NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 08:30

NRK - 20 Feb 19 kl. 23:27

En pågrepet etter ulykke i Bergen

En mann i 30-årene er pågrepet etter å ha stukket av etter en møteulykke i Eidsvågveien i Åsane i Bergen i kveld, melder BA. Mannen er ruset og blir fremstilt for lege. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eidsvågveien, Åsane, Bergen, BA

Dele artikeln

12 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En pågrepet, etter, ulykkei , Bergen
NRK - 24 Dec 18 kl. 07:41

Pågrepet etter bilkapring i Bergen

En mann er pågrepet etter at en bilist ble slått og frastjålet bilen i Fløyfjellstunnelen i Bergen søndag kveld. Føreren hadde stoppet for å sjekke at alt var i orden med en fotgjenger, som satte seg inn og kjørte av gårde, skriver Bergens Tidende..

P4 - 02 Jun 19 kl. 23:37

Mann pågrepet etter knivtrusler i Bergen

En mann er i Bergen pågrepet etter å ha truet en kvinne med kniv. Ingen ble fysisk skadd, opplyser politiet..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 04:48

Flere pågrepet etter knivstikking i Bergen

En mann ble kjørt til akuttmottaket etter å ha blitt knivstukket i Bergen fredag kveld. Flere personer er pågrepet i saken..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 05:28

Mann død etter knivstikking i Bergen – flere pågrepet

Mannen i 20-årene som ble knivstukket i Bergen fredag kveld, er død. Flere personer er pågrepet i saken..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 05:28

Mann død etter knivstikking i Bergen - flere pågrepet

Mannen i 20-åra som ble knivstukket i Bergen fredag kveld, er død. Flere menn i 20- og 30-åra er pågrepet i saken..

NRK - 27 Jan 19 kl. 01:11

Fire pågrepet i Bergen

Fire menn er pågrepet etter at politiet lørdag kveld ble varslet om at en person var sett med et våpen i sentrum av Bergen. Det skal ikke ha vært snakk om noen trusselsituasjon..

Aftenposten - 15 Apr 19 kl. 00:19

Én person omkom i ulykke i Bergen - tre ungdommer siktet for å ha forlatt ulykkesstedet

Seks ungdommer i alderen 17–21 år skal søndag kveld ha vært involvert i en ulykke i Bergen. Tre av dem stakk fra åstedet, men ble funnet av politiet i løpet av natten..

P4 - 20 Jul 19 kl. 19:17

Knivmann pågrepet i Bergen

En mann er pågrepet etter at han skal ha oppført seg truende med kniv i Bergen i kveld. Mannen skal ha vært beruset og aggressiv i et fellesområde tilknyttet hans bolig. Ingen personer er skadet..

Aftenposten - 26 Oct 18 kl. 14:58

Flere pågrepet etter bortføring i Bergen

Politiet i Bergen har avsluttet jakten og pågrepet flere menn etter at en 39 år gammel mann ble bortført i sentrum av byen natt til fredag..

Aftenposten - 16 Feb 19 kl. 06:25

Masseslagsmål ble knivdrap i Bergen – flere pågrepet

En mann i slutten av 20-årene er bekreftet drept etter knivstikking i Bergen sentrum. Flere er pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

DUP vil ikkje støtte avtala

Det nord-irske unionistpartiet Democratic Unionist Party seier at dei ikkje kan støtte forslaget til brexitavtale slik den er no. DUP er eit støtteparti for den britiske regjeringa og har 10 sete i parlamentet..

NRK - 30 minutter siden

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..

NRK - 1 time siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 1 time siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 1 time siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 2 timer siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 3 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt