NRK > Nyheter

Fredag, 25 September, 07:00

NRK - 03 des. 19 kl. 08:03

Er fremme hos savnet skuterfører

Norsk Folkehjelp er fremme ved skuterføreren som var meldt savnet i Skittenelvdalen i Tromsø. Mannen vil bli fraktet ned til vegen med snøskuter. Det er mye snø og er meldt betydelig snøskredfare. Tilstanden til mannen er ikke kjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folkehjelp, Skittenelvdalen, Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Er fremme, hos, savnet, skuterfører
NRK - 03 des. 19 kl. 08:55

Savnet skuterfører i god behold

Den savnede skuterføreren i Skittenelvdalen i Troms er fraktet hjem av Norsk Folkehjelp og er i god behold, melder politiet. Mannen la i går ut på en skutertur, men ble meldt savnet da han ikke returnerte..

NRK - 14 mars 20 kl. 22:09

Skuterfører funnet omkommet

En savnet skuterfører ble funnet omkommet i Målselv Troms lørdag kveld. Mannen ble funnet av forsvarets helikoptern nedenfor en skrent. Pårørende er varslet..

NRK - 14 mars 20 kl. 22:09

Skuterfører funnet omkommet

En savnet skuterfører ble funnet omkommet i Målselv Troms lørdag kveld. Mannen ble funnet av forsvarets helikoptern nedenfor en skrent. Pårørende er varslet..

NRK - 01 mars 20 kl. 02:22

Savnet skuterfører funnet

Politiet og frivillige letemannskaper har funnet en mann i 50-årene som ble meldt savnet etter en snøskutertur i Båtsfjord i Finnmark lørdag. – Vedkommende hadde kjørt seg fast, skriver politiet i Finnmark klokken 1.55..

NRK - 31 aug. 19 kl. 17:56

HRS og luftambulanse er fremme

Redningshelikopteret og luftambulansen er fremme ved ulykkesstedet utenfor Alta der et helikopter har styrtet. Det melder HRS Nord-Norge. Man tror det er seks personer i det havarerte helikopteret..

VG - 14 okt. 19 kl. 19:28

Syrisk regjeringshær fremme i Manbij

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er den syriske regjeringshæren fremme i byen, melder AFP..

VG - 14 okt. 19 kl. 19:28

Syriske regjeringsstyrker fremme i viktig by

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er syriske regjeringsstyrker fremme i byen, melder AFP..

P4 - 04 nov. 19 kl. 15:50

Bombegruppe fremme ved boligblokk

Bombegruppen fra Oslo er nå fremme ved boligblokken på Flatåsen i Trondheim der det tidligere i dag ble funnet en mistenkelig gjenstand i en oppgang. Alle beboere som var hjemme, ble evakuert, og politiet har etterhvert utvidet sperringene. Ifølge NRK skal en person ha blitt påsatt håndjern på en veranda.

Aftenposten - 27 nov. 19 kl. 08:17

Undersøkelse: 14.000 studenter ruser seg for å fremme egne skoleprestasjoner

En fersk undersøkelse viser at én av 20 studenter bruker rusmidler for å fremme egen skoleprestasjon. Nå roper flere organisasjoner varsku..

NRK - 03 des. 19 kl. 22:21

Oslo Ap vil la ureturnerbare jobbe

Styret i Oslo Arbeiderparti vedtok tirsdag å be partiets stortingsgruppe fremme forslag om å be regjeringen fremme forslag til lovendringer slik at ureturnerbare asylsøkere kan gis midlertidig arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ingen funn av savnet kvinne

Natt til fredag har letingen etter en kvinne fortsatt i Trondheim, men uten resultat. Det opplyser politiet til NRK fredag morgen. Kvinnen i 30-årene ble sist sett torsdag formiddag..

NRK - 30 minutter siden

Flere pågrepet etter voldshendelse

To nye personer er pågrepet etter at en 16 åring ble hugget i ansiktet på Bogerud T-banestasjon i går. Det informerer politiet på Twitter. De utelukker ikke at det kan bli flere pågripelse utover dagen..

NRK - 30 minutter siden

Oslo Frp mot klimagrepet

Oslo Frp ber partiets stortingsgruppe si nei til å bruke 25 milliarder på karbonfangst og lagring– Vi kan ikke se at det er sannsynlig at disse 25 milliardene vil gi noen uttelling noe sted, sier fylkesleder Geir Ugland Jacobsen..

NRK - 15 timer siden

Zlatan Ibrahimovic koronasmittet

Zlatan Ibrahimovic har fått påvist smitte av koronavirus, oppgir Corriere della Serra. Fotballstjernens positive test gjør at han går glipp av dagens kamp i Europa League mot Bodø/Glimt, skriver svenske Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Vei på Senja fortsatt stengt

Veien ved Mefjordaksla på Senja er fortsatt stengt på grunn av fare for ras. Ny vurdering gjøres i dag kl. 12..

NRK - 1 time siden

Flere klasser i karantene

Flere klasser ved Bø skule er i dag satt i midlertidig karantene, etter at flere har blitt meldt som nærkontakter til en person som er smitta med covid-19. De aktuelle klassene er informert, ifølge kommuneoverlege i Midt-Telemark, Kristin Sekse..

NRK - 1 time siden

Støre vil bedre pandemiberedskap

Koronakrisen avdekket store mangler i norsk helseberedskap, ifølge Arbeiderpartiet – som lanserer en rekke tiltak for å styrke pandemiberedskapen. Fredag legger Støre frem sitt forslag til partiprogram for neste stortingsperiode..

NRK - 1 time siden

Utvidet fellingstillatelse på ulv

Etter at flere sauer og lam er funnet drept i Agder den siste tiden, har Fylkesmannen valgt å forlenge fellingstillatelsen på ulven ytterligere en uke, til 1. oktober. Det opplyser viltforvalter Per Ketil Omholt ved til Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Tekniske problemer for Google

Google-brukere i USA opplever problemer med flere av selskapets tjenester, som blant annet e-post, YouTube og Googles dokumenttjeneste Disk. Driftsavbruddet har skjedd på østkysten av USA, ifølge nettsiden Downdetector, skriver The New York Times..

NRK - 2 timer siden

Digital nyttårsfeiring i New York

I et forsøk på å hindre smitte av koronaviruset, vil arrangørene av nyttårsmarkeringen på Times Square i New York nå gjøre den digital. Det blir første gang på 114 år at ikke folk samles på det populære området for å ønske det nye året velkommen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt