NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 14:50

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:03

Er fremme hos savnet skuterfører

Norsk Folkehjelp er fremme ved skuterføreren som var meldt savnet i Skittenelvdalen i Tromsø. Mannen vil bli fraktet ned til vegen med snøskuter. Det er mye snø og er meldt betydelig snøskredfare. Tilstanden til mannen er ikke kjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folkehjelp, Skittenelvdalen, Tromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Er fremme, hos, savnet, skuterfører
NRK - 03 Dec 19 kl. 08:55

Savnet skuterfører i god behold

Den savnede skuterføreren i Skittenelvdalen i Troms er fraktet hjem av Norsk Folkehjelp og er i god behold, melder politiet. Mannen la i går ut på en skutertur, men ble meldt savnet da han ikke returnerte..

NRK - 31 Aug 19 kl. 17:56

HRS og luftambulanse er fremme

Redningshelikopteret og luftambulansen er fremme ved ulykkesstedet utenfor Alta der et helikopter har styrtet. Det melder HRS Nord-Norge. Man tror det er seks personer i det havarerte helikopteret..

NRK - I førrgår: 22:21

Oslo Ap vil la ureturnerbare jobbe

Styret i Oslo Arbeiderparti vedtok tirsdag å be partiets stortingsgruppe fremme forslag om å be regjeringen fremme forslag til lovendringer slik at ureturnerbare asylsøkere kan gis midlertidig arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres..

P4 - 04 Nov 19 kl. 15:50

Bombegruppe fremme ved boligblokk

Bombegruppen fra Oslo er nå fremme ved boligblokken på Flatåsen i Trondheim der det tidligere i dag ble funnet en mistenkelig gjenstand i en oppgang. Alle beboere som var hjemme, ble evakuert, og politiet har etterhvert utvidet sperringene. Ifølge NRK skal en person ha blitt påsatt håndjern på en veranda.

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 08:17

Undersøkelse: 14.000 studenter ruser seg for å fremme egne skoleprestasjoner

En fersk undersøkelse viser at én av 20 studenter bruker rusmidler for å fremme egen skoleprestasjon. Nå roper flere organisasjoner varsku..

VG - 14 Oct 19 kl. 19:28

Syriske regjeringsstyrker fremme i viktig by

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er syriske regjeringsstyrker fremme i byen, melder AFP..

VG - 14 Oct 19 kl. 19:28

Syrisk regjeringshær fremme i Manbij

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er den syriske regjeringshæren fremme i byen, melder AFP..

NRK - 16 Sep 19 kl. 02:00

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 20 Aug 19 kl. 05:50

73-åring savnet i Finnmark

En 73 år gammel kvinne er savnet i etter en bærtur i Lebesby i Finnmark. Politiet har iverksatt en leteaksjon etter kvinnen, som hadde vært ute i 12 timer da hun ble meldt savnet ved midnatt..

P4 - 27 Aug 19 kl. 22:19

Savnet funnet død

En savnet person er funnet død i Kvinesdal i Vest-Agder. Politiet tror det kan være en 79-åring som har vært savnet i snart ett år. Agder politidistrikt opplyste om funnet i en pressemelding i kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Uønskt merksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell merksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 15 minutter siden

66.000 evakuerte på Filippinane

66.000 menneske er evakuerte frå flaum på Filippinane. Det opplyser styresmaktene i landet.

NRK - 30 minutter siden

Polfarere kan nås før klokka 20

Ekspedisjonen håper at hjelperne kommer fram til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn innen klokka 20 i kveld. – Vi tror de møtes tidligst om fem eller seks timer, men det er egentlig umulig å si, sier Lars Ebbesen til NTB rundt klokka 13.30..

NRK - 45 minutter siden

Uønskt oppmerksemd på julebord

Ei ny undersøking gjort av YouGov syner at ei av fem kvinner har opplevd uønskt seksuell oppmerksemd på julebord, skriv NTB. Sturla K. Naas i Rustelefonen oppmodar folk til å planlegge kor mykje dei skal drikke på julebordet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Forbyr insektmiddel med nervegift

Fra og med neste år er det forbudt for EU-land å bruke klorpyrifos til å sprøyte frukt. Giften er funnet på frukt i Norge og på hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av det svenske mattilsynet..

NRK - 1 time siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 1 time siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 1 time siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt