P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 22:13

P4 - 16 Oct 19 kl. 05:50

Erdogan: Tyrkisk soldat drept

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier en tyrkisk soldat ble drept i et angrep i Manbij nord i Syria i går.
Han hevder syriske regjeringsstyrker står bak.
- Det var et resultat av regimets artilleriskyts, sier Erdogan til pressen.
Ifølge eksilgruppa SOHR ble også to syriske regjeringssoldater drept av tyrkiskvennlige opprørere i går..
Les mer på P4


Les mer om:
Recep Tayyip Erdogan, Manbij, Syria, Erdogan, SOHR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erdogan, Tyrkisk, soldat, drept
NRK - 15 Oct 19 kl. 23:41

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 20 Oct 19 kl. 08:56

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 09:31

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

P4 - 11 Jul 19 kl. 12:44

Erdogan trues av IS

Tyrkias president Recep Erdogan trues nå av terrorgruppen IS i en ny video. Det er i en video som er publisert av det som skal være en IS-gren i Tyrkia at en maskert mann kommer med truslene på tyrkisk. Siste store angrep i landet som myndighetene mener var utført av IS, var angrepet på en nattklubb i Istanbul i på nyttårsaften i 2017, der 39 personer ble drept..

NRK - 27 Oct 19 kl. 08:21

Tyrkisk soldat drepen i Syria

Den tyrkiske forsvarsministeren seier at ein soldat er drepen og fem er såra i eit angrep av den kurdiske YPG-militsen i Ras al-Ayn-regionen i Syria, melder Reuters..

NRK - 30 Aug 19 kl. 18:25

USA-soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat ble drept i kamp i Afghanistan torsdag, ifølge den NATO-ledede styrken i landet, melder Reuters. USA forsøker å forhandle om en slutt på krigen som har vart i nærmere 18 år..

NRK - 06 Aug 19 kl. 10:48

Vil ikke ha tyrkisk innblanding

USAs forsvarsminister Mark Esper har sagt at en tyrkisk operasjon i Syria er uakseptabelt, og at de for å hindre at det skjer. President Erdogan i Tyrkia har truet med angrep mot Nord-Syria for å presse USA-støttede styrker tilbake..

NRK - 02 Nov 19 kl. 20:46

Fransk soldat drept av bombe i Mali

En fransk soldat er drept øst i Mali, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjedde i samme område som rundt 50 maliske soldater ble drept i går. 24 år gamle Ronan Pointeau døde da han kjørte på en hjemmelaget bombe nær byen Menaka, ifølge myndighetene..

NRK - 06 Oct 19 kl. 21:44

FN-soldat drept i Mali

En soldat fra FNs fredsbevarende styrker ble drept og fire andre såret i et angrep i Mali søndag. En patrulje med FN-soldater ble rammet da en veibombe eksploderte. .

NRK - 11 Jul 19 kl. 12:23

Erdogan trues av IS i ny video

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan trues av IS i en video som er publisert av det som skal være en IS-gren i Tyrkia, skriver NTB. I en landsomfattende aksjon i forrige måned pågrep tyrkisk politi 20 mistenkte IS-opprørere..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Dømt for overgrep

En 20 år gammel mann er i Vest-Telemark tingrett dømt til sju års fengsel for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Telemarksavisa. Han er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

P4 - 15 minutter siden

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

P4 - 1 time siden

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

P4 - 14 timer siden

30 til 40 nyfødte tas fra foreldre hvert år

30 til 40 nyfødte tas fra foreldrene hvert år. Fra 2016 til i dag er 143 spedbarn fratatt foreldrene og akuttplassert av barnevernet rett etter fødsel. Svært få når frem med å klage på plasseringene.

P4 - 1 time siden

Dømt for terror

En 31 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Mannen ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingrett..

P4 - 1 time siden

26 personer funnet i kjølerom

26 personer er funnet i et kjølerom epå en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia. Foreløpig er ikke personenes tilstand klar, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Funnet skjer under én måned etter at britisk politi fant en lastebil med 39 døde personer om bord..

P4 - 2 timer siden

Nav kjente til straffesaker

Nav var allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Det skriver arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie i sine svar til kontrollkomiteen. Først i august skal Hauglie ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten.

P4 - 3 timer siden

Over 800 søkere til 24 stillinger

Det var nesten 35 søkere per stilling da politiet i Oslo lyste ut patruljestillinger. Det skriver Politiforum som har fått innsyn i søkertallene på jobbene i sentrum og på østkanten. Tallene tilsvarer to hele studentkull fra Politihøgskolen..

P4 - 3 timer siden

Henla anmeldelse mot Kopseng

En av de to siste anmeldelsene mot voldtektsdømte Julio Kopseng er henlagt. Det opplyser politiet til Dagbladet. Kopseng soner en forvaringsdom for overgrep mot 19 kvinner, og i forrige uke ble han dømt for å ha voldtatt ytterligere to kvinner.

P4 - 3 timer siden

Sikkerhetsrådgiver: – Upassende

- Telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president var upassende. Det sa Ukraina-ekspert i USAs nasjonale sikkerhetsråd, Alexander Vindman, da han vitnet i riksrettsgranskingen i Representantenes hus i dag. Høringen startet etter telefonsamtalen der Trump ba Ukrainas president etterforske den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden og hans sønn.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt