NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 00:14

NRK - 30 Apr 18 kl. 23:52

Enighet for kommunalt ansatte

Partene i lønnsoppgjøret for kommunalt ansatte har blitt enige. YS Kommune, LO Kommune, Unio Kommune og Akademikerne Kommune har forhandlet med KS siden 11. april. Kommuneoppgjøret omfatter kommunene unntatt Oslo kommune, som er et eget tariffområde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kommune, Akademikerne Kommune, KS, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enighet, for, kommunalt, ansatte
Aftenposten - 01 May 19 kl. 07:24

Tre av fire enige i lønnsoppgjøret med Oslo kommune

LO, YS og Unio kom til enighet med Oslo kommune i lønnsoppgjøret for de kommunalt ansatte. Akademikerne brøt forhandlingene..

P4 - 03 Mar 18 kl. 08:43

Enighet om pensjon

Det er oppnådd enighet om en ny pensjonsløsning for rundt 800 000 offentlige ansatte. Det er klart, etter tre uker med forhandlinger mellom regjeringen, arbeidsgivere og arbeidstakere. Den nye avtalen gir ifølge LO god livsvarig pensjon, og det er enighet om en modell der alle år i arbeid skal gi opptjening fra første krone.

P4 - 03 Mar 18 kl. 08:43

Ennå ikke enighet om pensjon

Det er oppnådd enighet om en ny pensjonsløsning for rundt 800 000 offentlige ansatte. Det er klart, etter tre uker med forhandlinger mellom regjeringen, arbeidsgivere og arbeidstakere. Den nye avtalen gir ifølge LO god livsvarig pensjon, og det er enighet om en påslagsmodell der alle år i arbeid skal gi opptjening fra første krone.

P4 - 15 May 18 kl. 05:46

Fortsatt ikke enighet i NRK-oppgjør

Det er fortsatt ingen enighet om lønnsoppgjøret i NRK. Fristen for enighet var ved midnatt, men meklingen har fortsatt utover natten. Norsk Journalistlag har varslet at de vil ta ut alle sine medlemmer i NRK i streik fra i dag dersom det ikke blir enighet.

Hegnar.no - 28 Aug 18 kl. 06:02

Enighet i oppgjøret for Flytoget-ansatte

Det er enighet i lønnsoppgjøret mellom Norsk Jernbaneforbund (NJF) og Flytoget. Dermed slipper partene å møtes til mekling, med tilhørende fare for streik..

NRK - 30 Apr 19 kl. 22:32

Noe enighet i lønnsoppgjøret i NRK

Norsk Journalistlag og NRK har kommet til enighet i lønnsforhandlingene, mer enn sju timer på overtid. Lønnen til de ansatte økes med minst 2,7 prosent. Blant andre Norsk Tjenestemannslag og Tverrfaglig Forening forhandler fremdeles.

NRK - 28 Apr 18 kl. 21:50

Enighet om arbeidsavtale i Danmark

Etter over 34 timer hos Forligsinstitutionen har den danske statens forhandlere oppnådd enighet om en arbeidsavtale for rundt 180.000 statlig ansatte, som blant annet er lærere ved videregående skoler, prester og politibetjenter..

Dagbladet - 31 Jan 19 kl. 12:54

Pasientene fikk ikke stå opp fordi ingen hadde tid til å hjelpe dem

Ansatte på et kommunalt sykehjem i Kristiansund varslet om alvorlige avvik 46 ganger på fire måneder uten at noe skjedde. Eldreministeren reagerer sterkt..

Dagbladet - 14 May 18 kl. 22:44

Mekler på overtid. Fortsatt ingen enighet

Etter at meklingsfristen har gått ut er det fortsatt ingen enighet om lønnsoppgjøret i NRK. Over 2 300 ansatte står klare til å gå ut i streik..

Dagbladet - 14 May 18 kl. 22:44

Fortsatt ingen enighet i NRK-meklingen

Kort tid før meklingsfristen går ut er det fortsatt ingen enighet om lønnsoppgjøret i NRK. Over 2.300 ansatte står klare til å gå ut i streik..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 30 minutter siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 1 time siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Nye kamper nordøst i Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 2 timer siden

Tre personer til sykehus

De tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, er hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Helstetilstanden er ukjent. Politiet jobber fortsatt med varsling av pårørende.

NRK - 2 timer siden

Vil ikke blokkere handelsavtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen, hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen..

NRK - 3 timer siden

Livreddende førstehjelp pågår

Det pågår fortsatt livreddende førstehjelp på de tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, opplyser politiet. Sea King og Luftambulansen er på stedet. Det jobbes med å identifisere de som var i bilen og varsle pårørende..

NRK - 2 timer siden

Nordmenn evakueres på Samos

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya. Brannen utenfor byen Pythagorion er ikke under kontroll, og røyken beveger seg mot byen, skriver Nettavisen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt