P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 19:42

P4 - 01 May 18 kl. 07:17

Enighet i kommuneoppgjøret

KS kom like før midnatt til enighet med YS, UNIO, LO og Akademikerne om årets kommuneoppgjør.
Alle kommuneansatte får et lønnstillegg på minst 5.000 kroner. Fagarbeidere med full ansiennitet får 8.000 kroner.
Les mer på P4


Les mer om:
YS, UNIO, Akademikerne

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enigheti , kommuneoppgjøret
P4 - 23 May 19 kl. 21:44

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Det går mot en enighet i kommuneoppgjøret. Det melder NRK. Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør.

VG - 23 May 19 kl. 21:58

Enighet i kommuneoppgjøret - ingen lærerstreik

Partene har kommet frem til en løsning i kommuneoppgjøret sent torsdag kveld..

P4 - 23 May 19 kl. 21:51

Enighet i kommuneoppgjøret

Det er enighet i kommuneoppgjøret i kveld. Det bekrefter både Unio og KS i kveld. Årets oppgjør gir reallønnsvekst for samtlige ansattgrupper i kommunesektoren, opplyser KS i en pressemelding.

NRK - 23 May 19 kl. 21:37

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

Dagbladet - 01 May 18 kl. 00:27

Enighet i kommuneoppgjøret

KS har kommet til enighet med YS, Unio, LO og Akademikerne om årets lønnsoppgjør få minutter før fristen ved midnatt..

Hegnar.no - 01 May 18 kl. 07:09

Enighet i kommuneoppgjøret

KS har kommet til enighet med YS, Unio, LO og Akademikerne om årets lønnsoppgjør få minutter før fristen ved midnatt..

Aftenposten - 01 May 18 kl. 00:06

Enighet i kommuneoppgjøret

KS har kommet til enighet med YS, Unio, LO og Akademikerne om årets lønnsoppgjør få minutter før fristen ved midnatt..

Hegnar.no - 11 Apr 19 kl. 11:21

LO krever kvinneløft i årets kommuneoppgjør

Likelønn er det viktigste temaet for LO i årets kommuneoppgjør, som ble sparket i gang med den tradisjonelle kravoverleveringen i Kommunenes Hus torsdag..

Aftenposten - 23 May 19 kl. 21:49

Enighet mellom Unio og KS - kommunestreik avverget

Fagorganisasjonene Unio og Akademikerne ble enige med arbeidsgiversiden KS under meklingen i kommuneoppgjøret. Dermed er lærerstreiken avverget..

Hegnar.no - 01 May 19 kl. 08:41

Enighet og brudd i kommuneoppgjøret

LO Kommune og YS Kommune er enige med KS om en avtale i lønnsoppgjøret i kommunesektoren. For Unio kommune og Akademikerne kommune ble det brudd..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Oslo Høyre vil verne LoVeSe

Oslo Høyre vil verne havområdet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja mot konsekvensutredning og oljeutvinning. Det ble enstemming vedtatt på årsmøtet deres i dag, melder NTB. Oslo Høyre blir dermed det første fylkeslaget i partiet som går inn for å verne havområdet.

P4 - 45 minutter siden

29 døde etter jordskjelv

Tallet på omkomne jordskjelvet øst i Tyrkia har nå steget til 29. Det melder den tyrkiske avisen Aksam. I tillegg er over 1200 skadet og like mange savnet etter skjelvet som hadde en styrke på 6,8.

P4 - 2 timer siden

Forsvaret av Trump er igang

Forsvarerne til USAs president Donald Trump sier Demokratene ikke har noen sak mot Trump, og at presidenten ikke har gjort noe som helst galt. I dag begynte advokatene sitt forsvar av Trump i riksrettssaken, hvor han blant annet tiltalt for maktmisbruk. Det er ventet at Trump kommer til å bli frifunnet for anklagene fordi Republikanerne har flertall i Senatet..

P4 - 3 timer siden

- Kallmyr visste om dilemmaene

Jøran Kallmyr visste om dilemmaene rundt gutten som denne uka ble hentet til Norge fra Syria og som skal være alvorlig syk. Det sier statsminister Erna Solberg til Aftenposten. Nå avgått justisminister Jøran Kallmyr har sagt at han var overrasket over at helsetilstanden til gutten som ble hentet fra Syria til Norge ikke ble sjekket bedre.

P4 - 3 timer siden

Stor snøskredfare

NVE går nå ut og advarer om stor snøskredfare på Helgeland og i Trøndelag i morgen. Kombinasjonen av mye nedbør og rask temperaturstigning gjør at farenivået heves til rødt. Snøskredene kan nå ned til skredutsatte veier og bebyggelse, forteller vaktleder ved Snøskredvarslingen..

P4 - 3 timer siden

Xi Jinping: Spredning øker

- Spredningen av coronaviruset øker. Det sa den kinesiske presidenten Xi Jinping etter et ekstraordinært møte i dag. Han sa også at Kina skal vinne kampen mot viruset.

P4 - 3 timer siden

Norsk kombinertseier

De norske kombinertgutta vant dagens lagkonkurranse i Oberstdorf hvor ski-VM arrangeres neste år. Espen Bjørnstad, Jens Luraas Oftebro, Jørgen Graabak og Jarl Magnus Riiber gikk i mål over halvannet minutt foran Tyskland..

P4 - 4 timer siden

Evakuerer amerikanere fra Kina

Både USA og Frankrike har nå satt i gang tiltak for å få sine borgere hjem fra byen Wuhan hvor utbruddet av coronaviruset startet. Byen er isolert for å forhindre smitte av viruset, men slipper ut franskmenn og amerikanere så de får flydd hjem. 41 personer er døde og at nesten 1.

P4 - 6 timer siden

Bygger nytt sykehus for å behandle virus

Kinesiske myndigheter bygger nå et helt nytt sykehus i storbyen Wuhan, der bruddet av coronaviruset startet. Sykehuset skal stå klart innen halvannen måned. Et annet sykehus er allerede under oppbygging og skal stå klart innen ti dager.

P4 - 7 timer siden

Kastet koffert inne i fly

En beruset mann i 30-årene fra Porsgrunn er pågrepet etter å ha kastet en koffert rundt i kabinen på en flytur fra Spania til Sandefjord Lufthavn Torp i dag. Mannen skal ha utagert da han ikke fikk servering, og sikkerhetspersonale måtte gripe inn, opplyser politiet til Dagbladet. Mannen er nå anmeldt av flyets kapteinen og skal avhøres når han blir edru..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt