NRK > Nyheter

Monday, 27 January, 03:51

NRK - 30 Apr 18 kl. 23:52

Enighet for kommunalt ansatte

Partene i lønnsoppgjøret for kommunalt ansatte har blitt enige. YS Kommune, LO Kommune, Unio Kommune og Akademikerne Kommune har forhandlet med KS siden 11. april. Kommuneoppgjøret omfatter kommunene unntatt Oslo kommune, som er et eget tariffområde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kommune, Akademikerne Kommune, KS, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enighet, for, kommunalt, ansatte
P4 - 05 Sep 19 kl. 08:15

Økning i sykefravær blant kvinner og kommunalt ansatte

Sykefraværet i Norge økte i andre kvartal i år. Spesielt er det økt blant kvinner og kommunale ansatte. Totalt er sykefraværet på 4,9 prosent, noe som er en liten økning fra årets første tre måneder.

Aftenposten - 01 May 19 kl. 07:24

Tre av fire enige i lønnsoppgjøret med Oslo kommune

LO, YS og Unio kom til enighet med Oslo kommune i lønnsoppgjøret for de kommunalt ansatte. Akademikerne brøt forhandlingene..

P4 - 03 Mar 18 kl. 08:43

Enighet om pensjon

Det er oppnådd enighet om en ny pensjonsløsning for rundt 800 000 offentlige ansatte. Det er klart, etter tre uker med forhandlinger mellom regjeringen, arbeidsgivere og arbeidstakere. Den nye avtalen gir ifølge LO god livsvarig pensjon, og det er enighet om en modell der alle år i arbeid skal gi opptjening fra første krone.

P4 - 03 Mar 18 kl. 08:43

Ennå ikke enighet om pensjon

Det er oppnådd enighet om en ny pensjonsløsning for rundt 800 000 offentlige ansatte. Det er klart, etter tre uker med forhandlinger mellom regjeringen, arbeidsgivere og arbeidstakere. Den nye avtalen gir ifølge LO god livsvarig pensjon, og det er enighet om en påslagsmodell der alle år i arbeid skal gi opptjening fra første krone.

P4 - 15 May 18 kl. 05:46

Fortsatt ikke enighet i NRK-oppgjør

Det er fortsatt ingen enighet om lønnsoppgjøret i NRK. Fristen for enighet var ved midnatt, men meklingen har fortsatt utover natten. Norsk Journalistlag har varslet at de vil ta ut alle sine medlemmer i NRK i streik fra i dag dersom det ikke blir enighet.

Hegnar.no - 28 Aug 18 kl. 06:02

Enighet i oppgjøret for Flytoget-ansatte

Det er enighet i lønnsoppgjøret mellom Norsk Jernbaneforbund (NJF) og Flytoget. Dermed slipper partene å møtes til mekling, med tilhørende fare for streik..

NRK - 30 Apr 19 kl. 22:32

Noe enighet i lønnsoppgjøret i NRK

Norsk Journalistlag og NRK har kommet til enighet i lønnsforhandlingene, mer enn sju timer på overtid. Lønnen til de ansatte økes med minst 2,7 prosent. Blant andre Norsk Tjenestemannslag og Tverrfaglig Forening forhandler fremdeles.

NRK - 28 Apr 18 kl. 21:50

Enighet om arbeidsavtale i Danmark

Etter over 34 timer hos Forligsinstitutionen har den danske statens forhandlere oppnådd enighet om en arbeidsavtale for rundt 180.000 statlig ansatte, som blant annet er lærere ved videregående skoler, prester og politibetjenter..

Dagbladet - 31 Jan 19 kl. 12:54

Pasientene fikk ikke stå opp fordi ingen hadde tid til å hjelpe dem

Ansatte på et kommunalt sykehjem i Kristiansund varslet om alvorlige avvik 46 ganger på fire måneder uten at noe skjedde. Eldreministeren reagerer sterkt..

Dagbladet - 14 May 18 kl. 22:44

Mekler på overtid. Fortsatt ingen enighet

Etter at meklingsfristen har gått ut er det fortsatt ingen enighet om lønnsoppgjøret i NRK. Over 2 300 ansatte står klare til å gå ut i streik..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst 44 døde etter uvær i Brasil

Minst 44 mennesker har mistet livet til massive flommer og jordskred i delstaten Minas Gerais i Brasil. I tillegg er 12 skadd og 19 meldt savnet. 14.

NRK - 15 minutter siden

Tre hus evakuert i Oslo

Tre bolighus blir natt til mandag evakuert på Bjørndal i Oslo i forbindelse med brann i et frittstående bodanlegg. Det opplyser Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Snakket om å holde tilbake støtte

President Trump skal ha fortalt sikkerhetsrådgiver John Bolton at militærhjelp til Ukraina kun ville komme i bytte mot etterforskning av Biden, skriver New York Times. Det kommer fram i et utkast av Boltons kommende bok, som avisen har lest..

NRK - 2 timer siden

Krever at Bolton og Mulvaney vitner

Senatets mindretallsleder Chuck Schumer krever at republikanerne stemmer for å kaller inn John Bolton, Mick Mulvaney og andre sentrale tjenestemenn i Trump-regjeringen som vitner i riksrettssaken. – John Bolton har bevis, skriver Schumer på Twitter..

NRK - 3 timer siden

80 døde av coronavirus i Kina

Tallet på døde av coronaviruset i Kina har steget til 80. Det opplyser kinesiske myndigheter mandag, ifølge nyhetsbyrået AFP. Totalt er det registrert over 2300 smittetilfeller i verdens mest folkerike land..

NRK - 3 timer siden

Grammy til Morten Lindberg

Den norske lydteknikeren Morten Lindberg ble søndag tidlelt Grammy-prisent «Best Immersive Audio Album» for utgivelsen «Lux»..

NRK - 3 timer siden

En person skadet etter rakettangrep

Minst én person er skadd etter at den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i et angrep søndag kveld. Det er foreløpig uklart hvilket land den skadde kommer fra, og hvor alvorlige skadene er..

NRK - 3 timer siden

Ni døde i helikopterstyrt i USA

Det var totalt ni personer om bord i helikopteret som styrtet i Los Angeles søndag. Det opplyser politiet på en pressekonferanse søndag kveld. Basketballspilleren Kobe Bryant og datteren hans er blant de omkomne.

NRK - 3 timer siden

Ligger an til å tape nøkkelvalg

Det italienske sentrum-venstrepartiet PD ligger an til en knapp seier i regionalvalget i Emilia-Romagna, ifølge en valgdagsmåling. Det ser dermed ut til at høyrepopulisten Matteo Salvini, ikke klarte å sikre partiet sitt Ligaen seieren..

NRK - 4 timer siden

Obama minnes Kobe Bryant

USAs tidligere president Barack Obama sier i et innlegg på Twitter at han husker den avdøde basketballspilleren Kobe Bryant som en legende på banen. Han skriver også at han og kona Michelle sender sine kondolanser til Bryants familie..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt