NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 10:38

NRK - 27 Jan 20 kl. 00:17

En person skadet etter rakettangrep

Minst én person er skadd etter at den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i et angrep søndag kveld. Det er foreløpig uklart hvilket land den skadde kommer fra, og hvor alvorlige skadene er..
Les mer på NRK


Les mer om:
Iraks, Bagdad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person skadet, etter, rakettangrep
NRK - 03 Jan 20 kl. 01:20

Åtte drept i rakettangrep i Irak

Åtte personer er bekreftet døde etter et rakettangrep i nærheten av den internasjonale flyplassen i Iraks hovedstad Bagdad fredag. Det opplyser sikkerhetskilder, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 20:54

Sjeldent rakettangrep mot «norsk» leir i Irak

Norske soldater i Al-Asad Air Base i Irak lå tirsdag kveld en periode i dekning etter et sjeldent rakettangrep mot basen..

NRK - 28 Dec 19 kl. 00:22

Angrep mot militærbase i Irak

En amerikansk entreprenør ble drept og flere ble skadet etter et rakettangrep mot amerikanske soldater i byen Kirkuk i Irak. De skadde skal ha vært militært personell..

Dagbladet - 04 Jan 20 kl. 19:46

Rakettangrep i Bagdad

Tre rakettangrep fant sted i Bagdad lørdag kveld. Et av dem rammet en amerikansk militærbase, ifølge Reuters..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 22:28

Satelittbilder viser ødeleggelsene etter Irans rakettangrep i Irak

Satelittbilder viser at Irans rakettangrep mot Ain al-Asad-basen, hvor rundt 70 norske soldater var stasjonert, har ført til store ødeleggelser..

P4 - 08 Jan 20 kl. 22:17

Rakettangrep i Bagdad

To raketter skal ha blitt skutt inn i den såkalte grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad i kveld. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dette er i samme område som USAs ambassade ligger i.

NRK - 13 Feb 20 kl. 19:12

Rakettangrep mot militærleir i Irak

Et rakettangrep har rammet en militærleir med amerikanske soldater i Nord-Irak, ifølge nyhetsbyrået AFP. Byrået viser til opplysninger fra ikke navngitte kilder med kjennskap til angrepet..

P4 - 18 Jan 20 kl. 23:39

Minst 60 drept i rakettangrep

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen. Det melder lokale medier. Ifølge myndighetene i landet står den sjiamuslimske Houthi-bevegelsen bak angrepet.

NRK - 18 Jan 20 kl. 22:29

Mange drepne i rakettangrep

Minst 25 personar blei drepne i eit rakettangrep mot ein militærbase i Marib-provinsen i Jemen, opplyser styresmaktene i landet. Den sjiamuslimske gruppa Houthi-rørsla skal ha stått bak angrepet. Rundt ti blei såra i angrepet..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 22:40

Minst 60 drept i rakettangrep i Jemen

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen, ifølge den saudiarabiske statlige TV-kanalen Al Ekhbariya..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To forvaringsdømt etter «Dark room»

To menn er dømt til 19 og 16 års forvaring etter å ha bestilt og instruert grove overgrep mot barn i utlandet. Dommene kommer etter ankeforhandlinger i Gulating lagmannsrett. Sakene er etterforsket som en del av «prosjekt Dark room»..

NRK - 30 minutter siden

Skiskyting på NRK og TV2 til 2026

NRK og TV 2 har gjennom EBU sikret seg rettighetene til verdenscup og VM i skiskyting fram til 2026. Det er NRK som i dag har skiskytterrettighetene fram til vinteren 2021/2022. Den nye avtalen inneholder også en mulighet for forlengelse til 2030..

NRK - 45 minutter siden

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet går mot forslaget om grunnrenteskatt på oppdrett, slik et utvalg har foreslått. Partiet vil heller ha en arealavgift eller produksjonsavgift som sikrer inntekter direkte til vertskommunene for oppdrettsanleggene..

NRK - 5 timer siden

Dømt til seks måneders fengsel

En 36 år gammel mann fra Lister-regionen i Agder er dømt til seks måneders fengsel for å ha filmet at han hadde sex med 15 år yngre mann og truet med å spre filmene, skriver Lister24. Mannen må også betale den fornærmede 20.000 kroner i erstatning..

NRK - 1 time siden

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

NRK - 1 time siden

Dommer: NAV–saker kan være riktige

Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer Karl Arne Utgård, som har gjennomført en EØS-rettslig analyse om saken, skriver Rett24. 78 personer er trolig feilaktig dømt for trygdesvindel, ifølge påtalemyndigheten..

NRK - 2 timer siden

Falt mellom fem og seks meter

En arbeider skal ha falt fem-seks meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..

NRK - 16 timer siden

Johaug vant sin første sprint

Therese Johaug tok sin aller første sprintseier i verdenscupen mandag. Heidi Weng ble nummer to, mens Astrid Uhrenholdt Jacobsen tok den siste pallplassen..

NRK - 2 timer siden

Kilder: Barr vurderer å slutte

Justisminister William Barr i USA vurderer å slutte på grunn av president Donald Trumps angrep på departementets avgjørelser på Twitter. Det skal Barr ha fortalt nære medarbeidere, opplyser ikke navngitte kilder til nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Falt 5-6 meter i arbeidsuhell

En arbeider skal ha falt 5-6 meter i forbindelse med et arbeidsuhell ved Vannbassengane i Egersund. Vedkommende er bevisst, og nødetater er på vei til stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt