VG > Debatt

Saturday, 24 August, 19:30

VG - 09 Jul 19 kl. 10:26

En rolle å spille i FN

Vi bygger vår stabilitet og velstand på internasjonalt samarbeid.  Vi må selv arbeide for at det skal fungere. Vi er ikke tjent med å overlate forsvaret av våre interesser til Canada og Irland..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Canada, Irland, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En rolleå , spillei FN
P4 - 19 May 19 kl. 16:35

- Norge kan spille en sentral rolle i Venezuela

- Norge kan spille en sentral rolle for å få fred i Venezuela. Det sier Venezuela-ekspert og professor ved Universitetet i Oslo, Benedicte Bull. Det har pågått fredsforhandlinger mellom partene i Oslo de siste dagene for å finne en løsning.

NRK - 12 Mar 19 kl. 18:54

Tror konsumprisindeksen påvirker

NHO tror at den spådde økningen i konsumprisindeksen vil spille en rolle i årets lønnsoppgjør. Det sier de til nettstedet Parat 24. Teknisk beregningsutvalgs (TBU) tror indeksen vil øke med 2,4 prosent i gjennomsnitt i løpet av 2019..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 12:03

Slik ser den mobile fremtiden ut

KOMMENTAR: Den er svær i hånden og liten i lommen. Foreløpig er Huawei Mate X bare for deg med litt for mye penger. Men i fremtiden har brettbare mobiler en rolle å spille..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 11:05

Putin vil spille en rolle i atomsamtalene

Russlands vil ha et atomvåpenfritt Nord-Korea og ønsker selv å bidra til å forhandle frem en løsning, sier president Vladimir Putin..

NRK - 19 May 19 kl. 12:43

Marilyn Manson i HBO serie

Rockeartisten Marilyn Manson skal være med i en serie «The New Pope», som er oppfølgeren til HBOs «The Young People». Det er ukjent hvilken rolle han skal spille, ifølge Rolling Stone. Han skrev på Twitter at The New Pope kommer til å bli fantastisk..

NRK - 13 Jun 19 kl. 06:54

Japans statsminister i Iran

Japans statsminister Shinzo Abe oppfordrer myndighetene i Iran til å spille en kontruktiv rolle i Midtøsten. Det sa han under et besøk i Teheran hvor han møtte president Hassan Rouhani. Et mål for besøke var å roe konflikten mellom Iran og USA..

Aftenposten - 08 Mar 19 kl. 12:03

Vi tester brettbare Huawei Mate X: Slik ser den mobile fremtiden ut

KOMMENTAR: Den er svær i hånden og liten i lommen. Foreløpig er Huawei Mate X bare for deg med litt for mye penger. Men i fremtiden har brettbare mobiler en rolle å spille..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 13:27

Ellingsen scoret målet som kan sende MFK til playoff – vil spille en sentral rolle også i Europa

Da innbytter Martin Ellingsen i det 87. minutt dukket opp på 17 meter og smalt ballen i mål, kan han samtidig ha sendt Molde videre til playoff i Europaligaen. Nå håper han på mer spilletid i Europa..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 17:00

Niklas Castro har fått ny rolle i AaFK-laget: – Jeg skal klare 20 målpoeng denne sesongen

Castro har gått fra å være midtbanespiller til å spille som spiss denne sesongen. Nå er han den som skaffer flest målpoeng i AaFK..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 08:02

To tidligere Liverpool-trenere kan avgjøre gullkampen: – En fascinerende situasjon

Både Rafa Benitez og Brendan Rodgers var i sin tid nærme å vinne Premier League som Liverpool-managere. Nå kan duoen spille en avgjørende rolle for om Liverpool klarer å sikre seg det etterlengtede ligagullet eller ikke..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Bompengene var ikke det viktige

Krisen i regjeringen handlet ikke om bilister og miljø. Det ble et spørsmål om ære..

VG - 10 timer siden

Støre når ikke gjennom

NORD I NORGE (VG) Jonas Gahr Støre er kunnskapsrik, visjonær og omgjengelig. Men han får ikke kontakt med velgerne..

VG - 21 timer siden

Endelig satte Erna hardt mot hardt

Enten er du med oss, eller så er du mot oss, er beskjeden fra statsministeren. Og slik redder hun sin egen regjering..

VG - Igår: 14:51

Den virkelige klimakonspirasjonen

FrP forsøker å spille på gamle konspirasjonsteorier i valgkampen. I virkeligheten er de selv offer for en sammensvergelse som foregår for åpen scene, mellom pengesterke interesser og politikere som nekter å lytte til forskning.  .

VG - Igår: 14:35

Større respekt for islam enn for likestilling

To nye håndhilsesaker viser at feminisme og likestilling er viktig. Men bare inntil ett punkt..

VG - Igår: 14:20

Bygg vei, kutt bompenger!

Bevilgningene til riksveier har økt med over 15 milliarder kroner under dagens regjering, det er over 70 prosents vekst..

VG - Igår: 10:10

«25 under 25»: Det er noe(n) som ikke stemmer

Hadde debatten inn mot valget handlet om noe mer avgjørende for unge enn bompenger, hadde det kanskje vært lettere å kjenne på nødvendigheten for å stemme, skriver Maren Olava Ask Hütt..

VG - Igår: 07:40

Anne Holt: «Jeg mistet nattesøvnen og trakk meg unna. Jeg ble introvert, mindre engasjert, og mistet venner.»

«De og vi» er ikke lenger et tankesett begrenset til innvandringsfeltet. Det har blitt meningsutvekslingens grunnmur. Og «daglig-hatet» kan ende med å undergrave selve demokratiets grunnmur: folks ærlige, engasjerte deltakelse i det..

VG - Igår: 21:26

Når Ap havner i Vedums skygge

MOSKENES (VG): Selv om Vedum og Støre er på samme lag, kjemper de knallhardt om de samme velgerne. I Nord-Norge kvesses knivene..

VG - I førrgår: 17:06

Vi trenger islamofobi-begrepet

Det er bra at VGs Hanne Skartveit i motsetning til diverse Frp-politikere ønsker seg en handlingsplan mot muslimhat. Derimot har hun misforstått hvis hun oppfatter islamofobi som et fenomen beslektet med blasfemi..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt