NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:50

NRK - 20 Feb 19 kl. 23:27

En pågrepet etter ulykke i Bergen

En mann i 30-årene er pågrepet etter å ha stukket av etter en møteulykke i Eidsvågveien i Åsane i Bergen i kveld, melder BA. Mannen er ruset og blir fremstilt for lege. Det skal ikke være snakk om alvorlig personskade..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eidsvågveien, Åsane, Bergen, BA

Dele artikeln

12 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En pågrepet, etter, ulykkei , Bergen
NRK - 24 Dec 18 kl. 07:41

Pågrepet etter bilkapring i Bergen

En mann er pågrepet etter at en bilist ble slått og frastjålet bilen i Fløyfjellstunnelen i Bergen søndag kveld. Føreren hadde stoppet for å sjekke at alt var i orden med en fotgjenger, som satte seg inn og kjørte av gårde, skriver Bergens Tidende..

P4 - 02 Jun 19 kl. 23:37

Mann pågrepet etter knivtrusler i Bergen

En mann er i Bergen pågrepet etter å ha truet en kvinne med kniv. Ingen ble fysisk skadd, opplyser politiet..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 04:48

Flere pågrepet etter knivstikking i Bergen

En mann ble kjørt til akuttmottaket etter å ha blitt knivstukket i Bergen fredag kveld. Flere personer er pågrepet i saken..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 05:28

Mann død etter knivstikking i Bergen – flere pågrepet

Mannen i 20-årene som ble knivstukket i Bergen fredag kveld, er død. Flere personer er pågrepet i saken..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 05:28

Mann død etter knivstikking i Bergen - flere pågrepet

Mannen i 20-åra som ble knivstukket i Bergen fredag kveld, er død. Flere menn i 20- og 30-åra er pågrepet i saken..

NRK - 27 Jan 19 kl. 01:11

Fire pågrepet i Bergen

Fire menn er pågrepet etter at politiet lørdag kveld ble varslet om at en person var sett med et våpen i sentrum av Bergen. Det skal ikke ha vært snakk om noen trusselsituasjon..

Aftenposten - 15 Apr 19 kl. 00:19

Én person omkom i ulykke i Bergen - tre ungdommer siktet for å ha forlatt ulykkesstedet

Seks ungdommer i alderen 17–21 år skal søndag kveld ha vært involvert i en ulykke i Bergen. Tre av dem stakk fra åstedet, men ble funnet av politiet i løpet av natten..

Aftenposten - 26 Oct 18 kl. 14:58

Flere pågrepet etter bortføring i Bergen

Politiet i Bergen har avsluttet jakten og pågrepet flere menn etter at en 39 år gammel mann ble bortført i sentrum av byen natt til fredag..

Aftenposten - 16 Feb 19 kl. 06:25

Masseslagsmål ble knivdrap i Bergen – flere pågrepet

En mann i slutten av 20-årene er bekreftet drept etter knivstikking i Bergen sentrum. Flere er pågrepet..

Aftenposten - 27 Jan 19 kl. 00:05

Fire menn pågrepet i væpnet aksjon i Bergen

Fire menn er pågrepet etter at politiet lørdag ble varslet om at en person var sett med et våpen i sentrum av Bergen. Store styrker ble satt inn aksjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

FN bekymret for USAs restriksjoner

FN uttrykker bekymring over restriksjonene USA har lagt på Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif, som er i New York. Restiksjonene gjør at Zarif ikke kan besøke andre steder enn FN-delegasjonen, FN-ambassadørens residens og FN-bygningen. (NTB).

NRK - 30 minutter siden

Frp får minst i pengegaver

Forskjellene er store mellom partiene når det kommer til pengegaver fra velgjørere i valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst, i alt 261.000 kroner i bidrag.

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 2 timer siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 2 timer siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 3 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt