VG > Økonomi

Søndag, 12 Juli, 18:18

VG - 14 nov. 19 kl. 22:32

England lekte seg til EM: Tror hat trick-Kane tar Rooney-rekord

(England – Montenegro 7–0) England vartet opp med festfotball på en historisk aften. Torsdag kveld, i deres landskamp nummer 1000, ble både gruppeseier og EM-billetten sikret på lekent vis..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EM, kane, Rooney

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: England, lekte, seg, tilEM , Tror, hat, trick-Kane, tar, Rooney-rekord
VG - 14 nov. 19 kl. 22:32

England lekte seg til EM-billett i jubileumskampen

(England – Montenegro 7–0) England vartet opp med festfotball på en historisk aften. Torsdag kveld, i deres landskamp nummer 1000, ble både gruppeseier og EM-billetten sikret på lekent vis..

VG - 17 nov. 19 kl. 19:50

England lekte seg til seier mot Kosovo

(Kosovo – England 0-4) Harry ganger to og Marcus Rashford og Mason Mount med ett hver. England avsluttet EM-kvaliken med en komfortabel 4-0-seier borte mot Kosovo..

NRK - 07 mai 20 kl. 15:43

383 nye døde i England

Tall fra helsevesenet i England viser at det er 383 nye døde fra Covid-19 i England, noe som gjør at det totalet tallet for omkomne nå er 22.432..

Aftenposten - 10 aug. 19 kl. 11:23

Lekte rockestjerner – fikk politiet på nakken

Da det begynte å komme flyvende tallerkener ut fra en leilighet på Torshov, ringte forbipasserende politiet. I leiligheten var det to menn som lekte rockestjerner..

NRK - 14 juni 20 kl. 15:59

27 døde i England

Ytterligere 27 personer er rapportert døde av Covid-19 på sykehus i England melder helsemyndighetene. Tallene fra sykehjem kommer senere. Antall døde på sykehus i England er nå 27 954..

NRK - 10 april 20 kl. 15:28

866 nye dødsfall i England

Det har vore 866 nye koronadødsfall i England i løpet det siste døgnet, melder nyheitsbyrået Reuters. Til saman skal 8114 menneske ha døydd av koronaviruset i England..

NRK - 11 april 20 kl. 15:29

823 nye koronadødsfall i England

823 personar har døydd av koronaviruset i England i løpet av det siste døgnet, melder nyheitsbyrået Reuters. 8937 personar har døydd av viruset i England sidan utbrotet starta. I heile Storbritannia har 9875 menneske døydd, ifølge offisielle tal..

P4 - 07 sep. 19 kl. 19:49

Seier til Island og England

I morgen skal Norge ut i viktig EM-kvalifiseringskamp mot Sverige. Men det har vært flere oppgjør i kveld også. Både England og Island vant sine kamper klart.

VG - 10 sep. 19 kl. 22:40

Ny målfest fra England: 5–3 over Kosovo

(England-Kosovo 5–3) England sprudler og bøtter inn med mål i EM-kvaliken. Raheem Sterling førte an da det ble 5–3 mot Kosovo - til tross for at Harry Kane brente et straffespark..

NRK - 04 juni 20 kl. 23:19

Munnbind påbode på buss i England

Frå 15. juni vert det påbode med munnbind for alle som reiser med offentleg transport i England, seier transportminister Grant Shapps. Dei nye reglane gjeld berre for England, og førebels ikkje for Wales, Skottland eller Nord-Irland..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Molde-leiren om gullkampen: – Vi har en fordel

HAUGESUND (VG) Inne i den syvende serierunden er det Molde og Bodø/Glimt som kniver om å ligge øverst på tabellen. I Molde-leiren er det likevel ingen tvil om hvem som kommer til å stikke av med tittelen..

VG - 1 time siden

Hege (26) satt fast på fjellhylle: – Ble bekymret for at jeg ikke skulle klare å holde meg rolig

På vei opp Bitihorn ble Hege Davidsen (26) sittende fast på en fjellhylle i over to timer. Mens hun ventet på hjelp filmet hun seg selv med mobilen for å holde seg rolig..

VG - 2 timer siden

Ferrari-fadese i Østerrike: Leclerc og Vettel krasjet i hverandre i andre sving

Allerede på den første runden gikk det galt for Ferrari-førerne Charles Leclerc og Sebastian Vettel på søndagens Østerrike Grand Prix..

VG - 5 timer siden

Vikaren avviser eget kandidatur: – Hvem skal ta over hvis jeg blir sparka?

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Strømsgodset 3-0) Samtidig som trenerjakten i Rosenborg pågår for fullt, er det midlertidige trenerteamet bestående av Trond Henriksen og «manager» Mikael Dorsin, ubeseiret..

VG - 7 timer siden

Meek-overmann Usman etter kamp på «Fight Island»: – Måtte endre meg mentalt

Petr Yan (27) er ny bantamvektmester, mens Kamaru Usman (33) forsvarte weltervekt-tittelen mot Jorge Masvidal (35), og Alexander Volkanovski (31) slo Max Holloway (28) igjen i kampen om fjærvektsbeltet..

VG - 9 timer siden

«Hele» Bollywood-slekten innlagt med corona

Den indiske skuespillerlegenden Amitabh Bachchan (77), sønnen Abishek Bachchan (44) og svigerdatteren Aishwarya Rai (46) er alle smittet..

VG - 7 timer siden

Fire år med stein på stein: Slik ble Bodø/Glimt et ekte «superlag»

BODØ (VG) Det sies at ingen trær vokser inn i himmelen, men med en tydelig plan, god spillerlogistikk, hardt arbeid og en drivende dyktig trener, er Bodø/Glimt i ferd med å sprenge grenser i Eliteserien..

VG - 9 timer siden

Våre forfengelige hemmeligheter

Små ting. Store ting. De aller fleste av oss – om ikke alle – gjør noe for å føle at vi ser litt bedre ut.

VG - 10 timer siden

Min sommerby – Anita Krohn Traaseths Sandefjord

Hun hopper lett fra stein til stein på glattskurte svaberg når hun viser veien til sin ungdoms badeparadis i Sandefjord..

VG - 14 timer siden

Countrygruppe saksøker svart artist over navnestrid

Bandnavnet ble endret på grunn av assosiasjoner til slaveri. Nå går bandet til sak mot bluessanger Anita White for retten til å bruke sitt nye navn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt