NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:23

NRK - 12 Sep 19 kl. 09:16

Endrer dato for terrorrettssak

Høyesterett på New Zealand har endret datoene for rettssaken mot mannen som er siktet for moské-massakren i Christchurch, siden de sammenfaller med den muslimske fastemåneden ramadan. Rettssaken skulle ha begynt 4. mai 2020..
Les mer på NRK


Les mer om:
New Zealand, Christchurch

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Endrer, dato, for, terrorrettssak
NRK - 16 Jul 19 kl. 12:42

Stillehavsøyer endrer form

Lavtliggende koralløyer i Stillehavet endrer form som svar på klimaendringer istedenfor å synke under vann, viser en ny rapport, ifølge NTB. Funnene kan få stor innvirkning på hvordan klimaplanleggingen skal gå i framtiden i de mest utsatte landene..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 15:52

FN krever høy utdannelse til stillinger uten lønn. Nå endrer de praksis.

FNs utviklingsorganisasjon i Norge har ansatt høyt utdannende praktikanter i ulønnede stillinger. Nå endrer de praksis..

NRK - 14 Jun 19 kl. 11:58

FAFO endrer omstridt rapport

Forskningsstiftelsen FAFO endrer rapporten «Holdninger til diskriminering, likestilling og hatprat i Norge». Formuleringen om «noen menneskeraser rett og slett er smartere enn andre» skapte debatt. FAFO trekker rapporten for å gjennomgå den..

NRK - 07 Jun 19 kl. 20:55

Krever at H&M endrer reklame

Forbrukertilsynet krever at Hennes & Mauritz endrer markedsføringen av kleskolleksjonen «Conscious», hvor klesgiganten gir inntrykk av å være bærekraftig og miljøvennlig. Markedsføringen er ulovlig, konkluderer Forbrukertilsynet..

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 16:56

Sanner endrer instruksen til UDI for å kunne trekke tilbake statsborgerskap

Jan Tore Sanner endrer instruksen til UDI slik at de kan trekke tilbake statsborgerskap, hvis hensyn til grunnleggende nasjonale interesser skulle tilsi det..

P4 - 19 Jul 19 kl. 05:40

- Bør fratas statsborgerskapet

- Mannen som er dømt i samme terrorrettssak som mulla Krekar og som fikk norsk statsborgerskap i fjor sommer bør fratas statsborgerskapet. Det mener Fremskrittspartiets Jon Helgheim. Han sier til NRK at det ikke burde være mulig å få statsborgerskap mens man etterforskes for terror.

E24 - 12 Sep 19 kl. 10:31

Norske endrer ikke helseråd etter USA-forbud mot e-sigaretter

E-sigaretter skal ha ført til minst seks dødsfall og flere hundre syke i USA, og det letes etter årsak. Norske myndigheter endrer foreløpig ikke sine helseråd..

P4 - 06 Sep 19 kl. 18:28

Statsministeren: - Meld fra om folk endrer adferd

Statsminister Erna Solberg ber folk være årvåken og melde fra om hvis noen endrer adferd og blir høyreekstreme. Oppfordringen kommer etter at det i dag ble kjent at politiets sikkerhetstjeneste vurderer det som mulig at norske høyreekstreme vil forsøke å utføre terrorhandlinger det neste året. Til VG sier Solberg at man bør varsle politiet hvis man ser endringer, hatprat og voldsforherligelse..

Hegnar.no - 24 May 19 kl. 11:15

Theresa May bekrefter dato for avgang

VG - 20 Jul 19 kl. 10:55

Dømt til ni år i terrorsaken mot Krekar – hevder han var journalist

En 42 år gammel norsk statsborger er dømt til ni års fengsel i samme terrorrettssak som mulla Krekar. – Jeg ville skrive en bok om Krekar, sier han..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 3 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 4 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt