NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 06:18

NRK - 11 Sep 19 kl. 21:24

Enighet i Trøndelag

Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV og KrF er enige om en samarbeidsavtale som sikrer flertall i Trøndelag de neste fire årene. Avtalen innebærer at Aps Tore O. Sandvik blir fylkesordfører, mens Tomas Iver Hallem fra Sp blir varaordfører..
Les mer på NRK


Les mer om:
KrF, Trøndelag, Aps Tore, Tomas Iver Hallem, Sp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enigheti , Trøndelag
NRK - 04 Jun 19 kl. 04:09

Enighet i oljemeklingen

Det er oppnådd enighet mellom partene i oljemeklingen. Det bekrefter Riksmeklerens kontor til NRK. Lederne og Norsk Olje- og Gass fortsatte på overtid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt.

Aftenposten - 24 May 19 kl. 13:40

VG: Ingen streik i staten – enighet i meklingen

Det blir ingen streik i staten etter at partene kom til enighet hos Riksmekleren, melder VG. Enighet kommer nesten 14 timer etter den opprinnelige fristen..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:35

Valgdrama i Midt-Norge: Han kan sørge for at Ap taper Trøndelag

TRØNDELAG (Aftenposten): Sps Tomas Iver Hallem kan bli fylkesordfører i det nye Trøndelag. Han vil ikke si om partiet vil samarbeidet med Ap eller Høyre i den nye fylkeskommunen..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:21

MDG har brutt fylkesforhandlingene

Miljøpartiet de Grønne har brutt forhandlingene med Arbeiderpartiet om hvem som skal styre Trøndelag. Nå skal Ap i stedet være i forhandlinger med Senterpartiet, KrF og SV, melder Adresseavisen. MDG opplyser til avisen at de valgte å gå da forutsetningene som lå til grunn for en enighet ikke lenger var til stede..

P4 - 16 Feb 20 kl. 16:22

Ulv skutt i Haltdalen

En ulv er skutt i Haltdalen i Trøndelag i dag. Det bekrefter Fylkesmannen i Trøndelag overfor Trønderbladet. Ulven er den første av totalt tre kvoteulver som er felt under lisensjakta i Trøndelag og Møre og Romsdal.

P4 - 22 Aug 19 kl. 08:51

Ap stuper i Trøndelag

Arbeiderpartiet stuper i Trøndelag – som har vært et av partiets såkalte utstillingsvinduer. Nå kan imidlertid Senterpartiet bli den store valgvinneren der. Bare 5,3 prosentpoeng skiller dem fra Arbeiderpartiet i en måling Respons Analyse har utført for Adresseavisen og NRK .

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 07:43

Jensen: - Regjeringen nær enighet om bompenge-pakke

Regjeringspartiene er nær en enighet om bompengenivå og bypakker, ifølge Frp-leder Siv Jensen..

P4 - 05 Sep 19 kl. 17:07

Sp vil fjerne Ap fra makten i Trøndelag

Senterpartiet har som mål å fjerne Arbeiderpartiet fra makten i Trøndelag. Nestleder Ola Borten Moe sier til VG at de er tydelig på at de ønsker et skifte av fylkesordfører i Trøndelag der Ap har styrt i en årrekke. Senterpartiet ligger an til å få historisk mye makt i kommunevalget mandag..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 00:17

Enighet om ny regjering i Danmark

Det er oppnådd enighet i de danske regjeringsforhandlingene. Socialdemokratiets leder, Mette Fredriksen, blir landets nye statsminister..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 00:17

Enighet om ny, rød, regjering i Danmark

Det er oppnådd enighet i de danske regjeringsforhandlingene. Socialdemokratiets leder, Mette Fredriksen, blir landets nye statsminister..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 1 time siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 1 time siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 2 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 3 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 3 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 3 timer siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 8 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 4 timer siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 4 timer siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt