NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:47

NRK - 14 Sep 18 kl. 14:35

En skutt på skole i Sverige

En yngre person er skutt bena og skadet på en videregående skole i Huddinge i Sverige, melder Aftonbladet, fredag ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Huddinge, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En skutt, skolei , Sverige
Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 15:59

Ung mann skutt og skadet i nærheten av skole i Sverige

En ung mann er blitt skutt i bena i nærheten av en videregående skole i Huddinge utenfor Stockholm..

NRK - 14 Sep 18 kl. 15:33

Politijakt i Sverige etter skyting

Politiet i Sverige jakter på fire til fem maskerte gjerningsmenn etter at en tenåringsgutt ble skutt ved et parkeringshus utenfor en videregående skole i Huddinge i Stockholm, melder Aftonbladet. Det ble først meldt at gutten var skutt på skolen..

NRK - 14 Sep 18 kl. 14:49

Skutt av maskerte gjerningsmenn

I Sverige skal en tenåring være skutt med flere skudd i begge bena, av fire til fem maskerte gjerningsmenn. Skytingen skjedde på en videregående skole i Huddinge i Stockholm i 14-tiden fredag. Store politistyrker har rykket ut, melder Aftonbladet..

NRK - 14 Sep 18 kl. 20:36

Tenåring pågrepet etter skyting

I Sverige er en tenåring pågrepet, mistenkt for å ha skutt en 15-åring i bena, melder Aftonbladet. Det var fredag ettermiddag at en gutt ble skutt og såret ved en videregående skole i Huddinge i Stockholm. Den pågrepne skal være på offerets alder..

NRK - 29 Dec 18 kl. 00:35

Rekordmange skutt i Sverige

Til tross for strengere våpenlover og tiltak mot gjengene, er 44 personer skutt og drept i Sverige i år. – Det ligner en krigstilstand, sier Stockholm-politiets gjengekspert..

P4 - 23 Jun 18 kl. 08:22

Skutt i ryggen i Sverige

En 18 år gammel mann ble skutt i ryggen i Malmö i Sverige i natt. 18-åringen overlevde fordi han hadde på seg en skuddsikker vest..

NRK - 12 Nov 18 kl. 18:08

To skutt i Sverige

I Sverige har to personer blitt skutt i 17.30-tiden på mandag. Politiet sendte mange patruljer til åstedet i Hallonbergen utenfor Stockholm, melder Aftonbladet.

Aftenposten - 03 Aug 18 kl. 06:42

Stadig flere blir skutt og drept av politiet i Sverige

Hittil i år har politiet i Sverige skutt og drept seks personer. Antall personer som blir skutt av svensk politi, har økt..

P4 - 28 May 18 kl. 22:54

Mann skutt og drept i Sverige

En mann er skutt og og drept med en hagle på en gård i Småland i Sverige i kveld. En mistenkt gjerningsmann er pågrepet, ifølge Expressen..

Aftenposten - 19 Sep 18 kl. 22:21

To unge menn skutt i Sverige

To unge menn er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt skutt i Örebro i Sverige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 11 timer siden

Ber om 21 års forvaring

– Vi anfører at det foreligger to tilfeller av overlagt drap, og ber om at tiltalte skal dømmes til 21 års forvaring, sier aktor Leif Aleksanderen. Den 43 år gamle kvinnen i Kristiansand er tiltalt for to drap med tolv års mellomrom..

NRK - 5 minutter siden

EAT: Halver kjøtt, doble grønt

Forbruket av rødt kjøtt og sukker må ned med 50 prosent, og vi må spise dobbelt så mye nøtter, frukt, grønnsaker og belgfrukter. Det er hovedpunktene i en ny rapport om mathelse og matforsyning til en økende verdensbefolkning ifølge EAT..

NRK - 15 minutter siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 30 minutter siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 45 minutter siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 45 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 2 timer siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt