NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 04:42

NRK - 18 jan. 21 kl. 10:24

Ennå ikke fått møte Navalnyj

Advokaten til den fengslede russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj har foreløpig ikke fått møte klienten sin. Navalnyj ble pågrepet da han i går vendte tilbake til Moskva, etter å ha blitt behandlet i Tyskland etter et forgiftningsforsøk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksej Navalnyj, Moskva, Tyskland, Navalnyj

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ennå, ikke, fått, møte, Navalnyj
NRK - 11 mars 21 kl. 14:59

FHI vet ikke når nye vaksine kommer

Folkehelseinstituttet er glade for at EU godkjenner Johnson & Johnson-vaksinen, men vet fortsatt ikke når vi kan vente oss vaksinedoser til Norge. – Vi vet litt lite om leveringsplanene fra Johnson & Johnson ennå. Vi er glad for at den er godkjent, da har vi en fjerde vaksine i det europeiske markedet.

VG - 07 mars 21 kl. 18:11

Erna Solberg: - Vi er ikke ferdig med strenge tiltak ennå

Statsminister Erna Solberg mener vi er tilbake på vei til hverdagen, selv om vi ennå ikke er ferdig med strenge tiltak..

NRK - 05 feb. 21 kl. 18:23

Skal ikke være personer i hytta

Politiet opplyser at det ikke skal befinne seg personer i hytta som står i full brann på Bortelid i Åseral. Det skal heller ikke være fare for spredning. Brannvesenet har ennå ikke kommet fram til stedet..

NRK - 31 mars 21 kl. 00:18

Helsearbeider ble alvorlig syk

En helsearbeider i Bodø fikk alvorlige bivirkninger etter å ha blitt vaksinert med AstraZenecas koronavaksine i februar, melder Avisa Nordland. – Det var en helsearbeider her i Bodø som ble veldig syk. Det var i slutten av februar, før det begynte å skje ting andre steder i landet, sier kommuneoverlege Tor Claudi til avisen.

NRK - 22 jan. 21 kl. 17:06

Kan ikke levere vaksine som lovet

AstraZeneca har varslet EU-kommisjonen at de ikke kan levere vaksinedosene de har lovet EU-landene like raskt som avtalt. Det skriver den tyske avisa Bild. Den såkalte Oxford-vaksinen er ennå ikke godkjent av legemiddeltilsynet EMA..

NRK - 25 jan. 21 kl. 10:13

Får ikke adgang til norske farvann

Danske fiskere er fortvilet over at de ikke får tilgang til norske farvann. En ny fiskeriavtale mellom EU, Norge og Storbritannia er ennå ikke på plass, og det begrenser hvilke områder de kan bruke. Fiskerne mener det får følger for fiskebestandene..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:32

Biden har ikke ringt Netanyahu

USAs president Joe Biden har ennå ikke ringt Israels statsminister Benjamin Netanyahu, tre uker etter at han tiltrådte. Dette tolkes i retning av at USA ikke vil gi Israel frie tøyler i Midtøsten, melder AFP. USA regnes som Israels nærmeste allierte..

E24 - 11 mars 21 kl. 08:43

Norwegian legger frem endelig redningsplan: De få kundene med krav får ikke full erstatning

Aksjonærene får litt mindre og kreditorene får litt mer i Norwegians endelige redningsplan. De kundene som ennå ikke har fått igjen pengene sine, kan ikke regne med full erstatning fra flyselskapet..

E24 - 11 mars 21 kl. 08:43

Norwegian legger frem endelig redningsplan: 34.000 kunder får ikke full erstatning

Aksjonærene sitter igjen med litt mindre, og kreditorene litt mer, i Norwegians endelige redningsplan. De kundene som ennå ikke har fått igjen pengene sine, kan ikke regne med full erstatning fra flyselskapet..

NRK - 22 mars 21 kl. 06:59

FHI på etterskudd med journalføring

Deler av FHIs offentlige postjournal er nå et halvt år på etterskudd. Rundt 19.000 dokumenter er ennå ikke journalført, kan dermed ikke søkes innsyn i.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

141 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 141 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er ti under snittet de sju foregående dagene. 141 tilfeller er 38 færre enn på tirsdag, og seks færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 45 minutter siden

Gjengjeldte rakettangrep

Israels forsvar skjøt natt til torsdag raketter over grensen mot Syria etter at de selv var blitt beskutt sørøst i landet Det blir koblet til den pågående konflikten mellom Israel og Iran. Ingenting skal ha blitt ødelagt som følge av angrepet..

NRK - 45 minutter siden

Brann i bobil i Rauma

En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 1 time siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 2 timer siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

NRK - 2 timer siden

Luftvernsirener nær atomkraftverk

Israelsk militære opplyser at luftvernalarmen er utløst ved byen Dimiona hvor et av landets atomanlegg befinner seg. Det er ikke opplyst hva som er årsaken til alarmen, men det kan være at det er registrert mulig angrep i nærheten av anlegget..

NRK - 3 timer siden

 Pérez sier han er skuffet

Real Madrid-president Florentina Pérez sier at han er skuffet over reaksjonene som har kommet etter at superliga-prosjektet ble kjent. Han skal ha jobbet med prosjektet i tre år, fortalte han i et spansk radioprogram natt til torsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt