NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 00:55

NRK - 27 Aug 19 kl. 07:59

Erdogan og Putin møtes om Syria

Russlands president Vladimir Putin møter sin tyrkiske motpart Recep Tayyip Erdogan i Moskva for å diskutere Syria. Syriske regjeringsstyrker med russisk støtte er på frammarsj i de siste opprørskontrollerte områdene i de to provinsene Hama og Idlib..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan, Moskva, Syria, Hama, Idlib, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erdoganog , Putin, møtesom , Syria
P4 - 22 Oct 19 kl. 19:52

Putin og Erdogan enige om Syria-avtale

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har blitt enig med Russlands president Vladimir Putin om å forlenge våpenhvilen i det nordøstre Syria med seks dager. De to presidentene møtte hverandre i den russiske byen Sotsji i dag. Nedtellingen av de 150 timene starter i morgen, ifølge Erdogan..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 19:38

Putin og Erdogan enige om Syria-avtale

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan er blitt enig med Russlands president Vladimir Putin om å forlenge våpenhvilen i det nordøstre Syria med seks dager..

NRK - 22 Oct 19 kl. 19:46

Putin og Erdogan enige om Syria

Tyrkias president Erdogan har blitt enig med Russlands president Putin om å forlenge våpenhvilen i det nordøstre Syria med seks dager. Kurdiske styrker skal flyttes 30 kilometer bort fra grensa og tyrkiske og russiske styrker skal patruljere området..

P4 - 16 Oct 19 kl. 08:39

Putin ber Erdogan på besøk

Russlands president Vladimir Putin har nå invitert Tyrkias Recep Erdogan til Moskva. Putin ønsker ifølge flere kilder å diskutere Tyrkias militæroffensiv nord i Syria med presidenten. Russiske styrker har også rykket inn i området og i går sa Russland at den tyrkiske militøroperasjonen er uakseptabel..

NRK - 05 Mar 20 kl. 14:16

Putin beklaga syrisk angrep

Russlands president Vladimir Putin seier at Syria ikkje visste at det var tyrkiske styrkar dei angreip i Idlib-provinsen i førre månad. Putin og Tyrkias president Erdogan møttest torsdag for å diskutere ei eventuell våpenkvile nordvest i Syria..

NRK - 05 Mar 20 kl. 08:26

Putin og Erdogan møtes

Russlands president Vladimir Putin møter i dag sin tyrkiske motpart Recep Tayyip Erdogan for samtaler om situasjonen i Idlib-provinsen. Putin og Erdogan har signalisert at de håper å komme til enighet om en ny avtale som kan redusere volden i Idlib..

NRK - 22 Oct 19 kl. 19:25

Putin: Viktig løsning med Erdogan

Russlands president Vladimir Putin sier han og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har kommet fram til «viktige løsninger» i Syria-konflikten. De to presidentene møtte hverandre i den russiske byen Sotsji tirsdag..

NRK - 02 Mar 20 kl. 09:30

Møte mellom Putin og Erdogan

President i Tyrkia, Recep Erdogan skal møte Russlands president Vladimir Putin i Russland på torsdag, ifølge tyrkiske styresmakter, melder AFP. Dei to skal diskutera den auka spenninga i Syria, der landa står på kvar si side i krigen..

NRK - 17 Oct 19 kl. 00:19

Erdogan og Putin møtes 22. oktober

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har takket ja til å diskutere landets angrep i Syria med Russlands president Vladimir Putin. De to skal møtes i den russiske byen Sotsji tirsdag 22. oktober.

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 23:17

Merkel og Macron vil diskutere Idlib med Putin og Erdogan

Angela Merkel og Emmanuel Macron har invitert Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 45 minutter siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..

NRK - 1 time siden

Oppretter spleis for svindelofre

Lillian Jensen (76) som ble fralurt 350.000 kroner av telefonsvindlere, får støtte fra fremmede som har opprettet en spleis for henne på nettet. Jensen ble oppringt fra et forfalsket nummer som tilhører Sparebank 1 og lurt til å gi fra seg passord..

NRK - 1 time siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 1 time siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..

NRK - 1 time siden

Vil fjerne statue av general Lee

Virginas guvernør Ralph Northam skal torsdag presentere planer for å fjerne statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee fra hovedgata i delstatshovedstaden Richmond, melder AP som siterer en ikke-navngitt kilde i delstatsadministrasjonen..

NRK - 1 time siden

Trekker ikke soldater i Washington

Etter et møte i Det hvite hus har USAs forsvarsminister Mark Esper omgjort sin beslutning om å fjerne soldater fra områder nær USAs hovedstad Washington. Det opplyser Ryan McCarthy i det amerikanske forsvarsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Tre ganger større risiko for svarte

Svarte amerikanere har tre ganger så stor risiko for å dø i politiets varetekt enn hvite. Det sier Michael Strautmanis i Obama Foundation..

NRK - 4 timer siden

Tysk fange i fokus i Madeleine-sak

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken. Forsvinningen til den tre år gamle britiske jenta i Portugal for 13 år siden etterforskes fortsatt. Mannen skal ha vært i området med campingbil da jenta forsvant, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Svensk politi brukte pepperspray

Politiet i Stockholm grep inn og løste opp en anti-rasisme-demonstrasjon på Sergels Torg i sentrum av Sveriges hovedstad. Senere har det vært sammenstøt både ved Slottet og ved Stockholms største T-banestasjon...


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt