NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:48

NRK - 27 Aug 19 kl. 07:59

Erdogan og Putin møtes om Syria

Russlands president Vladimir Putin møter sin tyrkiske motpart Recep Tayyip Erdogan i Moskva for å diskutere Syria. Syriske regjeringsstyrker med russisk støtte er på frammarsj i de siste opprørskontrollerte områdene i de to provinsene Hama og Idlib..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan, Moskva, Syria, Hama, Idlib, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erdoganog , Putin, møtesom , Syria
Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 20:42

Erdogan møter Putin

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan møter tirsdag sin russiske motpart Vladimir Putin i Moskva, melder statlige medier i de to landene.

NRK - 27 Aug 19 kl. 18:18

Lover å beskytte tyrkiske styrker

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han vil ta alle nødvendige skritt i Syria, etter et møte med Vladimir Putin. – Situasjonen i Idlib-provinsen er blitt så komplisert at våre styrker nå er i fare, sa Erdogan på en felles pressekonferanse..

P4 - 10 Oct 19 kl. 13:07

Erdogan ut mot kritikere

Tyrkias president Erdogan går nå ut og kritiserer flere land som har bedt ham stoppe angrepene mot kurderne nord i Syria. FN frykter konsekvensene av angrepet, og sikkerhetsrådet skal holde krisemøtet om invasjonen i dag. Erdogan går blant annet ut mot Frankrike og Tyskland, som han sier har sendt IS-krigere til Syria, men ikke bidratt med noe positivt..

NRK - 10 Oct 19 kl. 12:29

Erdogan: Vil styrke Syria

Tyrkias president Erdogan sier Tyrkias angrep på de kurdiskontrollerte områdene nord i Syria er for å styrke Syrias territoriale integritet. Han mener Syria ikke har slik integritet når en firedel av landet er under kontroll av kurdiske PKK og YPG..

NRK - 09 Oct 19 kl. 15:45

Erdogan: – Samarbeider med Syria

Tyrkiske styrker har sammen med den syriske hæren startet en militæraksjon mot YPG-militsen i Syria, sier Erdogan på Twitter. – Vårt oppdrag er å forhindre en terrorkorridor langs vår sørlige grense og bringe fred til regionen, skriver presidenten..

NRK - 10 Oct 19 kl. 12:48

Erdogan gyver løs på kritikere

Tyrkias president Erdogan kritiserer en rekke land som har bedt ham stoppe angrepene mot kurderne nord i Syria. Om Frankrike og Tyskland sier han at landene ikke har bidratt med noe bra, men at de tvert i mot har sendt mange IS-krigere til Syria..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 19:58

Tyrkia varsler ny invasjon i Syria. – Erdogan vil slå to fluer i ett smekk.

ISTANBUL (Aftenposten): Tyrkias president Recep Erdogan er under økende press på hjemmebane. Det kan være en av grunnene til at han vil krige i Syria..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 19:58

Tyrkia varsler ny invasjon i Syria. – Erdogan vil slå to fluer i én smekk.

ISTANBUL (Aftenposten): Tyrkias president Recep Erdogan er under økende press på hjemmebane. Det kan være en av grunnene til at han vil krige i Syria..

VG - 09 Oct 19 kl. 15:16

Erdogan bekrefter: Angrepet i gang

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kunngjør starten på den varslede militære operasjonen i Syria..

NRK - Igår: 11:35

Erdogan skryter av USA

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han er positiv til at USA velger å trekke ut amerikanske soldater fra Nord-Syria. USAs forsvarsminister Mark Esper sier alle amerikanske soldater i Nord-Syria skal flyttes lenger sør i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..

NRK - 1 time siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 1 time siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 3 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 3 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 4 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt