NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:36

NRK - 11 Sep 19 kl. 21:24

Enighet i Trøndelag

Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV og KrF er enige om en samarbeidsavtale som sikrer flertall i Trøndelag de neste fire årene. Avtalen innebærer at Aps Tore O. Sandvik blir fylkesordfører, mens Tomas Iver Hallem fra Sp blir varaordfører..
Les mer på NRK


Les mer om:
KrF, Trøndelag, Aps Tore, Tomas Iver Hallem, Sp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enigheti , Trøndelag
NRK - 04 Jun 19 kl. 04:09

Enighet i oljemeklingen

Det er oppnådd enighet mellom partene i oljemeklingen. Det bekrefter Riksmeklerens kontor til NRK. Lederne og Norsk Olje- og Gass fortsatte på overtid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt.

Aftenposten - 24 May 19 kl. 13:40

VG: Ingen streik i staten – enighet i meklingen

Det blir ingen streik i staten etter at partene kom til enighet hos Riksmekleren, melder VG. Enighet kommer nesten 14 timer etter den opprinnelige fristen..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:35

Valgdrama i Midt-Norge: Han kan sørge for at Ap taper Trøndelag

TRØNDELAG (Aftenposten): Sps Tomas Iver Hallem kan bli fylkesordfører i det nye Trøndelag. Han vil ikke si om partiet vil samarbeidet med Ap eller Høyre i den nye fylkeskommunen..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:21

MDG har brutt fylkesforhandlingene

Miljøpartiet de Grønne har brutt forhandlingene med Arbeiderpartiet om hvem som skal styre Trøndelag. Nå skal Ap i stedet være i forhandlinger med Senterpartiet, KrF og SV, melder Adresseavisen. MDG opplyser til avisen at de valgte å gå da forutsetningene som lå til grunn for en enighet ikke lenger var til stede..

P4 - 22 Aug 19 kl. 08:51

Ap stuper i Trøndelag

Arbeiderpartiet stuper i Trøndelag – som har vært et av partiets såkalte utstillingsvinduer. Nå kan imidlertid Senterpartiet bli den store valgvinneren der. Bare 5,3 prosentpoeng skiller dem fra Arbeiderpartiet i en måling Respons Analyse har utført for Adresseavisen og NRK .

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 07:43

Jensen: - Regjeringen nær enighet om bompenge-pakke

Regjeringspartiene er nær en enighet om bompengenivå og bypakker, ifølge Frp-leder Siv Jensen..

P4 - 05 Sep 19 kl. 17:07

Sp vil fjerne Ap fra makten i Trøndelag

Senterpartiet har som mål å fjerne Arbeiderpartiet fra makten i Trøndelag. Nestleder Ola Borten Moe sier til VG at de er tydelig på at de ønsker et skifte av fylkesordfører i Trøndelag der Ap har styrt i en årrekke. Senterpartiet ligger an til å få historisk mye makt i kommunevalget mandag..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 00:17

Enighet om ny regjering i Danmark

Det er oppnådd enighet i de danske regjeringsforhandlingene. Socialdemokratiets leder, Mette Fredriksen, blir landets nye statsminister..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 00:17

Enighet om ny, rød, regjering i Danmark

Det er oppnådd enighet i de danske regjeringsforhandlingene. Socialdemokratiets leder, Mette Fredriksen, blir landets nye statsminister..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 06:20

Enighet i meklingen for sykepleierne

Nesten tre timer på overtid ble det enighet i meklingen mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO Service og Handel. Dermed blir det ingen streik fra fredag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 15 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt