NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 02:38

NRK - 13 jan. 21 kl. 19:46

Equinor fikk stor havvindkontrak

Equinor er valgt til å forsyne delstaten New York med havvindkraft i en av de største tildelingene for fornybar energi i USA noensinne..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Equinor, fikk, stor, havvindkontrak
NRK - 13 jan. 21 kl. 19:46

Equinor fikk havvindkontrakt

Equinor er valgt til å forsyne delstaten New York i USA med havvindkraft i en av de største tildelingene for fornybar energi i USA noensinne. Tildelingen innebærer at Equinor, sammen med strategisk partner BP, til sammen skal levere 3,3 gigawatt..

E24 - Igår: 06:31

Equinor og Total kan havne i milliardkrangel om Martin Linge

Equinor skylder på Total og påstår at Martin Linge-brønner har mangelfulle barrierer. Men Equinor gikk som lisenspartner selv god for brønndesignet..

NRK - 07 jan. 21 kl. 08:16

Anmeldt for ulovlige utslipp

Miljødirektoratet har anmeldt Equinor for tre ulovlige utslipp på Mongstad, melder DN. En intern gransking i november avslørte oljelekkasjer på Mongstad, som kan ha pågått over flere tiår. Equinor har samlet opp 112.

Aftenposten - 05 jan. 21 kl. 14:14

Klar for ny toppjobb etter 22 år i Equinor

Etter 22 år i Equinor hopper Torger Rød nå over til å lede en annen oljekjempe på norsk sokkel: Vår Energi..

Aftenposten - 05 jan. 21 kl. 06:05

Equinor har lagt bak seg et marerittår. Pandemien var langt ifra eneste problem.

Sjelden får Equinor så mye negativ oppmerksomhet i løpet av ett år. Samtidig har selskapet fått ny toppsjef..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 19:40

Equinor får ny gigantkontrakt på havvind i New York

Equinor vant onsdag New Yorks andre auksjon om havvindutbygginger. Dermed kan selskapet bygge ut prosjektene Empire Wind….

E24 - 13 jan. 21 kl. 19:36

Equinor får ny gigantkontrakt på havvind i New York

Equinor vant onsdag New Yorks andre auksjon om havvindutbygginger. Dermed kan selskapet bygge ut prosjektene Empire Wind 2 og Beacon..

E24 - 13 jan. 21 kl. 21:24

Nytt havvind-varp i USA: – I dag har vi fått ballen i mål

Equinor-topp Pål Eitrheim kan juble over to nye kjempekontrakter for havvind med delstaten New York. – En veldig tillitserklæring til Equinor, sier han..

NRK - 14 jan. 21 kl. 15:17

Flytende solcelle-energi ved Frøya

Equinor og Moss Maritime planlegger å bygge et flytende testanlegg for solenergi i havet utenfor Frøya i Trøndelag til sommeren. Ifølge Equinor blir anlegget verdens første testprosjekt for flytende solenergi i røff sjø..

E24 - 18 jan. 21 kl. 16:00

Kjemper om Equinor, Hydro og Panasonics batterifabrikk: – Hadde vært enormt viktig

Mange kommuner ønsker å huse Equinor, Hydro og Panasonics batterifabrikk. – Vi har arbeidet med dette gjennom romjulen, sier Kvinnherad-ordfører Hans Inge Myrvold..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Senator lagt inn på sykehus

Senator Patrick Leahy, som leder arbeidet med riksrettssaken mot USAs tidligere president Donald Trump, har blitt lagt inn på sykehus til observasjon, skriver CNN. Leahy ble dårlig rett etter at han startet med riksrettssaken..

NRK - 15 minutter siden

88 pasientskadeskadesøknader

Norsk pasientskadeerstatning (NPE) har hittil mottatt 88 søknader om erstatning som følge av korona. 80 av disse er til behandling. Erstatningskravene er relatert til koronasmitte på sykehus eller sykehjem eller fordi pandemien har ført til utsatt diagnose eller behandling av andre sykdommer, skriver VG..

NRK - 45 minutter siden

2,2 millioner registrert døde

Globalt nærmer dødstallet knyttet til koronapandemien seg 2,2 millioner mennesker. 100.201.

NRK - 45 minutter siden

Flere enn 100 millioner smittede

100.201.258 personer er registrert smittet siden koronapandemien brøt ut, viser tall fra Johns Hopkins-universitetet og Worldometers.

NRK - 1 time siden

Sp-nei til å tredoble co₂-avgiften

Senterpartiet sier nei til det kraftigste tiltaket i regjeringens nye klimaplan – å tredoble CO₂-avgiften fram til 2030, melder Klassekampen. Tidligere har også Frp gått imot forslaget om avgiften skal trappes opp..

NRK - 1 time siden

Tilbake til gammel grense-praksis

Justisdepartementet har opphevet Donald Trumps harde linje overfor dem som krysser grensen mellom Mexico og USA ulovlig. Departementet går tilbake til den mangeårige praksisen med å behandle sakene enkeltvis, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

279 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 279 koronasmittede i Norge. Det er 46 flere enn dagen før og 143 færre enn samme dag i forrige uke, melder NTB. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 61.

NRK - 3 timer siden

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken.

NRK - 3 timer siden

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..

NRK - 3 timer siden

250.000 rammet av syklon i Mosambik

Syklonen Eloise som rammet Mosambik i helgen, har rammet 250.000 personer. Minst ni personer er døde.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt