfeller i Kina

Det er påvist 17 nye tilfeller med det sars-lignende lungeviruset i Kina. Tre av disse skal være alvorlig syke, opplyser kinesiske myndigheter. I følge myndigheten er nå tilsammen 62 mennesker smittet.

P4 - 9 timer siden

Minst 60 drept i rakettangrep

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen. Det melder lokale medier. Ifølge myndighetene i landet står den sjiamuslimske Houthi-bevegelsen bak angrepet.

P4 - 11 timer siden

Nordmenn i toppen for bruk og kast

Normenn er verstinger i bruk og kast. Norge har det femte høyeste materialforbruket i verden i følge bærekraftindeksen. Norge er rangert som nummer 157 av 163 land når det kommer til bærekraft, skriver ABC Nyheter.

P4 - 11 timer siden

200 skadet i demonstrasjon

Over 200 personer er skadet og flere av dem sendt til sykehus etter sammenstøt mellom demonstranter og politi i Beirut i Libanon. Det melder Røde Kors. Forsøkene på å danne en regjering i landet har ikke lykkes, og derfor er demonstrantene frustrerte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt