NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 21:54

NRK - 24 nov. 20 kl. 03:25

England letter på innreisereglene

Reisende som ankommer England fra utlandet, kan fra midten av desember gå ut av karantene om de tester negativt for covid-19 minst fem dager etter ankomst. Målet er å hjelpe den hardt rammede reiselivsnæringen..
Les mer på NRK


Les mer om:
England

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: England, letter, innreisereglene
NRK - 28 nov. 20 kl. 01:05

Irland letter på restriksjoner

For å gi folk et pusterom etter seks uker nedstenging, letter Irland på koronarestriksjonene i desember, sier statsminister Micheál Martin..

NRK - 02 des. 20 kl. 13:19

Østerrike letter på koronatiltak

Østerrike letter gradvis på enkelte koronarestriksjoner, melder Reuters. Mandag får blant annet frisører, butikker og museer åpne igjen. Barneskoleelever får komme tilbake på skolen, og julaften får skianlegg åpne.

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:00

California letter på restriksjonene

California letter på restriksjonene i deler av delstaten. Det betyr at restauranter igjen kan servere mat utendørs, frisører kan åpne og butikker kan betjene flere kunder. I første omgang gjelder det for fylkene i Sacramento-regionen..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:00

California letter på restriksjoner

California letter på korona-restriksjonene i deler av delstaten. Det betyr at restauranter igjen kan servere mat utendørs, frisører kan åpne og butikker kan betjene flere kunder. I første omgang gjelder det for fylkene i Sacramento-regionen..

NRK - 10 jan. 21 kl. 13:04

Flynekt på Gardermoen

70 til 80 personer ble nektet å fly fra Gardermoen til Danmark søndag morgen på grunn av de nye innreisereglene som er innført i Danmark, skriver Aftenposten. Landet krever dokumentasjon på at man har tatt en test de siste 24 timene ved innreise..

VG - 12 jan. 21 kl. 08:10

Innreisereglene er skjerpet – men grensene er ikke fysisk stengt

I møte med skjerpede innreisekrav til Norge har løsningen blitt «å stenge» majoriteten av overgangene langs den langstrakte svenskegrensen. Men det er fullt mulig å kjøre over – uten både test og reiseregistrering på grensen..

VG - Igår: 18:55

Innreisereglene blir strengere

For å stoppe det britiske muterte viruset, har regjeringen vedtatt strengere innreiseregler fra mandag..

E24 - Igår: 19:44

Innreisereglene blir strengere

For å stoppe det britiske muterte viruset, har regjeringen vedtatt strengere innreiseregler fra mandag..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 13:14

«England ødelegger for England»

OM FOTBALL: Råkjøret er tøffest i England. Hvem som kan få svi for det? England..

NRK - 19 des. 20 kl. 17:18

Nye tiltak i England

Den nye varianten av koronaviruset som er oppdaga i Sør-England er 70 prosent meir smittsamt. Dette gjer at statsminister Boris Johnson no skjerpar koronatiltaka i London og Søraust-England..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Nye ledere i Voice of America

Biden-regjeringen har ansatt nye ledere i nasjonale kringkastere som sender nyheter fra USA til resten av verden. Ledere som Donald Trump satte inn for en måned siden fikk kritikk for å gjøre stasjoner som Radio Free Europe om til Trump-propaganda..

NRK - 10 minutter siden

Politiet stenger publikumssentre

Drammen politistasjon stenger publikumssentre for utstedelse av pass, samt forvaltning og utlendingssaker fra i morgen. Fra før har Øst politidistrikt bestemt å stenge tre slike sentre. Dette skal bidra til å slå ned koronasmitten..

NRK - 15 minutter siden

Flere republikanere mot riksrett

Flere republikanske senatorer vil avvise riksrettssaken mot tidligere president Donald Trump. Sjansen for en fellende dom svinner, tror nyhetsbyrået AP. En dom må ha støtte fra 17 av 50 republikanere i Senatet, men de er avhengige av Trumps velgere..

NRK - 15 minutter siden

– Tiltak kan skjerpes raskt

Dersom det oppstår et utbrudd av mutert koronavirus i en av randkommunene som i kveld har fått nye tiltak, kan disse tiltakene raskt skjerpes. Kommunene kan selv innføre tiltak, og få gode råd fra helsemyndighetene, sier helsedirektør Bjørn Guldvog..

NRK - 30 minutter siden

Tar også hensyn til alkoholikere

– I den korte perioden med inngripende tiltak vil stengte vinmonopol skape større problemer enn åpne, sier helsedirektør Bjørn Guldvog. I tillegg til å hindre reiser, må man ta hensyn til at alkoholavhengige kan få problemer, sier han..

NRK - 30 minutter siden

Ingen ny fordeling av vaksiner

Folkehelseinstituttet endrer foreløpig ikke anbefalingene om fordeling av vaksiner, selv om Nordre Follo kommune har bedt om å bli prioritert. FHI vurderer det videre, men vil ikke ta forhastede beslutninger, bl.a.

NRK - 30 minutter siden

FHI styrker kapasiteten for analyse

Folkehelseinstituttet styrker kapasiteten for analyse av koronaprøver etter påvisningen av den engelske varianten av koronaviruset i Nordre Follo. En ny metodikk gir en raskere, målrettet sekvensering av enkelte områder av viruset, melder FHI..

NRK - 30 minutter siden

All høgskoleundervisning digital

Neste uke skal all undervisning ved fagskoler, høyskoler og universiteter foregå digitalt i de 25 kommunene i Oslo-regionen som har fått strengere koronatiltak. I 15 randkommuner settes videregående skoler på rødt nivå, slår regjeringen fast..

NRK - 30 minutter siden

Idrett tillatt for barn og ungdom

Serveringssteder, biblioteker, tros- og livssynshus og alle butikker som ikke er i kjøpesenter kan holde åpent i de 15 kommunene som får nye tiltak. Idretts- og fritidsaktiviteter tillates for unge under 20 år, men ikke for voksne, sier regjeringen..

NRK - 45 minutter siden

Noe mer åpning i ti kommuner

Utsalgssteder for dyrefôr, utsalg av byggevarer til håndverkere, optikere og bandasjister får åpne igjen i de ti kommunene der det ble innført strengere tiltak allerede i går. Regjeringen vurderer at dette likevel er nødvendige salgssteder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt