NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 16:41

NRK - 27 jan. 20 kl. 00:17

En person skadet etter rakettangrep

Minst én person er skadd etter at den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i et angrep søndag kveld. Det er foreløpig uklart hvilket land den skadde kommer fra, og hvor alvorlige skadene er..
Les mer på NRK


Les mer om:
Iraks, Bagdad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En person skadet, etter, rakettangrep
Aftenposten - 03 des. 19 kl. 20:54

Sjeldent rakettangrep mot «norsk» leir i Irak

Norske soldater i Al-Asad Air Base i Irak lå tirsdag kveld en periode i dekning etter et sjeldent rakettangrep mot basen..

NRK - 03 jan. 20 kl. 01:20

Åtte drept i rakettangrep i Irak

Åtte personer er bekreftet døde etter et rakettangrep i nærheten av den internasjonale flyplassen i Iraks hovedstad Bagdad fredag. Det opplyser sikkerhetskilder, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 08 jan. 20 kl. 22:28

Satelittbilder viser ødeleggelsene etter Irans rakettangrep i Irak

Satelittbilder viser at Irans rakettangrep mot Ain al-Asad-basen, hvor rundt 70 norske soldater var stasjonert, har ført til store ødeleggelser..

NRK - 14 mars 20 kl. 10:37

Rakettangrep på base i Nord-Irak

En irakisk base med utenlandske styrker i Nord-Irak ble lørdag igjen utsatt for rakettangrep. Angrepet med katyusha-raketter på Taji-basen lørdag skjedde tre dager etter at flere amerikanske og britiske militære ble drept i et liknende angrep..

NRK - 03 des. 19 kl. 22:56

Ingen soldater skadd i rakettangrep

Ingen norske soldater ble skadd da Al-Asad Air Base i Irak ble utsatt for et rakettangrep, opplyser talsmann Ivar Moen ved Forsvarets operative hovedkvarter til NRK. Soldatene i basen søkte dekning i tilfluktsrom i de 2-3 timene angrepet varte..

P4 - 26 des. 19 kl. 07:39

Netanyahu stanset rakettangrep

Israels statsminister Benjamin Netanyahu skal ha stanset et rakettangrep fra Gaza. Under et valgkamparrangement måtte han forlate scenen da en rakett ble avfyrt fra Gaza, melder lokale myndigheter. Det israelske militæret sier ifølge NTB at raketten ble avskåret av deres rakettforsvarssystem.

Dagbladet - 04 jan. 20 kl. 19:46

Rakettangrep i Bagdad

Tre rakettangrep fant sted i Bagdad lørdag kveld. Et av dem rammet en amerikansk militærbase, ifølge Reuters..

P4 - 08 jan. 20 kl. 22:17

Rakettangrep i Bagdad

To raketter skal ha blitt skutt inn i den såkalte grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad i kveld. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dette er i samme område som USAs ambassade ligger i.

NRK - 18 jan. 20 kl. 22:29

Mange drepne i rakettangrep

Minst 25 personar blei drepne i eit rakettangrep mot ein militærbase i Marib-provinsen i Jemen, opplyser styresmaktene i landet. Den sjiamuslimske gruppa Houthi-rørsla skal ha stått bak angrepet. Rundt ti blei såra i angrepet..

Aftenposten - 18 jan. 20 kl. 22:40

Minst 25 drept i rakettangrep i Jemen

Minst 25 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen, opplyser myndighetene i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Demonstrantar pågripne i Minsk

Over hundre menneske blei arresterte i Minsk i Kviterussland under ein demonstrasjon mot president Alexandr Lukasjenko. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Demonstrantane marsjerte gjennom byen med krav om at Lukasjenko skal gå av..

NRK - 15 minutter siden

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..

NRK - 30 minutter siden

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..

NRK - 45 minutter siden

Travel laurdag for brannvesenet

Brannvesen over heile Sør- og Austlandet har hatt det travelt med å sløkke bål og mindre brannar i naturen laurdag. Det er meldt om skogbrannfare austanfjells til det kjem nedbør av betydning, heiter det frå Meteorologisk institutt..

NRK - 1 time siden

Person knivstukken i Hønefoss

Ein person er frakta til sjukehus etter ei knivstikking i Hønefoss, melder politiet. Ingen er arrestert og skadeomfanget er ukjend, ifølgje politiet..

NRK - 1 time siden

Kinesiske fly inn i Taiwans luftrom

Kina truet med krig da kinesiske krigsfly lørdag entret Taiwans luftrom for annen dag på rad. Minst 19 jagerfly og bombefly krysset midtlinjen i Taiwan-stredet og fløy inn i Taiwans luftrom, ifølge Taiwans forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Person knivstukket i Hønefoss

En person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en knivstikking i Hønefoss. Ingen er pågrepet, ifølge politiet..

NRK - 1 time siden

Overgrep på konfirmasjonsleir

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med en 14 år gammel jente. Overgrepet skjedde på en konfirmasjonsleir på Sørlandet i 2004, der mannen var en av lederne..

NRK - 1 time siden

29 nye smittede i Bergen

Etter to dager med lavere smittetall, er det lørdag registrert 29 nye koronasmittede i Bergen. Det skriver kommunen på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Navalnyj på bedringens vei

I et nytt innlegg på sin Instagram-konto, kommer den russiske opposisjonspolitikeren Alexei Navalnyj med en oppdatering om helsetilstanden sin etter at han våknet igjen. Navalnyj er avbildet i det han går ned en trapp på sykehuset i Berlin..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt