NRK > Nyheter

Thursday, 20 September, 22:33

NRK - 14 Sep 18 kl. 14:35

En skutt på skole i Sverige

En yngre person er skutt bena og skadet på en videregående skole i Huddinge i Sverige, melder Aftonbladet, fredag ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Huddinge, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En skutt, skolei , Sverige
Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 15:59

Ung mann skutt og skadet i nærheten av skole i Sverige

En ung mann er blitt skutt i bena i nærheten av en videregående skole i Huddinge utenfor Stockholm..

NRK - 14 Sep 18 kl. 15:33

Politijakt i Sverige etter skyting

Politiet i Sverige jakter på fire til fem maskerte gjerningsmenn etter at en tenåringsgutt ble skutt ved et parkeringshus utenfor en videregående skole i Huddinge i Stockholm, melder Aftonbladet. Det ble først meldt at gutten var skutt på skolen..

NRK - 14 Sep 18 kl. 14:49

Skutt av maskerte gjerningsmenn

I Sverige skal en tenåring være skutt med flere skudd i begge bena, av fire til fem maskerte gjerningsmenn. Skytingen skjedde på en videregående skole i Huddinge i Stockholm i 14-tiden fredag. Store politistyrker har rykket ut, melder Aftonbladet..

NRK - 14 Sep 18 kl. 20:36

Tenåring pågrepet etter skyting

I Sverige er en tenåring pågrepet, mistenkt for å ha skutt en 15-åring i bena, melder Aftonbladet. Det var fredag ettermiddag at en gutt ble skutt og såret ved en videregående skole i Huddinge i Stockholm. Den pågrepne skal være på offerets alder..

P4 - 23 Jun 18 kl. 08:22

Skutt i ryggen i Sverige

En 18 år gammel mann ble skutt i ryggen i Malmö i Sverige i natt. 18-åringen overlevde fordi han hadde på seg en skuddsikker vest..

Aftenposten - 03 Aug 18 kl. 06:42

Stadig flere blir skutt og drept av politiet i Sverige

Hittil i år har politiet i Sverige skutt og drept seks personer. Antall personer som blir skutt av svensk politi, har økt..

P4 - 28 May 18 kl. 22:54

Mann skutt og drept i Sverige

En mann er skutt og og drept med en hagle på en gård i Småland i Sverige i kveld. En mistenkt gjerningsmann er pågrepet, ifølge Expressen..

Aftenposten - Igår: 22:21

To unge menn skutt i Sverige

To unge menn er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt skutt i Örebro i Sverige..

Aftenposten - 20 Jul 18 kl. 05:53

Mann skutt og drept av politiet i Sverige

En mann i 30-årene ble natt til fredag skutt og drept av politiet i Norrköping i Sverige etter en «uspesifisert nødsituasjon»..

NRK - 20 Jul 18 kl. 04:37

Mann skutt av politiet i Sverige

En mann i 30-årene er skutt og drept av politiet i Norrköping i Sverige natt til fredag, melder Aftonbladet. Mannen skal ha gått til angrep da to politifolk og en lege besøkte han i hans hjem. Politiet skal ha handlet i nødverge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skutt i Göteborg

En mann skal ha blitt skutt utenfor Biskopsgården i Göteborg. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men politiet har sperret av området, skriver den svenske avisen Aftonbladet. Vitner skal ha hørt flere skudd og en bil som forlot plassen i høy fart..

NRK - 15 minutter siden

Google gir tilgang til Gmail-data

I et brev sendt til Kongressen opplyser Google at de lar apputviklere granske innholdet i Gmail-kontoer. De får også lov til å dele dataene med andre så lenge de opplyser brukerne om hvordan de benytter informasjonen, skriver The Wall Street Journal..

NRK - 45 minutter siden

Rekkehus totalskadd i brann

Ingen personer ble skadd, men flere ble husløse etter en større rekkehusbrann i Råde i Østfold torsdag kveld. Brannen startet i en av leilighetene i rekken med fire boliger, men spredte seg til en leilighet til, skriver Moss Avis..

NRK - 30 minutter siden

E24: Einar Aas kan ha krav på skatt

Krafttraderen Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt på 227 millioner kroner. – Hvis Einar Aas vil benytte skatteregelen må virksomheten opphøre, sier en av Norges fremste skatterettsadvokater, Bettina Banoun til E24..

NRK - 45 minutter siden

Kavanaugh-anklager vil forklare seg

The New York Times skriver at kvinnen som anklager høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, er forberedt på å forklare seg for Senatet neste uke dersom hun får rettferdige betingelser, ifølge en e-post fra kvinnens advokat..

NRK - 1 time siden

Fire døde etter skyting i Maryland

Syv personer ble skadet og fire er døde etter skytingen i Maryland, USA, torsdag. Gjerningspersonen, en 26 år gammel kvinne, er blant de omkomne. Kvinnen var midlertidig ansatt i apotekerkjeden Rite Aid, og døde etter å ha skutt seg selv i hodet..

NRK - 1 time siden

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

NRK - 1 time siden

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Google advarer mot hackingforsøk

Google har varslet et antall senatorer og rådgivere i Kongressen om at deres personlige e-postkontoer er utsatt for vedvarende hackingforsøk fra fremmede stater. Det er ikke kjent når og hvem som står bak forsøkene på datainnbrudd, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Ni døde i bilkrasj i Arizona, USA

Ni personer, deriblant syv illegale innvandrere, omkom onsdag kveld i et bilkrasj i Arizona, USA. Ifølge nyhetsbyrået AP er årsaken til ulykken fremdeles ikke kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt