E24 > Økonomi

Tuesday, 02 June, 16:46

E24 - 03 Apr 20 kl. 17:17

Equinor-sjefen forbereder seg på en oljepris under 20 dollar: - Det er en ekstrem situasjon

Eldar Sætre forbereder seg på at oljeprisen vil havne under 20 dollar per fat, selv om han ikke nødvendigvis tror det vil skje. I krisen som nå pågår vil han samtidig skjerme fornybarsatsingen så langt det er mulig..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sætre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Equinor-sjefen, forbereder, segpå en , oljeprisunder 20 , dollar, Det er en ekstrem situasjon
E24 - 06 Feb 20 kl. 18:11

Equinor-sjefen har ingen planer om å splitte selskapet: – Det skal vi absolutt ikke

Equinor har planene klare for store klimakutt, investeringer i fornybar energi og vekst i olje og gass – på én gang. Slik skal det fortsette, for i klimaomstillingen vil ikke Equinor-sjefen gi fra seg den ene av to hester selskapet nå rir..

E24 - 25 Mar 20 kl. 20:48

Equinor tar milliardkutt for å lette presset: – Trolig langt bedre enn markedet ventet

Aksjemarkedet jubler etter at Equinor lanserte en kraftig sparepakke for å møte den pågående markedskrisen. Med en kriselav oljepris kan Equinor igjen bli tvunget til å låne penger for å betale utbyttene som staten og andre aksjonærer venter på..

E24 - 17 Mar 20 kl. 13:19

Equinor i kriseberedskap: Vurderer kutt i investeringer og utelukker ikke lavere utbytte

Equinor og oljenæringen rammes av både av corona-krisen og en oljepris som er halvert på kort tid. Nå vurderer Equinor en rekke krisegrep og hvis ikke oljeprisen stiger kan Norge gå inn i en ny oljebrems..

NRK - 25 Mar 20 kl. 07:17

Equinor kutter kraftig

Oljeselskapet Equinor kutter 30 milliarder kroner i kostnader i 2020 i møte med korona-nedturen i verdensøkonomien og lavere oljepris. Kuttene vil komme innen leting, drift og investeringer..

E24 - 08 Jan 20 kl. 16:42

Equinor-sjefen møtte Trump – glemte kalosjene

Da Equinor-sjef Eldar Sætre møtte USAs president for noen år siden, var det med noe tyngre fottøy enn etiketten skulle tilsi..

E24 - 05 Mar 20 kl. 20:03

Equinor-sjefen om coronaviruset: - Markedet er volatilt nå

Equinor har på samme måte som mange andre bedrifter innført reiserestriksjoner og innført andre tiltak for å hindre spredningen av coronaviruset. Men produksjonen går som normalt, forteller toppsjefen..

NRK - 20 Mar 20 kl. 08:16

Equinor-sjefen ned i lønn

Equinor-sjef Eldar Sætre tjente 1,74 millioner dollar - nesten 21 millioner kroner - i fjor. Det går frem av selskapets årsrapport som ble lagt frem fredag. Han gikk ned i lønn fra 2,1 millioner dollar - vel 25 millioner kroner – i 2018..

NRK - 14 May 20 kl. 17:15

Equinor endrer USA-rapportering  

Equinor vil gjøre endringer for å synliggjøre resultatene fra USA bedre i kvartalspresentasjoner. Det sa konsernsjef Eldar Sætre på generalforsamlingen torsdag. Dette skjer etter avsløringene om at Equinor har tapt over 200 milliarder kroner i USA..

NRK - 06 May 20 kl. 00:42

Equinor selger seg ut av Lundin

Equinor har solgt eierandelen sin på 4,88 prosent i oljeselskapet Lundin Energy for 3,4 milliarder norske kroner. Det er Equinor som ved midnatt natt til onsdag melder om salget av om lag 14 millioner aksjer i det svenske selskapet..

NRK - 01 Apr 20 kl. 23:34

Equinor låner over 52 milliarder

Equinor har sikret seg nye obligasjonslån for til sammen 5 milliarder dollar – over 52 milliarder norske kroner – med garanti fra Equinor Energy AS. Det kommer fram i en melding fra selskapet onsdag kveld..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Forvirring rundt jobbreiser i Norden: Slipper likevel ikke karantene på fritiden

Fredag åpnet regjeringen for å droppe karantene for jobbreisende i Norden fra 1. juni. Men man må likevel være i ti dagers karantene på fritiden..

E24 - 2 timer siden

Dressmann konkurs i Østerrike – stenger 31 butikker

Flere av Varners kleskjeder har det siste året gått konkurs ute i Europa, hvor siste i rekken er Dressmann som stenger dørene i Østerrike..

E24 - 5 timer siden

Prisene på Obos-boliger i Oslo steg 1,1 prosent i mai

Saken oppdateres....

E24 - 5 timer siden

Nordea-direktør mener kontantstøtten burde vært lån

Investeringsdirektør i Nordea, Robert Næss, har selv fått kontantstøtte av staten. Han mener tilskuddet burde vært lån som kan ettergis ved årsslutt..

E24 - 5 timer siden

Prisene på Obos-boliger steg i mai

I Oslo gikk prisene opp 1,1 prosent, mens oppgangen var 1,9 prosent på landsbasis. – Prisoppgangen i mai er større enn normalt, sier sjeføkonom Sissel Monsvold i Obos..

E24 - 6 timer siden

Base Gruppen med sterk vekst

Alfred Ydstebø sitt selskap Base Gruppen kan fikk et resultat før skatt på 76,5 millioner kroner i fjor, opp fra 1,1 millioner kroner i 2018..

E24 - 6 timer siden

NHST selger Morgenbladet til Mentor Medier

Dagens Næringsliv-eier NHST selger andelen sin i Morgenbladet for 40 millioner kroner..

E24 - 6 timer siden

Norsk PMI fortsetter opp til 45,9 poeng i mai, men signaliserer fortsatt at industribunnen ikke er nådd

Til tross for oppgang i den norske innkjøpssjefsindeksen i mai, er nivået fortsatt lavt og tyder på ytterligere fall i industrien fremover. Men det er stor usikkerhet knyttet til tallene..

E24 - 7 timer siden

Trump i tale til folket: Vil «løse problemet» for guvernører som nekter å samarbeide

USAs president har fått massiv kritikk for å hisse opp stemningen i USA. I en tale mandag kveld svarer han med å kalle opptøyene for innenlands terrorisme, og lover å gjenopprette lov og orden..

E24 - 7 timer siden

Finansdirektøren i Aker Solutions går av

Ole Martin Grimsrud går av som finansdirektør i Aker Solutions 1. september i år, for å «forfølge andre muligheter», går det frem av en børsmelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt