NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:29

NRK - 02 mars 21 kl. 23:20

En skadd i ulykke ved Ålesund

En person er sendt til Haukeland sykehus med helikopter etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E39 ved Festøya ferjekai sør for Ålesund. E39 er stengt på stedet mens opprydding foregår, opplyser politiet i Møre og Romsdal..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukeland, E39, Festøya, Ålesund, Møre, Romsdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En skaddi , ulykke, ved, Ålesund
NRK - 17 mars 21 kl. 19:49

Smitte på Ålesund sjukehus

I dag onsdag testa to tilsette positivt på Covid-19 ved Ålesund sjukehus. Personane har ikkje hatt direkte pasientkontakt og smittevegen er kjent. Ytterlegare 10 tilsette er på grunn av dette i karantene og ventekarantene.

NRK - 7 timer siden

Tre skadd i ulykke i Sandefjord

Tre personer er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord kommune. En av dem betegnes som kritisk skadd. En person har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet moderate skader..

NRK - 15 jan. 21 kl. 16:40

Kritisk skadd etter frontkollisjon

Begge førerne av bilene som frontkolliderte i Ulstein i Møre og Romsdal flys til Ålesund sykehus. Den ene føreren skal være kritisk skadd, den andre er alvorlig skadd, ifølge politiet. Den tredje personen fraktes med ambulanse til sykehus..

NRK - 7 timer siden

Tre jenter i ulykke i Sandefjord

Tre jenter på 13, 14 og 16 år er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord. En av dem betegnes som kritisk skadd. En har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet..

NRK - 17 mars 21 kl. 12:44

Ved bevissthet etter ulykke

Jenta som ble alvorlig skadd i en dødsulykke i Alta 9. mars er nå ved bevissthet, melder politiet. To personer omkom i ulykken, mens tre personer ble skadd.

NRK - 23 jan. 21 kl. 01:49

38 festdeltakere i Ålesund anmeldt

Politiet i Ålesund stanset natt til lørdag en privatfest i Brattvåg etter klager om bråk. 38 tenåringer som var på festen er anmeldt for smittevernbrudd..

NRK - 23 jan. 21 kl. 06:31

Hus er overtent i Ålesund

Et hus står i brann på Aspøy i Ålesund, melder politiet i Møre og Romsdal. Huset er overtent, og politite ber naboer holde vinduene lukket på grun av røyken..

NRK - 23 jan. 21 kl. 06:31

Bygård er overtent i Ålesund

Et hus med flere leiligheter står i brann på Aspøy i Ålesund sentrum, melder politiet i Møre og Romsdal. Beboerne blir evakuert. Huset er overtent, og politiet ber naboer holde vinduene lukket på grunn av røyken..

NRK - 23 jan. 21 kl. 07:45

Bygård overtent i Ålesund

Det brenner i en bygård med flere leiligheter i Ålesund. Flere personer er evakuerte..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:12

Ålesund setter krisestab

Som følge av brannen på Aspøya, har Ålesund kommune satt krisestab. Kommunen tar seg av de 17 som er evakuert fra brannstedet og fra nærliggende hus. De følger opp de evakuerte og lokalt psykososialt kriseteam er òg inne og hjelper de evakuerte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..

NRK - 2 timer siden

Kjendisstøtte til Navalnyj

70 kjendiser fra flere land ber i et åpent brev Russlands president Vladimir Putin om å gi legehjelp til den fengslede regimekritikeren Aleksej Navalnyj. Han sultestreiker i fengselet for å få bedre legebehandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt