Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 04 June, 00:29

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 20:42

Erdogan møter Putin

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan møter tirsdag sin russiske motpart Vladimir Putin i Moskva, melder statlige medier i de to landene.
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Recep Tayyip Erdogan, Vladimir Putin, Moskva, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erdogan, møter, Putin
NRK - 05 Mar 20 kl. 08:26

Putin og Erdogan møtes

Russlands president Vladimir Putin møter i dag sin tyrkiske motpart Recep Tayyip Erdogan for samtaler om situasjonen i Idlib-provinsen. Putin og Erdogan har signalisert at de håper å komme til enighet om en ny avtale som kan redusere volden i Idlib..

P4 - 22 Oct 19 kl. 19:52

Putin og Erdogan enige om Syria-avtale

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har blitt enig med Russlands president Vladimir Putin om å forlenge våpenhvilen i det nordøstre Syria med seks dager. De to presidentene møtte hverandre i den russiske byen Sotsji i dag. Nedtellingen av de 150 timene starter i morgen, ifølge Erdogan..

P4 - 16 Oct 19 kl. 08:39

Putin ber Erdogan på besøk

Russlands president Vladimir Putin har nå invitert Tyrkias Recep Erdogan til Moskva. Putin ønsker ifølge flere kilder å diskutere Tyrkias militæroffensiv nord i Syria med presidenten. Russiske styrker har også rykket inn i området og i går sa Russland at den tyrkiske militøroperasjonen er uakseptabel..

NRK - 22 Oct 19 kl. 19:25

Putin: Viktig løsning med Erdogan

Russlands president Vladimir Putin sier han og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har kommet fram til «viktige løsninger» i Syria-konflikten. De to presidentene møtte hverandre i den russiske byen Sotsji tirsdag..

NRK - 27 Aug 19 kl. 07:59

Erdogan og Putin møtes om Syria

Russlands president Vladimir Putin møter sin tyrkiske motpart Recep Tayyip Erdogan i Moskva for å diskutere Syria. Syriske regjeringsstyrker med russisk støtte er på frammarsj i de siste opprørskontrollerte områdene i de to provinsene Hama og Idlib..

VG - 22 Oct 19 kl. 12:22

Erdogan og Putin møtes: Kan åpne for neste krigføring

Tyrkia vil ikke forlenge våpenhvilen. For å få støtte fra Putin må Erdogan trolig gi noe igjen. Russland ønsker tyrkisk hjelp til en militæraksjon mot opprørsprovinsen Idlib..

NRK - 02 Mar 20 kl. 09:30

Møte mellom Putin og Erdogan

President i Tyrkia, Recep Erdogan skal møte Russlands president Vladimir Putin i Russland på torsdag, ifølge tyrkiske styresmakter, melder AFP. Dei to skal diskutera den auka spenninga i Syria, der landa står på kvar si side i krigen..

NRK - 17 Oct 19 kl. 00:19

Erdogan og Putin møtes 22. oktober

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har takket ja til å diskutere landets angrep i Syria med Russlands president Vladimir Putin. De to skal møtes i den russiske byen Sotsji tirsdag 22. oktober.

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 23:17

Merkel og Macron vil diskutere Idlib med Putin og Erdogan

Angela Merkel og Emmanuel Macron har invitert Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 18:42

Putin og Erdogan: Våpenhvile i Idlib fra midnatt

Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan har blitt enige om en våpenhvile i Idlib-regionen som trer i kraft ved midnatt..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt