NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:37

NRK - 12 Sep 19 kl. 09:16

Endrer dato for terrorrettssak

Høyesterett på New Zealand har endret datoene for rettssaken mot mannen som er siktet for moské-massakren i Christchurch, siden de sammenfaller med den muslimske fastemåneden ramadan. Rettssaken skulle ha begynt 4. mai 2020..
Les mer på NRK


Les mer om:
New Zealand, Christchurch

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Endrer, dato, for, terrorrettssak
Dagbladet - 27 Nov 19 kl. 03:31

Endrer ordre etter kritikk

Politidirektør Benedicte Bjørnland opplyser i en pressemelding tirsdag kveld at Politidirektoratet endrer sin operasjonsordre om koranbrenning..

NRK - 06 Feb 20 kl. 12:05

Endrer regler for tilknytningskrav

Regjeringen endrer praktiseringen av folketrygdens tilknytningskrav til Norge. Det vil si at flere som har bodd i utlandet vil få rett til trygdeytelser. Endringen gjelder kun uføretrygd, arbeidsavklaringspenger og etterlatteytelser..

P4 - 17 Oct 19 kl. 16:26

40 millioner sedler i omløp - nå går de ut på dato

40 millioner 50- og 500-lapper som nå går ut på dato er fremdeles i omløp. Det anslår Norges Bank. Etter i morgen er det bare Norges bank som er pliktige til å ta imot de gamle sedlene.

NRK - 12 Feb 20 kl. 00:27

Endrer aktors påstand

To medlemmer av aktoratet i saken mot Trump-rådgiver Roger Stone har trukket seg fordi USAs justisdepartement vil gripe inn og anbefale lavere straff. Det er uvanlig at At justisdepartementet overkjører sine egne statsadvokater og endrer påstanden..

NRK - 16 Jul 19 kl. 12:42

Stillehavsøyer endrer form

Lavtliggende koralløyer i Stillehavet endrer form som svar på klimaendringer istedenfor å synke under vann, viser en ny rapport, ifølge NTB. Funnene kan få stor innvirkning på hvordan klimaplanleggingen skal gå i framtiden i de mest utsatte landene..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 15:52

FN krever høy utdannelse til stillinger uten lønn. Nå endrer de praksis.

FNs utviklingsorganisasjon i Norge har ansatt høyt utdannende praktikanter i ulønnede stillinger. Nå endrer de praksis..

NRK - 14 Jun 19 kl. 11:58

FAFO endrer omstridt rapport

Forskningsstiftelsen FAFO endrer rapporten «Holdninger til diskriminering, likestilling og hatprat i Norge». Formuleringen om «noen menneskeraser rett og slett er smartere enn andre» skapte debatt. FAFO trekker rapporten for å gjennomgå den..

NRK - 05 Dec 19 kl. 18:54

Endrer skatt for Nav-ytelser

Skatteetaten og Nav endrer reglene for alle som betaler tilbake ytelser de har fått feil utbetalt. Det gjelder mellom 40.000 og 50.

NRK - 03 Oct 19 kl. 04:00

Vil ikke flytte terrorrettssak

Australske Brenton Tarrant er tiltalt for å ha drept 51 personer under et moskeangrep i mars. Nå har han trukket søknaden om å flytte rettssaken mot han. Han hadde søkt om å flytte rettssaken fra Christchurch til Auckland, ifølge AFP..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 06:31

Endrer syn etter mer enn 40 år. Nå godtar USA Israels bosetninger på Vestbredden.

Donald Trump og hans regjering endrer USAs syn på Israels bosetninger på den okkuperte Vestbredden. USA mener ikke lenger at de strider med folkeretten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan ta ti år å rive atomreaktor

Rivingen av de fire kjernekraftreaktorene på Ringhals i Sverige vil ikke være gjennomført før etter 2030. Først må den tømmes for brensel før radioaktive deler kan tas bort. Dette vil ta åtte år.

NRK - 10 minutter siden

110.000 personer arbeidsledige

Statistisk sentralbyrås arbeidskraftundersøkelse viser at arbeidsledigheten lå på 3,9 prosent i desember, justert for sesongvariasjoner. I alt var 110.000 personer arbeidsledige i desember, målt som gjennomsnittet av perioden november til januar..

NRK - 30 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Årsakene er lavere etterspørsel i deler av hjemmemarkedet, nye regnskapsregler og utbredelse av koronaviruset, skriver DN..

NRK - 15 minutter siden

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

NRK - 30 minutter siden

SAS gikk med underskudd

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på underskudd 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Flyselskapet mister ekstra mye inntekter fordi Kina-flyvninger er innstilt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 1 time siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 1 time siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 1 time siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt