P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 20:34

P4 - 16 okt. 19 kl. 05:50

Erdogan: Tyrkisk soldat drept

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier en tyrkisk soldat ble drept i et angrep i Manbij nord i Syria i går.
Han hevder syriske regjeringsstyrker står bak.
- Det var et resultat av regimets artilleriskyts, sier Erdogan til pressen.
Ifølge eksilgruppa SOHR ble også to syriske regjeringssoldater drept av tyrkiskvennlige opprørere i går..
Les mer på P4


Les mer om:
Recep Tayyip Erdogan, Manbij, Syria, Erdogan, SOHR

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Erdogan, Tyrkisk, soldat, drept
NRK - 15 okt. 19 kl. 23:41

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 22 feb. 20 kl. 17:19

Erdogan varsler møte om Syria

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han skal møte Russlands president Vladimir Putin og Tysklands forbundskansler Angela Merkel 5. mars om uroen i Idlib-provinsen nordøst i Syria. En tyrkisk soldat ble drept av syriske bomber i Idlib i dag..

NRK - 28 feb. 20 kl. 21:30

Tyrkisk soldat drept

Den tyrkiske forsvarsministeren opplyser om at ytterligere en soldat er drept i Idlib-provinsen i Syria. To skal være skadet i et angrep fredag. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 20 okt. 19 kl. 08:56

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

Aftenposten - 20 okt. 19 kl. 09:31

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

P4 - 11 juli 19 kl. 12:44

Erdogan trues av IS

Tyrkias president Recep Erdogan trues nå av terrorgruppen IS i en ny video. Det er i en video som er publisert av det som skal være en IS-gren i Tyrkia at en maskert mann kommer med truslene på tyrkisk. Siste store angrep i landet som myndighetene mener var utført av IS, var angrepet på en nattklubb i Istanbul i på nyttårsaften i 2017, der 39 personer ble drept..

VG - 27 feb. 20 kl. 22:06

SOHR: 34 soldater drept i luftangrep i Idlib

Ni tyrkiske soldater er drept i et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria, opplyser en tyrkisk tjenestemann. President Recep Tayyip Erdogan holder krisemøte..

NRK - 27 okt. 19 kl. 08:21

Tyrkisk soldat drepen i Syria

Den tyrkiske forsvarsministeren seier at ein soldat er drepen og fem er såra i eit angrep av den kurdiske YPG-militsen i Ras al-Ayn-regionen i Syria, melder Reuters..

P4 - 23 des. 19 kl. 07:45

Soldat drept i Afghanistan

En amerikansk soldat er drept etter at en bombe gikk av i Afghanistan. Det bekrefter det amerikanske forsvaret, som ikke ønsker å gi nærmere detaljer om hendelsen. Rundt 20 amerikanske soldater er drept som følge av kamphandlinger i år..

VG - 27 feb. 20 kl. 22:06

Tyrkia: Ni tyrkiske soldater drept i luftangrep i Idlib

Ni tyrkiske soldater er drept i et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria, opplyser en tyrkisk tjenestemann. President Recep Tayyip Erdogan holder krisemøte..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Dramatisk nedgang i fisketurisme

Det har vært en dramatisk nedgang i fisketurisme i Norge. I fjor fanget fritidsfiskere 2,5 milloner fisk, men tallet så langt er langt lavere, viser tall fra Fiskeridirektoratet. Stengte grenseoverganger gjør at mange av fisketuristene uteblir.

P4 - 15 minutter siden

Masseslagsmål i Tønsberg

En mann er satt i arresten etter et masseslagsmål i Tønsberg i kveld. Ifølge politiet var det et 30-årslag som gikk over styr. Men ingen skal være skadet.

P4 - 1 time siden

- Ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarpsborg i natt er ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet. Det sier hans forsvarer Marius Otterstad til TV 2. Natt til i dag ble tre kvinner knivstukket på tre forskjellige steder av mannen.

P4 - 21 timer siden

Positive vaksinenyheter i USA

Testene av en koronavaksine i USA viser lovende resultater. Det sier smittevernekspert ved Det hvite hus, Anthony Fauci. De første testene av en av vaksinene som testes ut har gått slik forskerne hadde håpet, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 1 time siden

140 helsearbeidere døde i Iran

140 helsearbeidere har dødd av koronaviruset i Iran siden det første utbruddet i midten av mars. Iran er et av landene i Midtøsten som er hardest rammet av koronapandemien. Det opplyser myndighetene i landet..

P4 - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd i Lofoten

En syklist er alvorlig skadd etter en ulykke i Vestvågøya i Lofoten i Nordland i kveld. Syklisten er fløyet til Universitetssykehuset i Nord-Norge for behandling..

P4 - 1 time siden

- Viktig for lønnsomheten at énmetersregelen vurderes

- Det er viktig for lønnsomheten til bedriftene at helsemyndighetene nå vuderer énmetersregelen i kulturlivet. Det sier administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen. I dag møtte kulturminister Abid Raja og helseminister Bent Høie representantene for kinoene og scenekultursektoren for å få innspill til praktisering av énmetereregelen..

P4 - 2 timer siden

Avhøres i kveld

Politiet vil forsøke å avhøre mannen, som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarspsborg, i kveld. En kvinne i 50 årene døde da hun ble knivstukket av mannen natt til i dag, og to andre kvinner ble skadet. Hans forsvarer Marius Otterstad opplyste til P4-nyhetene tidligere i dag at han vil forsøke å snakke med sin klient før avhøret..

P4 - 1 time siden

Lange køer på Fløibanen

Det er lange køer for å ta Fløibanen i Bergen i ettermiddag. Daglig leder Anita Nybø sier de prøver å be folk om å holde en meters avstand i køen, men køen strekker seg nesten 100 meter nedover gaten. De ber folk være hjelpsomme og minner folk om at billetten kan utløses senere på dagen..

P4 - 2 timer siden

Stenger utesteder i Magaluf

Myndightene på ferieøya Mallorca stenger flere utesteder i Magaluf. På grunn av festbråk og mange turister som ikke følger smittevernreglene har myndighetene bestemt seg for å ta grep. Det betyr at butikker, barer og restauranter stenges, skriver Aftonbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt