NRK > Nyheter

Friday, 17 January, 20:39

NRK - 10 Dec 19 kl. 00:28

Enige om våpenhvile

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Russlands president Vladimir Putin har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Det kommer fram i en felles uttalelse etter toppmøtet i Paris mandag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volodymyr Zelenskyj, Russlands, Vladimir Putin, ukraina, Paris

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enigeom , våpenhvile
Dagbladet - 18 Oct 19 kl. 09:17

Kampene fortsetter - tross våpenhvile

I går kveld annonserte Tyrkia og USA at de var enige om våpenhvile i Nord-Syria. I dag kom nye meldinger om kamphandlinger ved Ras al-Ain..

P4 - 10 Dec 19 kl. 05:52

Enige om våpenhvile i år

Ukraina og Russland har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Avtalen involverer også en tilbaketrekking av styrkene fra ukrainske konfliktsoner innen mars 2020, heter det i en felles uttalelse etter toppmøtet mellom Vladimir Putin og Volodymor Zelenskyj i går. Putin sier enigheten er et «viktig skritt» mot en nedtrapping av konflikten.

P4 - 17 Oct 19 kl. 19:48

Midlertidig våpenhvile i Syria

Tyrkia og USA har blitt enige om at det inngås en midlertidig våpenhvile i Syria sånn at kurdiske YPG-styrker kan trekke seg ut av sikkerhetssonen. Det sa USAs visepresident Mike Pence på en pressekonferanse for kort tid siden. Våpenhvilen skal vare i 120 timer..

VG - 14 Nov 19 kl. 05:08

Raketter avfyrt fra Gaza bare timer etter enighet om våpenhvile

Tidlig torsdag morgen skal partene ha blitt enige om våpenhvile på Gazastripen. Den varte ikke lenge..

VG - 14 Nov 19 kl. 05:08

Medier: Enighet om våpenhvile på Gaza etter blodig natt

Natt til torsdag ble seks medlemmer fra en og samme familie drept i et israelsk luftangrep på Gazastripen. Tidlig torsdag morgen skal partene ha blitt enige om våpenhvile..

VG - 17 Oct 19 kl. 19:40

Pence: USA og Tyrkia er enige om våpenhvile

USAs visepresident Mike Pence og Tyrkias president Recep Erdogan har blitt enige om at Tyrkia skal pause militæroperasjonen i Syria i 120 timer..

NRK - 17 Oct 19 kl. 20:46

Tyrkia: – Ingen våpenhvile

Tyrkias utenriksminister Mevlut Cavusoglu holdt en egen pressekonferanse etter at USAs visepresident Mike Pence kunngjorde enighet om en våpenhvile torsdag kveld. – Vi suspenderer operasjonen. Dette er ingen våpenhvile, sa han..

NRK - 16 Oct 19 kl. 01:03

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:04

Anklages for brudd på våpenhvile

Tyrkia anklager kurdisk milits for å ha brutt avtalen om våpenhvile og tilbaketrekning fra grenseområdene nordøst i Syria. Avtalen om en fem dagers våpenhvile ble kunngjort torsdag kveld, men allerede fredag morgen ble Tyrkia anklaget for å ha fortsatt angrepene. Nå slår Tyrkia tilbake, og mener det er den kurdiske militisen som har gjennomført angrep..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:14

Uenighet om våpenhvile

En uke etter at tyrkiske styrker gikk over grensen til Syria, har USA og Tyrkia inngått en avtale. Men om den inkluderer våpenhvile, er det uenighet om..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ukrainas statsminister får ikke gå

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj avviser statsminister Oleksyj Gontsjaruks søknad om avskjed, melder nyhetsbyrået AP. Statsministeren søkte avskjed etter et lydklipp der han kritiserte presidenten ble offentliggjort..

NRK - 30 minutter siden

Kenneth Starr skal forsvare Trump

Kenneth Starr, den profilerte advokaten som stilte Bill Clinton for riksrett, ventes å forsvare Donald Trump i riksrettssaken mot presidenten. Det melder amerikanske medier..

NRK - 1 time siden

Frp jobber med kravliste

– Det er ikke noe i veien med Frps moralske kompass, sier Siv Jensen til NRK. Frp-toppene var i ettermiddag samlet i et møte for å jobbe med en kravliste for å forbli i regjering. Bakgrunnen er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 1 time siden

Ber Iran utlevere de svarte boksene

Canadas statsminister, Justin Trudeau oppfordrer Iran til å sende de «svarte boksene» fra flyet som ble skutt ned over Teheran til Frankrike. – Iran har ikke den tekniske ekspertisen som er nødvendig for å analysere boksene, sier han ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

– Frp vurderer omkamp om lovforslag

Når Siv Jensen møter Erna Solberg mandag, kan ett av kravene hun har med seg være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap, ifølge NRKs kilder. Bakgrunnen for kravene er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 1 time siden

Død person funnet i Skien

Politiet bekrefter overfor NRK at det er funnet en død person i Skien i Telemark fredag kveld. – Vi etterforsker nå om dette kan betegnes som mistenkelig eller ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Marianne Mørch..

NRK - 2 timer siden

Togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Asker og Drammen på grunn av feil på sporet, opplyser Bane Nor. Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og flere lokaltog er berørt. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen..

NRK - 2 timer siden

Siktet for Prinsdal-drap utleveres

Politiet har fått klarsignal til å hente ut mannen som ble pågrepet i Ungarn, siktet for drapet i Prinsdal i Oslo. De vil hente den siktede så raskt som mulig, opplyser politiadvokat Anne Marie Hustad til NRK. Tre personer er siktet i saken..

NRK - 3 timer siden

Tror dobbeltdrap skjedde på hospits

Politiets hovedteori er at dobbeltdrapene i Bergen skal ha skjedd på et hospits i Møllendalsveien. En mann og en kvinne ble funnet drept i et turområde ved Gullfjellet i Bergen mandag. Fire personer er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 3 timer siden

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt