Dagbladet > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 00:27

Dagbladet - 26 jan. 21 kl. 18:26

En rekke feil i viral corona-film

Gjennomgangen avdekker feil, misforståelser og villedende gjengivelse av fakta..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En rekke, feili , viral, corona-film
NRK - 11 jan. 21 kl. 00:26

Tre arrestert for mishandling

I india er tre personer arrestert for å ha vært involvert i mishandling av en delfin, en truet art, som døde av skadene. En video, som har gått viral, viser en gruppe mennesker som slår delfinen med pinner og øks, og ler av det, skriver CNN..

VG - 09 jan. 21 kl. 14:04

Solskjær om corona: – Skremmende

Newcastle-sjefen Steve Bruce er kritisk til at engelsk fotball spiller som før - tross corona-smitten. Ole Gunnar Solskjær håper de kan fortsette, men han innrømmer at det som skjer er «skremmende»..

VG - 13 jan. 21 kl. 20:50

Sverige: Hundrevis av barn har alvorlig følgesykdom av corona

Flere av barna har knapt merket at de hadde corona, men følgesykdommen MIS-C kan være livstruende. I Skåne i Sverige er barneintensiven full av unge med betennelsestilstanden..

VG - 18 jan. 21 kl. 13:55

Støre om corona-konsekvensene: - Ekstremt skjevt fordelt

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at regjeringen og Frp sammen bærer ansvaret for at mange familier sliter tungt i corona-krisen..

VG - 20 jan. 21 kl. 10:51

Ap-Jonas til Erna: Frykter en tapt corona-generasjon

Hver fjerde ledige eller permitterte er under 30 år og har lavere utdanning enn gjennomsnittet. Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han frykter en tapt corona-generasjon..

VG - 20 jan. 21 kl. 12:21

Erna Solberg: Ingen nye corona-lettelser i neste uke

Etter at Stortinget påla regjeringen å åpne for noe alkohol-servering, svarer statsminister Erna Solberg (H) med å avlyse neste uker varslede lettelser i corona-tiltakene..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 14:50

Djokovic slaktes for corona-krav

Verdensener Novak Djokovic (33) krever unntak fra vanlige smittevernregler og corona-spesialbehandling for seg og sine….

VG - 20 jan. 21 kl. 14:50

Djokovic slaktes for corona-krav

Verdensener Novak Djokovic (33) krever unntak fra vanlige smittevernregler og corona-spesialbehandling for seg og sine foran Australian Open i tennis, men han får kontant avslag..

E24 - 27 jan. 21 kl. 16:57

Solberg og Høie kaller inn til pressekonferanse om corona og innreise

Corona og innreise blir temaene når statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie holder pressekonferanse cirka klokka 18.30 i kveld..

VG - 28 jan. 21 kl. 19:04

Sanner bekrefter: Corona-rammede bedrifter får utsatt skatt og avgifter

Finansminister Jan Tore Sanner (H) sier et av tiltakene i regjeringens nye corona-tiltakspakke fredag, er å gi rammede bedrifter ny utsettelse av skatt og avgifter - til 1. juli..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Smittemelding til 27 Widerøe-passasjerer

Mellom Evenes og Tromsø. Men flyselskapet vet ikke noe om den smittede..

Dagbladet - 1 time siden

Avfeier påstandene til FHI-topp: - Mer rettferdig

Helsemyndighetene skal vurdere om det er lov å fordele vaksiner etter hvor folk bor. - Det er vanskelig å se at det skulle finnes noen hindring mot en slik prioritering, sier jusprofessor..

Dagbladet - 1 time siden

Ber folk stille seg selv to spørsmål

Oslo kommune fraråder private sammenkomster og besøk i private hjem. Helsebyråd Robert Steen sier at det nå er viktig å stille seg selv to spørsmål..

Dagbladet - 1 time siden

Oslo-smitten: - Det er tungt

Helsebyråd Robert Steen erkjenner at Oslos befolkning lider, men understreker at faren ikke er over. Han er bekymret for kapasiteten på sykehusene..

Dagbladet - 2 timer siden

Dramatisk fødsel på togstasjon

Mailo kom til verden i ekspressfart..

Dagbladet - 3 timer siden

Derfor kommer tredje bølge

Strenge coronatiltak har ikke holdt smittespredningen i sjakk, og nå snakker helsemyndighetene om en tredje smittebølge. Ekspertene forklarer hvorfor..

Dagbladet - 3 timer siden

- Vegrer seg for å ta test

Espen Nakstad sier at flere har vegret seg for å ta den «ubehagelige» coronatesten. Nå får studenter på Blindern i Oslo gratis hurtigtest..

Dagbladet - 3 timer siden

Ser på mulige terrormotiv

Politiet har sperret av fem steder i Vetlanda, der åtte personer har blitt skadd i det som skal være et knivangrep. Den antatte gjerningsmannen er skutt av politiet..

Dagbladet - 6 timer siden

Ut mot ordføreren: - Forferdelig

I går kveld gikk Erna Solberg ut og beklaget Statsministerens kontors innblanding i Molde-uttalelsen. Tidligere varaordfører i Molde, Sidsel Rykhus, mener det er på høy tid at Moldes ordfører gjør det samme..

Dagbladet - 8 timer siden

Nå kommer snøen

Etter en kald opptakt til helga over hele landet vil snøglade kunne oppleve nysnø både i Oslo og på fjelltoppene i Bergen denne helga..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt