P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 09:42

P4 - 10 Dec 19 kl. 05:52

Enige om våpenhvile i år

Ukraina og Russland har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme.
Avtalen involverer også en tilbaketrekking av styrkene fra ukrainske konfliktsoner innen mars 2020, heter det i en felles uttalelse etter toppmøtet mellom Vladimir Putin og Volodymor Zelenskyj i går.
Putin sier enigheten er et «viktig skritt» mot en nedtrapping av konflikten.
Et nytt toppmøte vil bli holdt om fire måneder for å gjøre rede for fremgangen i prosessen for å avslutte konflikten helt..
Les mer på P4


Les mer om:
Russland, ukraina, Vladimir Putin, Volodymor Zelenskyj

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enigeom , våpenhvilei , år
NRK - 10 Dec 19 kl. 00:28

Enige om våpenhvile

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Russlands president Vladimir Putin har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Det kommer fram i en felles uttalelse etter toppmøtet i Paris mandag..

Dagbladet - 18 Oct 19 kl. 09:17

Kampene fortsetter - tross våpenhvile

I går kveld annonserte Tyrkia og USA at de var enige om våpenhvile i Nord-Syria. I dag kom nye meldinger om kamphandlinger ved Ras al-Ain..

NRK - 13 Feb 20 kl. 15:29

Enige om våpenhvile i Afghanistan

USA og Taliban har forhandlet fram en avtale om sju dagers våpenhvile i Afghanistan. Det opplyste USAs forsvarsminister Mark Esper i NATO i ettermiddag, melder VG..

P4 - 17 Oct 19 kl. 19:48

Midlertidig våpenhvile i Syria

Tyrkia og USA har blitt enige om at det inngås en midlertidig våpenhvile i Syria sånn at kurdiske YPG-styrker kan trekke seg ut av sikkerhetssonen. Det sa USAs visepresident Mike Pence på en pressekonferanse for kort tid siden. Våpenhvilen skal vare i 120 timer..

VG - 14 Nov 19 kl. 05:08

Raketter avfyrt fra Gaza bare timer etter enighet om våpenhvile

Tidlig torsdag morgen skal partene ha blitt enige om våpenhvile på Gazastripen. Den varte ikke lenge..

VG - 14 Nov 19 kl. 05:08

Medier: Enighet om våpenhvile på Gaza etter blodig natt

Natt til torsdag ble seks medlemmer fra en og samme familie drept i et israelsk luftangrep på Gazastripen. Tidlig torsdag morgen skal partene ha blitt enige om våpenhvile..

NRK - 04 Feb 20 kl. 10:22

FN: Enige om våpenhvile i Libya

Partene i Libya er i prinsippet enige om å gjøre våpenhvilen permanent, opplyser FNs spesialutsending Ghassan Salame. Representanter fra de rivaliserende partene i Libya-konflikten møttes i går i FN-regi i Genève i et forsøk på å få liv i fredsprosessen..

VG - 13 Feb 20 kl. 16:00

USA og Taliban enige om våpenhvile-forslag

BRUSSEL (VG) Ifølge USAs forsvarsminister Mark Esper er USA og Taliban enige om et forslag til syv dagers periode med reduksjon av voldsbruk i Afghanistan. USA konsulterer nå med allierte og partnere om utkastet..

VG - 17 Oct 19 kl. 19:40

Pence: USA og Tyrkia er enige om våpenhvile

USAs visepresident Mike Pence og Tyrkias president Recep Erdogan har blitt enige om at Tyrkia skal pause militæroperasjonen i Syria i 120 timer..

NRK - 17 Oct 19 kl. 20:46

Tyrkia: – Ingen våpenhvile

Tyrkias utenriksminister Mevlut Cavusoglu holdt en egen pressekonferanse etter at USAs visepresident Mike Pence kunngjorde enighet om en våpenhvile torsdag kveld. – Vi suspenderer operasjonen. Dette er ingen våpenhvile, sa han..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Koronaviruset kan endre reiservaner

Utbruddet av det nye koronaviruset kan gjøre at folk endrer reiseplanene sine. Frykt for koronaviruset og fall i oljeprisen bidro i går til den verste dagen på Oslo Børs hittil i 2020. Norwegian falt med 14,6 prosent og var en av dagens store tapere.

P4 - 2 timer siden

- Antiklimatisk Nav-dom fra Kontrollkomitéen

Stortingets gransking av Nav-skandalen er mindre slagkraftig nå som det er en ny arbeids- og soalialminister ved roret. Det sier politisk kommentator i VG, Astrid Meland. I dag legger Kontroll- og konstitusjonskomitéen på Stortinget frem sin innstilling om Nav-skandalen.

P4 - 1 time siden

Kvinne som tente på hus hadde øks

Kvinnen som er pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i Troms og Finnmark i natt gikk rundt i et boligområde i forkant av brannen med en øks. Det opplyser politiet i en pressemelding . Ifølge politiet brøt kvinnen seg inn i en enebolig og tente på huset hvor det lå en kvinne og et barn og sov.

P4 - 1 time siden

Verdens eldste mann er død

Verdens eldste mann er død. Japaneren Chitetsu Watanabe ble hele 112 år gammel, og ble for bare to uker siden innlemmet i Guinness rekordbok. Watanabe etterlater seg hele fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn..

P4 - 1 time siden

18 barn skadd i angrepet i Tyskland

18 av ofrene etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Volkmarsen i Tyskland i går er barn. I alt ble 35 mennesker innlagt på sykehus med skader. Bilføreren pågrepet og siktet for drapsforsøk.

P4 - 1 time siden

Skipper dømt etter at inspektør falt i sjøen

En skipper på en fiskebåt må betale 38.000 kr i bot etter at en inspektør fra Kystvakten falt i sjøen og ble skadd på grunn av en dårlig taustige om bord. Hendelsen skjedde under en inspeksjon i 2018, skriver Fiskeribladet.

P4 - 1 time siden

Stort snøras sperrer vei i Lom

Det har gått et 80 meter bredt snøras på riksvei 15 ved Vikedalane i Lom. Politiet er på vei til stedet med det er foreløpig ikke opplysninger om at noen biler eller personer er tatt. Raset har gått over veien og ned mot et vann på nedsiden..

P4 - 1 time siden

Frykter mange blir smittet

- Sannsynlighten for at det nye koronaviruset kommer til Norge har økt betraktelig. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Viruset har nådd Europa etter det store utbruddet i Italia hvor over 200 smittet er smittet og minst sju er døde.

P4 - 1 time siden

Tusen turister i karantene på Tenerife

Mens nordmenn sitter sandfast på flyplasser, sitter andre koronafast på hoteller. På Tenerife har 1000 turister nå fått beskjed om at de må holde seg på lugaren, etter at en italiensk turist som har bodd på hoteller er bekreftet smittet av sykdommen. Det er uklart om det er nordmenn innlosjert på hotellet..

P4 - 1 time siden

Satser på psykisk helse

Tine og Nortura øker nå satsingen på psykisk helse etter tøffe tider for mange unge gårdbrukere i Norge. Kutt i eksportstøtten til Jarlsbergost, klimakutt, flom og tørke har vært noen av bekymringene for mange gårdbrukere den siste tiden, opplyser Tine. Samtidig øker kravene om effektivisering i årene framover, og derfor blir nå apparatet rundt bøndene mer profesjonelt for å forebygge psykiske lidelse, skriver Nationen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt