P4 > Nyheter

Lørdag, 15 August, 10:27

P4 - 11 des. 19 kl. 11:33

Erkjenner ikke straffskyld

Den 60 år gamle mannen som er pågrepet og siktet for drap i Vågsbygd i Kristiansand erkjenner ikke straffskyld.
Siktede ble avhørt i går kveld, og avhørene fortsetter i dag.
Siktede befant seg i boligen til avdøde da politiet kom til stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
Vågsbygd, Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erkjenner, ikke, straffskyld
NRK - 04 nov. 19 kl. 09:14

Erkjenner ikke straffskyld

Den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund, erkjente ikke straffskyld da rettssaken startet i dag. På spørsmål om han erkjenner de faktiske forholdene, sa han at han ikke husker mye av det..

Dagbladet - 20 april 20 kl. 11:48

Vet ikke om han erkjenner straffskyld

Den 18 år gamle mannen som står tiltalt for drapet på Vinstra høsten 2018, sa i retten mandag at han ikke lenger vet om han erkjenner straffskyld..

Dagbladet - 19 jan. 20 kl. 13:49

- Erkjenner ikke straffskyld

Den terrorsiktede kvinnen erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier hennes advokat på pressemøtet. Hun godtar varetektsfengsling i fire uker..

P4 - 30 sep. 19 kl. 09:33

Erkjenner ikke straffskyld

Den ene av de to Tromsø-advokatene som er tiltalt for å ha innført 87 kilo amfetamin til Tromsø erkjenner ikke straffskyld. Det ble kjent da rettssaken mot advokatene og tre andre startet i dag. Den andre advokaten erkjenner delvis straffskyld for å ha bidratt til innføringen.

NRK - 28 okt. 19 kl. 20:06

Siktede erkjenner ikke straffskyld

21-åringen som er siktet for å ha kjørt på og drept franske Daisy May Tran på Snartemo i sommer, erkjenner ikke straffskyld. Etterforskningen av saken pågår fremdeles..

NRK - 17 mars 20 kl. 20:57

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept en jevnaldrende mann i Fredrikstad mandag ettermiddag, erkjenner ikke straffskyld. Drapssiktede ble avhørt tirsdag, skriver Fredriksstad Blad..

NRK - 28 okt. 19 kl. 11:20

Erkjenner ikke straffskyld

Siktede i Snartemo-saken erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser forsvarer Berit Knudsen til NRK..

P4 - 05 sep. 19 kl. 15:26

Vet ikke hvorfor Manshaus ikke erkjenner straffskyld

Politiet vet ennå ikke hvorfor draps- og terrorsiktede Philip Manshaus ikke erkjenner straffskyld. Det opplyser de til Dagbladet. Manshaus innrømmer å ha begått de faktiske forhold han er siktet for, men vil ikke formelt erkjenne straffskyld.

NRK - 21 april 20 kl. 09:27

Erkjenner delvis straffskyld

Aktor går nå gjennom alle de fem tiltalepunktene mot tiltalte. Han erkjenner straffskyld for drap og overgrep mot sønnen, og frihetsberøvelse på kona. Han erkjente ikke straffskyld på punktet som går på seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, men erkjente straffskyld for seksuell omgang med barn under 14 år..

NRK - 12 juli 20 kl. 18:06

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på en utenlandsk statsborger på Fergeland i Steinkjer natt til søndag, erkjenner ikke straffskyld. Det forteller mannens advokat, Rolf Christensen, ifølge VG. Han sier og at offeret og siktede var godt bekjent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

SMS bevis mot Hagen

En SMS Anne-Elisabeth Hagen sendte til en venninne under en uke før hun forsvant i 2018 er blant bevisene politiet har mot ektemannen Tom Hagen. I meldingen skal hun blant annet ha vært skuffet over at mannen viste lite interesse for bryllupsdagen deres, og kanskje ikke trives så godt i ekteskapet, melder TV2. Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap, men nekter for å ha noe med forsvinningen å gjøre..

P4 - 1 time siden

Bryter samarbeid med Northug

Det norske sykkellaget Uno-X bryter samarbeidsavtalen de inngikk med Petter Northug i fjor høst. De har blant annet syklet med Northugs briller. Profflaget opplyser til Adresseavisen at de innser at Northug må konsentrere seg om andre ting og at avtalen vil bli avsluttet inne kort tid..

P4 - 1 time siden

Lærere mener smittevern er for dårlig

Flere lærere mener smittevernet ved norske skoler er for dårlig. De synes det er rart at smittevernreglene ellers i samfunnet ikke gjelder på skolene. Det er ingen 1-metersregel, og elevene skal fortsette med valgfag som vanlig, så de vil ha timer på tvers av klassene.

P4 - 1 time siden

Nesten 5000 bortvist

Nesten 5000 personer har blitt bortvist ved svenskegrensen siden mars. Over 2800 har blitt bortvist i Halden og Aremark og over 2000 på Svinesund. Politiet opplyser til Halden Arbeiderblad at de fleste hadde lovlige og normale formål med reisen til Norge, men at de ble bedt om å forlate landet av hensyn til folkehelsen..

P4 - 1 time siden

Ferdige med undersøkelser av Northugs bil

Politiet er ferdige med undersøkelsene av bilen til Petter Northug etter at han ble stoppet for råkjøring torsdag kveld. Northug ble målt til 168 kilometer i timen i 110-sonen, og politiet fant også narkotika i boligen hans. Northug har nå fått bilen tilbake, melder politiet til VG.

P4 - 2 timer siden

Knivtrussel i Stavanger

Politiet rykket ut til meldinger om knivtrussel i Stavanger i natt. Etter 20 minutter hadde de pågrepet en 26 år gammel mann og funnet kniven. Det er ikke kjent om noen ble skadet..

P4 - 2 timer siden

To knivskadet til legevakt

To personer ble sendt til legevakt med knivskader etter en voldshendelse om bord på en båt i Molde i natt. De er ikke alvorlig skadet, opplyser politiet, og begge ble i natt kjørt i arresten. Politiet etterforsker saken og ber vitner om å ta kontakt..

P4 - 2 timer siden

Døde etter påkjørsel

En person døde etter å ha blitt påkjørt av toget ved Mariero i Stavanger i natt. Det opplyser politiet. De har opprettet sak og avhørt vitner og de pårørende er varslet..

P4 - 2 timer siden

Uvanlig mye festbråk

Det har vært uvanlig mye festbråk i Vest politidistrikt i natt. Politiet opplyser at de i natt fikk 50 henvendelser om festbråk i Bergen og omegn. Det var altfor mange til at de kunne rykke ut på alt.

P4 - 2 timer siden

Sæther: - Dette er bare trist for Northug

Petter Northug får mye å forklare seg om i tiden fremover. Det sier Dagbladets sportskommentator Esten O. Sæther.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt