VG > Sport

Torsdag, 04 Mars, 22:48

VG - 23 feb. 21 kl. 09:14

Endringen av politiets avhørsmetoder kom for sent

Selv om avhørsmetodene som norsk politi i dag tilbyr sine etterforskere fremheves av Europarådets torturkomité som eksempel til etterfølgelse for Europa, kom innføringen av nye, forskningsfunderte avhørsmetoder for sent i Norge..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Europarådets, Europa, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Endringenav , politiets, avhørsmetoder, kom, for, sent
VG - 18 feb. 21 kl. 19:42

Kommisjonen om avhørene av Andersen: – Ikke lenger akseptert praksis

Gjenopptakelseskommisjonen mener Viggo Kristiansen i stor grad er dømt på Jan Helge Andersen forklaring, og mener ny kunnskap om avhørsmetoder stiller saken i et nytt lys..

VG - 30 jan. 21 kl. 07:44

Hør Krimpodden gå gjennom de siste avhørene av Tom Hagen

Det kan bli stående som de siste avhørene av Tom Hagen. Krimpodden drøfter informasjonen som kom frem i avhørene fra februar 2019..

NRK - 08 feb. 21 kl. 17:39

Terrorsiktet vurderer å gå i avhør

Forsvareren til 16-åringen som er varetektsfengslet siktet for terrorplanlegging, sier gutten har det vanskelig. – Fengslingen er en svært vanskelig situasjon for en så ung gutt. Han erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, og fengslingskjennelsen er anket, sier Andreas Berg Fevang til NRK.

Klartale - 08 jan. 21 kl. 08:31

Vaksine virker mot endret virus

Korona-viruset har endret seg. Vaksinene virker mot endringen, sier de som lager den..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 12:00

Ny regel for elbiler i Oslo fra fredag: Får ikke kjøre i kollektivfelt uten passasjer

Endringen vil gjelde 22 strekninger..

NRK - 29 jan. 21 kl. 06:37

Krever negativ test før reise

Tromsø lufthavn åpner en hurtigteststasjon for reisende til Svalbard. For dem som skal besøke Svalbard må det avlegges en negativ koronatest et døgn før avreise. Det kreves at testen er tatt på fastlandet.

NRK - 31 jan. 21 kl. 04:04

Trump skiller lag med advokater

Tidligere president Donald Trump skiller lag med sine ledene riksrettsadvokater kort tid før saken mot ham, opplyser to kilder med kjennskap til saken. Endringen skaper økt usikkerhet om sammensetningen og strategien til forsvarsteamet til Trump..

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:09

– En historisk dag for rusbrukere

Arild Knutsen i Foreningen for en human narkotikapolitikk sier at regjeringens rusreform er den viktigste endringen i ruspolitikken i vår tid, og noe som vil bety mye for velferden til rusbrukere. – Dette er en historisk dag, sier han i Dagsnytt 18..

NRK - I førrgår: 03:49

Frankrike vil gi eldre AZ-vaksine

Frankrike lar nå også folk over 65 år få AstraZeneca-vaksinen dersom de lider av diabetes eller høyt blodtrykk, kunngjorde helseminister Olivier Véran sent mandag kveld. Véran anslår at endringen kan gjelde 2,5 millioner mennesker. Til nå har Frankrike, i likhet med noen andre EU-land og Norge, ikke gitt denne vaksinen til dem over 65 år.

VG - I førrgår: 15:31

Disse kommunene må gi fra seg vaksinedoser

Med endringen i vaksinestrategien må 330 kommuner gi fra seg vaksiner. Her ser du oversikten..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Rosenborg-medlemmene ber klubben støtte norsk boikott av Qatar-VM

Med et overveldende flertall ber Rosenborgs medlemmer at klubben støtter en norsk boikott av Qatar-VM i 2022. 202 stemte for boikott, bare 46 var imot på torsdagens årsmøte..

VG - 2 timer siden

Dette nekter Solberg å svare på

Statsminister Erna Solberg (H) avviser alle nye spørsmål om Statsministerens kontors rolle i Oslo-kritiske coronautspill. Regjeringen nekter også innsyn i kommunikasjon med lokale Høyre-politikere..

VG - 3 timer siden

Svenskene reagerer på Wengs gullfeiring: – Fryktelig usportslig

OBERSTDORF (VG) Heidi Weng tok over NRK-rampelyset midt under intervjuet til en beseiret Frida Karlsson. Den svenske langrennssjefen reagerer nå sterkt på hele opptrinnet..

VG - 3 timer siden

Hollywood elsker Nesbø: Amazon lager film av «Sjalusimannen»

Når krimkongen Jo Nesbø (60) skriver novellesamling skjer dette: Amazon vil lage film av den ene, Ben Stiller vil lage film av den andre – og her hjemme lages for første gang et lydbokdrama med Sven Nordin i spissen..

VG - 4 timer siden

Forfang nest lengst i kvalifiseringen: – Det er «nice»!

OBERSTDORF/OSLO (VG) Johann André Forfang (25) klinket til med kvalifiseringens nest lengste hopp. Samtlige nordmenn tok seg videre til fredagens renn..

VG - 4 timer siden

Johaug svarer svensk journalist: – Jeg er ikke feig

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) slår knallhardt tilbake mot Aftonbladets langrennsjournalist Petra Thorén som kalte henne feig foran stafetten..

VG - 4 timer siden

Her er beviset på at Liverpool er hardest rammet

Liverpool har hatt spillere ute på grunn av skader og sykdom i 1029 dager så langt denne sesongen. Ingen klubber i nærheten av å være like hardt rammet..

VG - 4 timer siden

Erik Follestad og Ingvild Schistad venter barn

Melder babynytt på Instagram..

VG - 5 timer siden

Island trues av vulkanutbrudd: – Venter vegg av ild og lava

Islendingene skjelver i spenning: Glovarm, flytende magma fra jordens indre kan når som helst strømme opp i det vulkanske landskapet utenfor Reykjavik..

VG - 5 timer siden

Italia blokkerer eksport av coronavaksiner til Australia

Italia har stanset eksport av 250.000 doser med AstraZeneca-vaksinen til Australia, ifølge flere medier. Det er første gang EUs eksportkontroll håndheves..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt