VG > Økonomi

Friday, 13 December, 01:59

VG - 17 Nov 19 kl. 21:44

Erdogan: Vil kjøpe rakettsystem fra både USA og Russland

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan lar seg ikke stoppe av trusler om sanksjoner eller av løfter om å få kjøpe amerikanske våpen i stedet: Han vil fortsette med NATO-landets kontroversielle innkjøp av et russisk våpensystem..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Recep Tayyip Erdogan, NATO, USA, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erdogan, Vil, kjøpe, rakettsystemfra , både, USAog , Russland
P4 - 10 Oct 19 kl. 13:07

Erdogan ut mot kritikere

Tyrkias president Erdogan går nå ut og kritiserer flere land som har bedt ham stoppe angrepene mot kurderne nord i Syria. FN frykter konsekvensene av angrepet, og sikkerhetsrådet skal holde krisemøtet om invasjonen i dag. Erdogan går blant annet ut mot Frankrike og Tyskland, som han sier har sendt IS-krigere til Syria, men ikke bidratt med noe positivt..

P4 - 22 Oct 19 kl. 19:52

Putin og Erdogan enige om Syria-avtale

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har blitt enig med Russlands president Vladimir Putin om å forlenge våpenhvilen i det nordøstre Syria med seks dager. De to presidentene møtte hverandre i den russiske byen Sotsji i dag. Nedtellingen av de 150 timene starter i morgen, ifølge Erdogan..

P4 - 22 Oct 19 kl. 10:49

- Erdogan sier nei til ny våpenhvile

Tyrkia vil ikke forlenge våpenhvileavtalen med Syria. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Frankrikes statsminister Emmanuel Macronskal ha bedt sin tyrkiske kollega Recep Erdogan utvide våpenhvileavtalen som trådte i kraft torsdag.

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 02:06

Erdogan trosser Trumps krav

Tyrkias president Recep Erdogan nekter å erklære våpenhvile i Syria..

Dagbladet - 26 Nov 19 kl. 12:17

Slik ser en shitstorm ut

Asli Erdogan er en av de mange tyrkiske forfatterne og journalistene som i dag forfølges av det stadig mer autoritære Erdogan-regimet..

P4 - 26 Oct 19 kl. 20:50

Erdogan truer med å fjerne Kurderne

- Tyrkia kommer til å «fjerne terroristene» fra grenseområdet i Syria hvis kurdisk milits ikke trekker seg tilbake innen fristen som er satt tirsdag. Det sier Tyrkias president Recep Tayip Erdogan i en tale i Istanbul i dag. Erdogan viser med det til den syrisk-kurdiske YPG-militsen, som tyrkiske myndigheter mener står i ledtog med forbudte PKK i Tyrkia..

VG - 09 Oct 19 kl. 15:16

Erdogan bekrefter: Angrepet i gang

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kunngjør starten på den varslede militære operasjonen i Syria..

P4 - 26 Oct 19 kl. 15:39

Erdogan truer med åpne grenser

Tyrkias president Recep Erdogan truer med å åpne grensene til Europa dersom ikke europeiske land støtter hans planlagte sikkerhetssone i Nord-Syria. Tyrkia innledet i begynnelsen av oktober en lenge varslet militæroffensiv mot det nordøstlige Syria, som har møtt kraftig motstand. Nå vil Erdogan slippe flyktniger ut av landet slik at de kan dra nordover i Europa..

P4 - 16 Oct 19 kl. 13:51

Erdogan nekter å møte Pompeo og Pence

Tyrkias president Recep Erdogan nekter å møte USAs visepresident og utenriksminister. Mike Pence og Mike Pompeo reiser til Ankara i dag i et forsøk på å få Tyrkia til å stanse angrepene nord i Syria., Men Erdogan vil ikke treffe dem og har også sagt at han ikke bryr seg om sanksjonene som USA har innført mot landet..

P4 - 16 Oct 19 kl. 05:50

Erdogan: Tyrkisk soldat drept

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier en tyrkisk soldat ble drept i et angrep i Manbij nord i Syria i går. Han hevder syriske regjeringsstyrker står bak. - Det var et resultat av regimets artilleriskyts, sier Erdogan til pressen.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Mot katastrofevalg for Corbyn: Dårligst siden krigen

Kravet om Jeremy Corbyns avgang vil komme umiddelbart dersom valgdagsmålingen slår til..

VG - 3 timer siden

Norsk gutt savnet på Island

En gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv onsdag kveld..

VG - 5 timer siden

Helland tilbake med scoring da RBK satte pinlig rekord

(PSV - Rosenborg 1–1) Pål André Helland (29) viste tegn på gammel storhet, men det hjalp ikke Rosenborg, som med 16 strake kamper uten seier i Europa League setter rekord..

VG - 5 timer siden

Raser mot pakistansk kjendisshow i Norge

Nærmere 100 gjester føler seg lurt av arrangøren bak International Pakistan Prestige Awards (IPPA) i Norge og vil kreve flere hundre tusen kroner i erstatning, ifølge advokat..

VG - 6 timer siden

Norge er eksperter på semifinaler: – Vi har vært ekstremt flinke

KUMAMOTO (VG) Norge taper nesten aldri en semifinale. Foran møtet med Spania forklarer Heidi Løke (37) og Camilla Herrem (33) suksessen – med topp fysisk form og grundighet i kampforberedelsene..

VG - 7 timer siden

Filmanmeldelse «The Two Popes»: Pave-propaganda

Langt på vei en reklamefilm for Den katolske kirke. Men velspilt er den..

VG - 11 timer siden

Lars Arne Nilsen fortsetter som trener i Brann

Lars Arne Nilsen er kamplysten på å løfte Brann tilbake til toppen av norsk fotball og får fornyet tillit av styret i klubben..

VG - 12 timer siden

Salzburg bekrefter Haaland-samtaler i Tyskland

Tydelig oppgitt over et spørsmål om Erling Braut Haalands (19) opphold i Dortmund, nektet sportsdirektør Michael Zorc å uttale seg om ryktene. Salzburg hevder de ikke er i samtale med andre klubber..

VG - 12 timer siden

Kommunen må betale seks millioner for «Gutten på luftmadrassen»

Barnevernets tvisteløsningsnemd har konkludert med at kommunen må betale for ekstra bemanning - siden 2017 - for «Gutten på luftmadrassen»..

VG - 12 timer siden

Dortmund nekter å kommentere Haaland-ryktene

Tydelig oppgitt over et spørsmål om Erling Braut Haalands opphold i Dortmund, nektet sportsdirektør Michael Zorc å uttale seg om ryktene. Salzburg hevder nordmannen ikke spiller lørdagens kamp mot Hartberg..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt