NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:01

NRK - 22 sep. 20 kl. 16:49

En million til 10.august-stiftelse

Stiftelsen 10. august, opprettet etter angrepet på Al-Noor-moskeen, får 1 million kroner i forslaget til neste års statsbudsjett, melder Budstikka. Stiftelsen skal informere om angrepet på moskeen, samt forebygge hatytringer og hatefulle handlinger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Al-Noor, Budstikka

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En million, til, 10.august-stiftelse
NRK - 12 okt. 20 kl. 13:23

Kan bli solgt til stiftelse

En rekke partier stiller seg bak forslaget om å selge Den gamle krigsskolen i Oslo til en ideell stiftelse. Det melder Forsvarets forum, som fastslår at det nå går mot en løsning for bygningen..

VG - 21 sep. 20 kl. 20:31

Rapport: Slik brukte Rehman-stiftelse pengene

Konsert med A-Ha, billetter til showet «Thriller» i London, og spa-besøk. Det er noe av pengebruken som Ernst og Young kritiserer Shabana Rehmans stiftelse «Født Fri» for..

VG - 26 sep. 20 kl. 07:16

Varslet mot Rehman-stiftelse: Mener penger ble brukt feil

Laial Janet Ayoub sier at hun varslet mot Shabana Rehmans stiftelse, fordi statsstøtten etter hennes oppfatning ikke gikk til formålet. – Utstrakt sløsekultur, skriver varslerne..

P4 - 29 sep. 20 kl. 09:35

Dempet jobbfall i august

Antall jobber å få i Norge er fortsatt fallende, men fallet ble mindre i august. Nedgangen var da på 3,5 prosent i forhold til august i fjor. I juni og juli var fallet på 5 prosent.

NRK - 23 sep. 20 kl. 08:40

141.000 arbeidsledige i august

Nye tall fra Statistisk sentralbyrå viser at 141.000 personer var arbeidsledige i august. Det er 52.

NRK - 29 sep. 20 kl. 09:28

Dempa jobbfall i august

Talet på jobbar gjekk ned med 3,5 prosent frå august i fjor til august i år. Dette er ein mindre nedgang enn i dei tre tidlegare månadane samanlikna med 2020, melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Tala syner framleis at unge vaksne er hardast råka..

NRK - 06 okt. 20 kl. 14:51

Handelsunderskuddet øker i USA

USAs handelsunderskudd økte med 5,9 prosent i august, melder AP tirsdag. Underskuddet var på 618 milliarder norske kroner i august. Det er det høyeste på 14 år, siden august 2006..

P4 - 21 sep. 20 kl. 17:53

Kutter støtten til FødtFri

Kunnskapsdepartementet kutter støtten til Shabana Rehmans organisasjon Født Fri. En gjennomgang bestilt av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet viser at midlene har blitt brukt til andre formål og mangler økonomisk styring. Det er også mistanke om at midler har blitt brukt til private formål.

P4 - 22 sep. 20 kl. 07:06

Rehman sier rapport er full av feil

Shabana Rehman mener at rapporten om at hennes stiftelse har brukt offentlige midler til private formål, er full av feil. Ernst & Young fastslo i en rapport i går at stiftelsen Født Fri skal ha brukt penger på familiemedlemmer, spa og en reise av privat karakter til London. Ifølge rapporten hevdes det at stiftelsen ikke svarte på noen av anklagene innenfor svarfrist.

VG - 22 sep. 20 kl. 00:25

Shabana Rehman til VG: – Dette er jo ikke sant

Shabana Rehman mener at rapporten om at hennes stiftelse har brukt offentlige midler til private formål, er full av feil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 10 minutter siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 30 minutter siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 9 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 9 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..

NRK - 4 timer siden

Pågår slukningsarbeid i Tromsdalen

Brannvesenet har kontroll på brannen i en bygning ved Tromstun skole i Tromsdalen. Det vil pågå slukningsarbeid utover kvelden og natta, opplyser politiet på Twitter. Personer som kan ha tips i saken bes kontakte politiet..

NRK - 1 time siden

Rasmus Hansson trekker seg

Miljøpartiet De Grønnes Rasmus Hansson trekker seg fra nominasjonsprossessen i Oslo. Det bekrefter han selv på Facebook i kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt