VG > Debatt

Lørdag, 19 September, 11:23

VG - 16 sep. 20 kl. 09:22

En oppskrift på økte utslipp

Det er håpløst av bompengeutvalget å gjøre det til et problem at folk velger elbil..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En oppskrift, økte, utslipp
NRK - 11 sep. 20 kl. 16:43

Vil ha mindre utslipp

Regjeringen vil ha mindre utslipp fra fiskeoppdrett. Det skriver de i en pressemelding. Miljø- og Fiskeridirektoratet har kommet med et forslag om at utslippene skal reguleres gjennom en egen forskrift – ikke etter forurensningsloven..

Aftenposten - 11 sep. 20 kl. 15:17

Statsministeren ingen kunne munnbinde

GARDERMOEN (Aftenposten): Erna Solbergs oppskrift i kampen mot korona: Julestemning!.

Aftenposten - I førrgår: 09:00

Slik lager man en oppskrift på uførhet

Skap stor frykt og beredskap for viruset, og vær ikke villig til å diskutere nyanser..

E24 - 11 sep. 20 kl. 06:32

DNO kutter utslipp med gassinjeksjon

Det Oslo-noterte oljeselskapet DNO sier at det er ferdig med Kurdistans første prosjekt for gassinjeksjon, til en kostnad av 110 millioner dollar (995 millioner dollar)..

NRK - 13 sep. 20 kl. 22:06

Metanutslipp fra gamle oljebrønner

To store utslipp av klimagassen metan fra gamle oljebrønner kan ha pågått i 30 år. Det er Greenpeace som har gjort funnet gjennom videopptak på havbunnen i Nordsjøen. Metan kan gjøre skade selv om utslippene skjer langt nede i havet..

P4 - I førrgår: 17:17

Roglic økte ledelsen

Primoz Roglic økte ledelsen sin i sammendraget i Tour de France på dagens kongeetappe. Han kjørte fra landsmann og andremann i sammendraget, Tadej Pogacar, med 30 sekunder opp det siste, tøffe fjellet. Miguel Angel Lopez vant etappen..

VG - I førrgår: 17:22

López best da Roglic økte ledelsen

Primoz Roglic (30) rykket fra Tadej Pogacar (21) og økte ledelsen i Tour de France-sammendraget, men det var en colombianer som klatret aller best i den stupbratte avslutningen..

Fler nyheter fra VG

VG - 19 timer siden

Britiske konservative: frykter borgerkrig

Boris Johnson vedgår at forslaget om å sette til side deler av den inngåtte utmeldingsavtalen med EU er et brudd på internasjonal lov. I går varslet presidentkandidat Joe Biden at Storbritannia ikke kan forvente noen handelsavtale med USA dersom regjeringen på denne måten setter den irske fredsprosessen i fare..

VG - I førrgår: 10:22

Prioritere, ja – trylle, nei!

Statsråd Henrik Asheim forsikrer i VG at vi har god dialog om de økonomiske utfordringene knyttet til tapte inntekter ved Vikingskipshuset. Det har vi, men dialog er ikke nok..

VG - I førrgår: 08:48

Nå må Arbeiderpartiet gjenskapes

Undertrykking og seksuell utnyttelse har vært en del av historien til samtlige partier i dette landet. Etter #metoo er det spesielt Arbeiderpartiet som har fått gjennomgå. Det er helt fortjent fordi ukulturen ikke har vært ryddet opp i tidligere, men nå er tiden inne til å se framover..

VG - I førrgår: 08:51

«25 under 25»: Verden er større enn EU

I et innlegg i VG 14. september skrev Omar Sukru Yagci at verden står overfor internasjonale kriser som krever et norsk EU-medlemskap. Ja-siden glemmer at internasjonalt samarbeid ikke er synonymt med EU..

VG - I førrgår: 14:17

Vikingtidssamlingen er ikke i fare, VG!

Regjeringen lar på ingen måte vikingtidssamlingen i stikken, slik VGs kommentator anklager oss for. Tvert om sikrer vi milliarder av kroner for å gi den et nytt og trygt hjem..

VG - I førrgår: 12:49

Krav om innsyn

Ingen kan gjøre rede for hvor flere hundre millioner kroner til sosiale tiltak i Angola er blitt av. Equinor har betalt 420 millioner kroner for et forskningssenter som ikke er blitt bygget..

VG - I førrgår: 12:42

Vern mot uønsket gjeld

Jeg unner ingen å bli utsatt for uønsket gjeld. Det er iverksatt mange, og vil bli iverksatt flere, tiltak for å unngå nettopp det..

VG - 15 sep. 20 kl. 15:49

Per-Willy Amundsen har helt rett

Vi har et feminisert politi i Norge – og bra er det!.

VG - 15 sep. 20 kl. 10:46

Det virker ikke som corona er like farlig lenger

Europa har hatt oppgang i smitten siden i sommer. Men hvorfor er det så få som dør?.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt