NRK > Nyheter

Wednesday, 14 November, 16:48

NRK - 14 Sep 18 kl. 14:35

En skutt på skole i Sverige

En yngre person er skutt bena og skadet på en videregående skole i Huddinge i Sverige, melder Aftonbladet, fredag ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Huddinge, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En skutt, skolei , Sverige
Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 15:59

Ung mann skutt og skadet i nærheten av skole i Sverige

En ung mann er blitt skutt i bena i nærheten av en videregående skole i Huddinge utenfor Stockholm..

NRK - 14 Sep 18 kl. 15:33

Politijakt i Sverige etter skyting

Politiet i Sverige jakter på fire til fem maskerte gjerningsmenn etter at en tenåringsgutt ble skutt ved et parkeringshus utenfor en videregående skole i Huddinge i Stockholm, melder Aftonbladet. Det ble først meldt at gutten var skutt på skolen..

NRK - 14 Sep 18 kl. 14:49

Skutt av maskerte gjerningsmenn

I Sverige skal en tenåring være skutt med flere skudd i begge bena, av fire til fem maskerte gjerningsmenn. Skytingen skjedde på en videregående skole i Huddinge i Stockholm i 14-tiden fredag. Store politistyrker har rykket ut, melder Aftonbladet..

NRK - 14 Sep 18 kl. 20:36

Tenåring pågrepet etter skyting

I Sverige er en tenåring pågrepet, mistenkt for å ha skutt en 15-åring i bena, melder Aftonbladet. Det var fredag ettermiddag at en gutt ble skutt og såret ved en videregående skole i Huddinge i Stockholm. Den pågrepne skal være på offerets alder..

P4 - 23 Jun 18 kl. 08:22

Skutt i ryggen i Sverige

En 18 år gammel mann ble skutt i ryggen i Malmö i Sverige i natt. 18-åringen overlevde fordi han hadde på seg en skuddsikker vest..

NRK - Igår: 18:08

To skutt i Sverige

I Sverige har to personer blitt skutt i 17.30-tiden på mandag. Politiet sendte mange patruljer til åstedet i Hallonbergen utenfor Stockholm, melder Aftonbladet.

Aftenposten - 03 Aug 18 kl. 06:42

Stadig flere blir skutt og drept av politiet i Sverige

Hittil i år har politiet i Sverige skutt og drept seks personer. Antall personer som blir skutt av svensk politi, har økt..

NRK - 15 Oct 18 kl. 06:53

Mann skutt og drept i Sverige

En mann i 30-årene er skutt og drept i Eskilstuna i Sverige. Mannen ble funnet ute og døde på sykehus. Ingen er pågrepet..

P4 - 28 May 18 kl. 22:54

Mann skutt og drept i Sverige

En mann er skutt og og drept med en hagle på en gård i Småland i Sverige i kveld. En mistenkt gjerningsmann er pågrepet, ifølge Expressen..

Aftenposten - 19 Sep 18 kl. 22:21

To unge menn skutt i Sverige

To unge menn er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt skutt i Örebro i Sverige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 8 timer siden

Ein fastklemt i bil i Hokksund

Ein person sit fastklemt etter ei trafikkulykke i Hokksund i Buskerud. To bilar er involverte. Det er lange køar ved ulykkesstaden.

NRK - 30 minutter siden

Knivdrept 16-åring gravlagt

Den 16 år gamle jenta som ble stukket ned med kniv og drept på Vinstra i oktober, ble onsdag gravlagt. Oppmøtet i Sødorp kirke i Nord-Fron kommune var så stort at en tilstøtende bygning ble brukt for å huse alle som ville delta i begravelsen..

NRK - 45 minutter siden

Mener Russland bør ta hensyn

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen mener Russland bør ta hensyn til at forstyrrelser på GPS-signalene er plagsomt - og har protestert på at Russland ikke respekterer den sivilie luftfarten i nord..

NRK - 30 minutter siden

«Kulturprofilen» fortsatt fengslet

Den voldtektsdømte kulturprofilen Jean-Claude Arnault blir sittende fengslet i påvente av dommen i ankesaken i Sverige. Han er dømt til to års fengsel for voldtekt av en kvinne, men både han og påtalemyndigheten anket. Dommen faller 3.

NRK - 1 time siden

– Innovasjon Norge fulgte reglene

Konsulentselskapet Deloitte konkluderer med at Innovasjon Norge ikke brøt egne rutiner da Ferd-arving Katharina Andresen ble ansatt uten at stillingen ble utlyst. Deloitte mener også at det statlige selskapets rutiner ikke bryter norske lover..

NRK - 1 time siden

Tidligere ordfører er død

Gunhild Kristin Støver er død, melder Avisa Nordland. Støver var ordfører fra 1976 til 1978, noe som gjorde hun til Bodøs første kvinnelige ordfører. Hun ble 93 år gammel..

NRK - 1 time siden

– Dette kunne gått mye verre

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier det gjorde sterkt inntrykk å høre historiene fra fregatt-ulykken. Onsdag møtte han besetningen på KNM «Helge Ingstad»..

NRK - 1 time siden

Dramatisk redningsaksjon av hval

Det pågår en dramatisk redningsaksjon av en knølhval-kalv, som svømmer utenfor Skjervøy i Troms. Kalven sleper et tauverk på 30–40 meter etter seg. Kalvens mor svømmer trolig ved siden av..

NRK - 1 time siden

Palestiner drept på Gazastripen

En palestinsk mann ble skutt og drept på Gazastripen onsdag, ifølge helsemyndighetene i enklaven. Ifølge en kilde fisket mannen nær grensegjerdet, mens den israelske hæren sier det ble åpnet ild mot «en mistenkt som nærmet seg sikkerhetsgjerdet»..

NRK - 1 time siden

Bilfører omkom i ulykke

En bilfører er bekreftet omkommet i en utforkjøring mellom Rena og Nordre Osen i Hedmark. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Vegvesenets ulykkesanalysegruppe er på vei til stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt