VG > Sport

Friday, 22 October, 18:55

VG - 20 sep 21 kl. 23:24

Enken til den døde syklisten: – Sorgen og savnet er ubeskrivelig stort

Enken etter den døde danske syklisten Chris Anker Sørensen (37) setter nå ord på sine følelser etter lørdagens tragedie..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Chris Anker Sørensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enken, tilden , døde, syklisten, Sorgenog , savneter , ubeskrivelig stort
Aftenposten - 20 sep 21 kl. 23:24

Enken til den døde syklisten: – Sorgen og savnet er ubeskrivelig stort

Enken etter den døde danske syklisten Chris Anker Sørensen (37) setter nå ord på sine følelser etter lørdagens tragedie..

NRK - 31 jul 21 kl. 20:52

Syklist alvorlig skadet av ulykke

En syklist og en bil er involvert i en ulykke ved Styrmoes vei i Drammen lørdag kveld. Ulykken framstår som alvorlig, ifølge politiet. Politiet ble varslet om trafikkulykken klokken 20.

NRK - 31 jul 21 kl. 20:52

Syklist alvorlig skadet i ulykke

En syklist og en bil er involvert i en ulykke ved Styrmoes vei i Drammen lørdag kveld. Ulykken som skjedde ved halvni-tida, framstår som alvorlig, ifølge politiet. – Det er noe usikkert om syklisten ble påkjørt eller om syklisten traff bilen, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sørøst politidistrikt til NTB.

NRK - 18 jul 21 kl. 03:17

Martine Moîse tilbake til Haiti

Martine Moïse, enken til den drepte presidenten Jovenel Moïse, kom lørdag tilbake til Haiti etter å ha blitt behandlet i Florida for skuddskader. Enken ble såret i angrepet 7. juli som kostet ektemannen livet.

Aftenposten - 11 jul 21 kl. 07:21

Enken til Haitis president uttaler seg

Enken til Haitis president, Martine Moïse, som ble kritisk såret i attentatet mot mannen, har for første gang latt høre….

VG - 17 aug 21 kl. 06:05

Enken til Afghanistan-veteran: – Jeg spør meg selv om det var verdt det

Bjørg Gjestvang (59), enken til Trond Bolle, følger situasjonen i Afghanistan nøye. TV-bildene bringer frem minner fra fortiden..

NRK - 11 jul 21 kl. 18:20

Syklist kjørt til sykehus

En syklist er kjørt til Sykehuset Østfold etter å ha kollidert med en bil i Rosenkrantzgate i Sarpsborg. Det er foreløpig ukjent hvor skadet syklisten ble. Ifølge politiet skal syklisten ikke ha overholdt vikeplikten..

NRK - 29 jul 21 kl. 15:23

Syklist alvorlig skadet i Oslo

Nødetatene var i Schweigaards gate ved St. Halvards gate klokken 15:20. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

NRK - 12 sep 21 kl. 12:15

Tråsykkel og bil i ulykke

Det er meldt om ei trafikkulykke mellom tråsykkel og bil ved Sundafjelltunnelen på riksveg 5 mellom Førde og Florø. Meldinga kom klokka 11.33.

NRK - 01 sep 21 kl. 09:59

Trafikkuhell i Tromsø

Nødetatene rykket ut etter melding om trafikkuhell med bil og en syklist ved Tromsøhallen, melder politiet. Bilen skal ha truffet syklisten under rygging. Syklisten er ved bevissthet og blir ivaretatt av helsepersonell.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Problemene stopper aldri for Solbakken

Den eneste fordelen landslagssjef Ståle Solbakken har nå, det er at han er blitt vant med at flere av de beste ikke er med. Men Erling Braut Haaland er den klart vanskeligste å erstatte – mot Nederland..

VG - 45 minutter siden

Einár-drapet: – Det føles veldig mørkt

STOCKHOLM/OSLO (VG) Beboerne i Hammarby sjöstad er rystet over drapet på den unge rapperen Einár (19) torsdag kveld – et drap som vitner har omtalt som «en ren henrettelse»..

VG - 1 time siden

Alec Baldwin: - Det finnes ikke ord

Alec Baldwin bryter tausheten etter de fatale skuddene som falt..

VG - 1 time siden

«Debatten» om Bodø/Glimts Roma-bragd: – Urettferdig å sammenligne med Rosenborg

Satt opp mot Rosenborgs historiske innsats på 90-tallet, er datidens RBK-ere uenige om gårsdagens Glimt-prestasjon er på høyde med det de selv gjorde..

VG - 3 timer siden

Arteta bekymret over netthetsen: – Det blir verre om vi ikke gjør noe

Arsenal-sjef Mikel Arteta (39) er bekymret for at hets på nettet kan skremme bort talentfulle trenere..

VG - 4 timer siden

To av pasientene i kreftstudie er døde: - Vi har det fryktelig

To av pasientene som deltok i en nasjonal kreftstudie er døde, og kirurgene på Haukeland universitetssjukehus er preget. Nå skal de gjennomgå all annen forskning de har deltatt i..

VG - 6 timer siden

Ny skade for Haaland – uaktuell for landskampene

Spissen Erling Braut Haaland (21) fikk en ny skade mot Ajax i midtuken og går glipp av de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland..

VG - 5 timer siden

Bråthen-saken splitter Ski-Norge: – En knekk for Skiforbundet

Kretsledere er glad for at Clas Brede Bråthen får fortsette med tittel som landslagssjef for hopperne, men er delte i tilliten til toppene i Norges Skiforbund..

VG - 5 timer siden

Klopp fnyser av Scholes-utsagn

Manchester United-helten Paul Scholes (46) mener Liverpool-manager Jürgen Klopp (54) koste seg da han så United slite mot Atalanta onsdag. Det avviser tyskeren..

VG - 5 timer siden

Kaudervelsk om Europa

Hva skjedde egentlig på Hurdal da temaet Europa dukket opp?.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt