NRK > Nyheter

Monday, 27 January, 20:42

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:03

Er fremme hos savnet skuterfører

Norsk Folkehjelp er fremme ved skuterføreren som var meldt savnet i Skittenelvdalen i Tromsø. Mannen vil bli fraktet ned til vegen med snøskuter. Det er mye snø og er meldt betydelig snøskredfare. Tilstanden til mannen er ikke kjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folkehjelp, Skittenelvdalen, Tromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Er fremme, hos, savnet, skuterfører
NRK - 03 Dec 19 kl. 08:55

Savnet skuterfører i god behold

Den savnede skuterføreren i Skittenelvdalen i Troms er fraktet hjem av Norsk Folkehjelp og er i god behold, melder politiet. Mannen la i går ut på en skutertur, men ble meldt savnet da han ikke returnerte..

NRK - 31 Aug 19 kl. 17:56

HRS og luftambulanse er fremme

Redningshelikopteret og luftambulansen er fremme ved ulykkesstedet utenfor Alta der et helikopter har styrtet. Det melder HRS Nord-Norge. Man tror det er seks personer i det havarerte helikopteret..

NRK - 03 Dec 19 kl. 22:21

Oslo Ap vil la ureturnerbare jobbe

Styret i Oslo Arbeiderparti vedtok tirsdag å be partiets stortingsgruppe fremme forslag om å be regjeringen fremme forslag til lovendringer slik at ureturnerbare asylsøkere kan gis midlertidig arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres..

P4 - 04 Nov 19 kl. 15:50

Bombegruppe fremme ved boligblokk

Bombegruppen fra Oslo er nå fremme ved boligblokken på Flatåsen i Trondheim der det tidligere i dag ble funnet en mistenkelig gjenstand i en oppgang. Alle beboere som var hjemme, ble evakuert, og politiet har etterhvert utvidet sperringene. Ifølge NRK skal en person ha blitt påsatt håndjern på en veranda.

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 08:17

Undersøkelse: 14.000 studenter ruser seg for å fremme egne skoleprestasjoner

En fersk undersøkelse viser at én av 20 studenter bruker rusmidler for å fremme egen skoleprestasjon. Nå roper flere organisasjoner varsku..

VG - 14 Oct 19 kl. 19:28

Syriske regjeringsstyrker fremme i viktig by

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er syriske regjeringsstyrker fremme i byen, melder AFP..

VG - 14 Oct 19 kl. 19:28

Syrisk regjeringshær fremme i Manbij

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er den syriske regjeringshæren fremme i byen, melder AFP..

NRK - 16 Sep 19 kl. 02:00

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

Dagbladet - 21 Dec 19 kl. 17:11

Savnet 15-åring funnet i overgrepssak

En savnet 15 år gammel gutt ble fredag funnet i en leilighet vest i Tyskland da politiet søkte etter mistenkte i en overgrepssak. Han skal ha vært savnet i to år..

NRK - 20 Aug 19 kl. 05:50

73-åring savnet i Finnmark

En 73 år gammel kvinne er savnet i etter en bærtur i Lebesby i Finnmark. Politiet har iverksatt en leteaksjon etter kvinnen, som hadde vært ute i 12 timer da hun ble meldt savnet ved midnatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Politiker hadde overgrepsbilder

En SV-politiker er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Politiet fant 1300 bilder og filmer da de ransaket hjemmet hans for to år siden. Bildene viser seksuelle overgrep mot barn ned i 10-årsalderen..

NRK - 10 minutter siden

Evakuert fra brann i sykehjem

Beboere, pårørende og ansatte ble evakuert da det brøt ut brann i et sykehjem i Rørvik i Trøndelag mandag. Brannen ble varslet rett etter kl.19.

NRK - 15 minutter siden

Døde etter E8-ulykke i Balsfjord

En person er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom en personbil og et vogntog på europavei 8 i Balsfjord i Troms mandag ettermiddag. Føreren av personbilen ble sittende fastklemt i bilen..

NRK - 30 minutter siden

Skadet er overflyttet til Ullevål

Personen som var i en fallulykke på skipet «Pioneering Spirit» tidligere i dag, er overflyttet til Oslo universitetssykehus Ullevål. Personens tilstand er fortsatt uavklart. Ulykken skjedde mens «Pioneering Spirit» lå ved Kristiansand..

NRK - 30 minutter siden

Reiselivet frykter tap pga virus

Reiselivsbedrifter i Nord-Norge frykter at de vil få mange avlysninger og store økonomiske tap når kinesiske turister nektes utreisevisum fra Kina. Nordnorske bedrifter som må innskrenke har likevel forståelse for utreisenekten..

NRK - 1 time siden

USA benekter at Taliban angrep fly

Det amerikanske forsvarsdepartementet bekrefter at et av deres militærfly er styrtet i Afghanistan, men benekter at det var Taliban som skjøt det ned. Det var et amerikansk fly av typen Bombardier E11-A som styrtet i Ghazni-provinsen mandag..

NRK - 1 time siden

Drapstiltalt sier han ville skremme

En 22-årig mann som er siktet for drap på sin fetter på en bensinstasjon i Bergen i fjor, sier han trakk kniven fordi han ville skremme fetteren. Kort tid etter lå fetteren død på bensinstasjonen. Den tiltalte forklarte seg i Bergen tingrett i dag..

NRK - 1 time siden

Equinors klimaplan imponerer ikke

Norges viktigste gasskunde lar seg ikke imponere av Equinors planer om utslippskutt. Norsk gass må uansett bort når EU skal bli karbonnøytralt, sier EUs visepresident.Eu mottar 95 prosent av all norsk gass..

NRK - 1 time siden

Følg riksrettssaken mot Trump

NRK - 1 time siden

USA nekter for at Taliban skjøt fly

Det asmerikanske forsvaredepartementet bekrefter at et fly er styrtet i ASfghanistan, men benekter at det var Taliban som skjløt det ned. USA bekrefter at det var et amerikansk Bombardier E11-A som styrtet i Ghazni-provinsen mandag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt