P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 15:39

P4 - 06 Dec 19 kl. 17:18

Enige om oljekutt

OPEC-landene og Russland er enige om å kutte oljeproduksjonen.
Produksjonen skal kuttes med 500 000 fat per dag. Og prisen på nordsjøolje steg over to prosent da beslutningen ble presentert i dag, melder NTB.
Målet med produksjonskuttet var å løfte oljeprisen..
Les mer på P4


Les mer om:
OPEC, Russland, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Enigeom , oljekutt
NRK - 06 Dec 19 kl. 16:52

OPEC og Russland enige om oljekutt

OPEC-landene og Russland er enige om å kutte oljeproduksjonen med ytterligere 500.000 fat per dag. Oljeprisen bykset opp etter nyheten.

E24 - 12 Apr 20 kl. 19:57

Opec+ enige om historisk oljekutt

Mexico får viljen sin i oljedramaet: Opec+ inngår avtale om å kutte oljeproduksjonen med 9,7 millioner fat per dag, ifølge Reuters..

P4 - 11 May 20 kl. 17:41

Nytt oljekutt i Saudi-Arabia

Saudi-Arabia kutter oljeproduksjonen med 1 million fat per dag fra starten av juni. De håper at det skal bidra til å støtte opp under fallet i oljeprisen. G20-landene ble i april enige om kutt i oljeproduksjonen..

P4 - 13 Apr 20 kl. 12:57

Kan komme norsk oljekutt om kort tid

Regjeringen vil bestemme seg i nær framtid om Norge vil bli med å kutte i oljeproduksjonen for å være med å stabilisere oljeprisen. Det sier olje og energiminister Tina Bru til NRK. I helgen ble OPEC og andre viktige oljeprodusenter til slutt enige om en historisk avtale om å kutte produksjonen med nesten 10 millioner fat olje per dag..

Aftenposten - 12 Apr 20 kl. 20:31

Opec+ enige om historisk oljekutt

Mexico får viljen sin i oljedramaet: Opec+ inngår avtale om å kutte i oljeproduksjonen for å balansere et oljemarked i krise. – Svekker moralen i gruppa, sier analytiker, som mener kuttene «definitt er for lite, for sent»..

E24 - 02 Apr 20 kl. 19:56

Rystad om eventuell oljeavtale: – Ville være en betydelig utvikling

Hvis Russland og Saudi-Arabia blir enige om oljekutt på 10 millioner fat per dag, kan det kunne løfte oljeprisen til området rundt 30 dollar fatet og bidra til å redde oljebransjen fra total kollaps, mener Rystad Energy..

P4 - 04 Apr 20 kl. 19:26

Norge vurderer oljekutt

Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen - hvis flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru til Bloomberg. Det vil i så fall være første gang siden 2002 at Norge inngår en kuttavtale.

NRK - 02 Jan 20 kl. 13:01

Enige om regjering i Østerrike

Etter tre måneder med forhandlinger er det konservative partiet og de grønne enige om å danne regjeringen i Østerrike. Partiene er enige om å forby hijab og heldekkende hodeplagg for elever under 14 år..

E24 - 10 Apr 20 kl. 20:03

Trump om oljekutt: – USA vil hjelpe Mexico

Oppdateres fortløpende..

NRK - 11 May 20 kl. 15:05

Nytt saudiarabisk oljekutt

Saudi-Arabia kutter oljeproduksjonen med ytterligere 1 million fat per dag, opplyser regjeringen i landet. Kuttet skal være på plass fra begynnelsen av juni, og målet er å støtte opp under det dalende oljeprisnivået..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flere ulver i Skandinavia

Antall registrerte ulver i Skandinavia øker. Bestanden ble i vinter regnet ut til å være rundt 450 individer. Det er en økning på 70 fra forrige vinter, viser tall fra Rovdata.

P4 - 15 minutter siden

Fire nye dødsfall i Danmark

I Danmark er det registrert fire koronadødsfall det siste døgnet. Dermed har til sammen 580 mistet livet i landet av sykdommen..

P4 - 45 minutter siden

Kaldeste mai på over 20 år

Selv om det har vært sommervær de siste dagene var mai måned langt ifra varm. Temperaturen lå i snitt 1,1 grad under normalen, og ble med det den kaldeste mai-måneden på 23 år. Det er bare å nyte det varme været som preger store deler av landet nå.

P4 - 1 time siden

- Trist å se det som skjer i USA

De voldelige opptøyene og politiets respons på situasjonen i USA er trist å se på. Det sier Erna Solberg til VG. Hun omtaler landet som svært delt, og mener det er økt behov for forsoning og å bygge broer for å dempe konflikten..

P4 - 45 minutter siden

Mann døde av stikkskader

Mannen i 30-årene som ble drept i Nittedal forrige uke døde som følge av stikkskader. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Den siktede mannen i 40-årene, som var leietaker hos den avdøde mannen, er nå avhørt og knytter seg til handlingen, men har ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld.

P4 - 45 minutter siden

Jobber fortsatt på åsted

Politiet jobber fortsatt med kriminaltekniske undersøkelser på Sotra utenfor Bergen der en kvinne ble funnet død på lørdag. Sønnen til kvinnen er pågrepet og siktet for drap, og ble i går varetektsfengslet i fire uker. Politiet fikk derimot ikke medhold å ilegge siktede to ukers medieforbud, og har nå anket denne delen av kjennelsen til lagmannsretten.

P4 - 1 time siden

65 nye dødsfall i Sverige

Koronaviruset fortsetter å ta mange liv i Sverige. 65 mennesker har dødd det siste døgnet, mens hele 775 personer har fått påvist. Over 2100 personer er innlagt på sykehus og mottar intensivbehandling.

P4 - 1 time siden

EU opprørt over Floyds død

Dødsfallet til George Floyd fordømmes av EU. EUs utenrikssjef Josep Borell, er sjokkert og opprørt og mener 46-åringen åpenbart døde som et resultat av maktmisbruk. Utenrikssjefen sier Europa støtter retten til å demonstrere fredelig, men fordømmer vold og rasisme av alle slag, og ber om at den spente situasjonen i USA trappes ned.

P4 - 2 timer siden

Nytt koronadødsfall i Norge

En person som var smittet med koronaviruset døde på fredag. Avdøde var i alderen 60 til 69 år, går det frem i Folkehelseinstituttets dagsrapport. 237 personer har nå dødd av viruset i Norge..

P4 - 2 timer siden

Inngår forlik med entreprenør

Staten har inngått forlik med entreprenøren NCC om utbyggingen av riksvei 4 i Gran. NCC krevde 800 millioner kroner ekstra for arbeidet, noe staten ikke gikk med på. Nå har partene derimot blitt enige om at selskapet skal få utbetalt 306 millioner kroner.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt