NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 13:26

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:35

Equinor med ny miljøplan

Fredag leverte Equinor sin tredje versjon av miljøplanen dei må få godkjent for å få starte leiteboring utanfor Australia. På den førre planen mangla dei meir informasjon om risikoen for utslepp. Dei ønskjer å starte boringa ved årsskiftet 2020/2021..
Les mer på NRK


Les mer om:
Equinor, Australia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Equinormed ny , miljøplan
E24 - 26 Sep 19 kl. 06:05

Miljøorganisasjon krever innsyn i Equinors miljøplan for omstridt boring i Australbukta

Australske miljøvernere krever å få se Equinors nye miljøplan for den planlagte leteboringen i Australbukta, men Equinor sier nei..

NRK - 02 Dec 19 kl. 10:38

Redningsplan for Oslofjorden

Miljødirektoratet kjem no med ein plan for å redde miljøtilstanden i Oslofjorden, etter at Stortinget i 2018 bad regjeringa om å lage ein slik plan. Dei foreslår mellom anna å redusere utslepp frå avløp, tilførsel av miljøgifter og marin forsøpling..

E24 - 11 Oct 19 kl. 06:56

Equinor-plan: Hywind Tampen skal koste rett under fem milliarder

Equinor og partnerne har tatt en endelig beslutning om å bygge ut Norges første flytende havvindanlegg. Strømmen fra Hywind Tampen skal erstatte gasskraft på Snorre og Gullfaks..

P4 - 08 Sep 19 kl. 14:11

Vil rense etter utslipp

Equinor sier de vil rense opp utslippene fra deres oljeterminal etter orkanen Dorians herjinger på Bahamas. Terminalen ble skadet og olje rant ut, men det skal ikke ha havnet olje i sjøen. Equinor skriver i en pressemeldingi dag at de vil mobilisere ressurser så raskt som mulig, for å sikre mennesker, miljøet og anlegget..

P4 - 22 Nov 19 kl. 16:48

Equinor-ledelsen kalt inn på teppet

Miljødirektoratet har funnet alvorlige feil og regelbrudd på flere av Equinors anlegg de siste årene. Det skriver DN. Nå kalles ledelsen i selskapet inn på teppet fordi feilene ikke har blitt rettet etter gjentatte tilsyn.

NRK - 24 Oct 19 kl. 07:11

Dårleg resultat for Equinor

Lågare pris på olje og gass gjer at Equinor sitt driftsresultat går ned med 27 prosent. Resultatet etter skatt er i tredje kvartal eit underskot på 1,1 milliardar dollar, som ifølgje Equinor sjølv er litt dårlegare enn det analytikarane forventa..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:12

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 25 Sep 19 kl. 09:42

Equinor har inngått havvind-avtale

Equinor har inngått en intensjonsavtale med China Power International Holding om å samarbeide om havvind i Kina og Europa. Avtalen åpner også opp for et utvidet samarbeid. – Vi ser frem til samarbeidet, sier konserndirektør Pål Eitrheim i Equinor..

NRK - 09 Sep 19 kl. 15:08

Equinor med to skip til Bahamas

Equinor har sendt to skip med personell som skal rydde opp olje som har lekt etter skadar frå orkanen Dorian, skriv Reuters. Equinor sin oljeterminal South Riding Point blei skada i orkanen, som førte til eit førebels ukjent utslepp..

NRK - 03 Oct 19 kl. 08:27

Equinor selger del av havvindpark

Equinor selger 25 prosent av havvindparken Arkona utenfor Tyskland til et investeringsfond tilknyttet den sveitsiske banken Credit Suisse. Før salget eide Equinor 50 prosent av prosjektet. Nå vil oljegiganten eie 25 prosent, melder Dagens Næringsliv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 15 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 30 minutter siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 45 minutter siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 45 minutter siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..

NRK - 1 time siden

Investerer milliarder i kull

Banker og finansselskaper har de siste årene kanalisert over 6.800 milliarder kroner til selskaper som planlegger mer kullkraft, ifølge en ny rapport fra Urgewald og BankTrack. Rapporten ble lagt fram i forbindelse med FNs klimakonferanse i Madrid..

NRK - 1 time siden

Boikottar Nutella

Italias opposisjonsleiar Matteo Salvini vil slutte å ete sjokoladepålegget Nutella fordi hasselnøttene i pålegget er tyrkiske og ikkje italienske. Salvini seier han føretrekker å ete mat laga av italienske råvarer for å hjelpe italienske bønder..

NRK - 1 time siden

Aktivist sett fri i Russland

Ein 21 år gamal student og politisk aktivist blei fredag sett fri av ein russisk rett. Han blei kjent skuldig for ekstremisme på Youtube. Aktor ba om fire år i fengsel.

NRK - 1 time siden

Pondus-prisen til Jamtli

John S. Jamtli får Pondus-prisen for teikneseriealbuma «Sabotør» og «Sabotør – Operasjon Muskedunder» om motstand og sabotasjeaksjonar under andre verdskrigen. Juryleiar Frode Øverli seier Jamtli klarer å balansere spenning og humor på ein god måte..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt