Aftenposten > Nyheter

Sunday, 21 April, 12:59

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 17:06

Erdogan: Vil fortelle «alt» om Khashoggis død

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han vil legge fram «den fulle og hele sannhet» om drapet på Jamal Khashoggi og har varslet en kunngjøring tirsdag..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Recep Tayyip Erdogan, Jamal Khashoggi, Khashoggis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erdogan, Vil, fortelle, altom , Khashoggis, død
NRK - 21 Oct 18 kl. 16:57

Skal fortelle «alt» om drapet

Tyrkias president, Recep Tayyip Erdogan, seier han vil gå ut med «den fulle og heile sanninga» kring drapet på den saudiske journalisten Jaman Khashoggi komande tysdag. Det melder nyheitsbyrået AP. – Vi søker rettferd, seier Erdogan..

NRK - 23 Oct 18 kl. 11:14

Erdogan møtt med applaus og jubel

Tyrkias president Erdogan ble møtt med applaus og jubel fra salen da han inntok talerstolen foran gruppestyret i AKP i Tyrkia. På plass er parti- og parlamentsmedlemmer. Presidenten har lovet at han vil fortelle Tyrkias versjon av Khashoggi-saken..

Aftenposten - 26 Oct 18 kl. 11:34

Erdogan: – Khashoggis drapsmenn må si hvor liket er

Saudiaraberne som drepte journalisten Jamal Khashoggi ved landets konsulat i Istanbul, må fortelle hvor liket er, sier Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan..

P4 - 25 Jun 18 kl. 05:54

Erdogan: - En seier for demokratiet

Tyrkias president Recep Erdogan mener demokratiet har seiret etter at han i natt utropte seg selv som vinner av presidentvalget. Erdogan som har sittet med makten i 15 år, vant med 52,5 prosent av stemmene, ifølge valgkommisjonen i landet. Opposisjonen har anklaget Erdogan for valgfusk og manipulasjon, men i en tale i går avviste presidenten dette på det sterkeste..

Dagbladet - 15 Aug 18 kl. 13:20

Erdogan har ikke makt over markedet

Det aller svakeste punktet for president Recep Tayyip Erdogan i Tyrkia i forhold til velgerne er den vaklevorne økonomien. Den som er lydig mot Erdogan taper sparepengene..

Dagbladet - 15 Aug 18 kl. 13:20

Allmektige Erdogan har ikke makt over markedet

Det aller svakeste punktet for president Recep Tayyip Erdogan i Tyrkia i forhold til velgerne er den vaklevorne økonomien. Den som er lydig mot Erdogan taper sparepengene..

NRK - 29 Sep 18 kl. 16:56

Store protester mot Erdogan i Köln

Flere tusen mennesker møtte til demonstrasjoner både for og imot Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan i den tyske byen Köln, lørdag. – Erdogan tror at alt som skiller seg fra hans egne meninger, er terrorisme, sier en av demonstrantene, ifølge AFP..

NRK - 23 Oct 18 kl. 08:56

Erdogen lover svar om Khashoggi

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har lovet å fortelle «den nakne sannhet» om hva som skjedde med journalisten Jamal Khashoggi i dag. Saudi-Arabia har en rekke ganger endret forklaring i saken, men erkjente i helgen at Khashoggi er død..

NRK - 08 Jan 19 kl. 11:04

Erdogan går hardt ut mot USA

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan går hardt ut mot USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton. Bolton har tidligere uttalt at Tyrkia må garantere for sikkerheten til de kurdiske allierte i Syria. Erdogan kaller kommentarene uakseptable..

NRK - 07 Oct 18 kl. 16:14

Erdogan: ​​​​​​​– Tett overvåking

Saudi-Arabias konsulat og Istanbuls flyplasser har blitt holdt under oppsikt etter at journalist Jamal Khashoggi forsvant, sier president Recep Tayyip Erdogan. Tyrkiske myndigheter har fulgt nøye med, på utkikk etter spor, fortalte Erdogan søndag..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 14 timer siden

I jakten på å være raskest, best og mest ekstrem, ble noen polarhelter fristet til å ta snarveier

Hvor langt er man villig til å gå for å være først og best?.

Aftenposten - 18 timer siden

Brannvesenet etter april-brannene: Her kan du tenne bål, selv under bålforbudet.

Nå er det bålforbud, men forbudet er ikke absolutt. Folk er forvirret, så vi har bedt brannvesenet forklare reglene..

Aftenposten - 18 timer siden

Skal Norge kunne bearbeide sitt Libya-traume, kreves det en mer usminket fremstilling om krigens konsekvenser | Rune Ottosen

Norge var det NATO-landet som bombet mest. Vi kan ikke løpe fra ansvaret for de 588 bombene som ble sluppet sommeren 2011..

Aftenposten - 20 timer siden

Krangel om Assange-bilde

Det brøt ut krangel da flere personer begynte å ta ned bildet av Julian Assange på Nygårdshøyden som kom opp i løpet av natten..

Aftenposten - 22 timer siden

Mueller-rapporten i bokform inn på bestselgerliste

Bokversjoner av spesialrådgiver Robert Muellers rapport ligger øverst på Amazons bestselgerliste lørdag, selv om rapporten er publisert gratis på nettet..

Aftenposten - Igår: 09:57

Eksplosjon og skyting i sentrum av Kabul

Øyenvitner melder om en høylytt eksplosjon og skyting i sentrum av Afghanistans hovedstad Kabul, nær landets kommunikasjonsdepartement..

Aftenposten - Igår: 09:59

Assange-bilde kom opp i natt

Et bilde av mannen bak Wikileaks pryder veggen der Sylvi Listhaug ble hengt opp i fjor..

Aftenposten - Igår: 08:14

Brudd for Adele

Popstjernen Adele (30) skiller seg fra ektemannen og kjæresten gjennom syv år, Simon Konecki..

Aftenposten - Igår: 08:19

Egypterne bestemmer seg for om Sisi skal få sitte til 2030

Den tre dager lange folkeavstemningen i Egypt, der velgerne stemmer over et forslag som lar president Abdel Fattah al-Sisi sitte til 2030, er i gang..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt