NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 10:26

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:28

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..
Les mer på NRK


Les mer om:
India, Hindustantimes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En million, dørav , munnkrefti , India
P4 - 03 May 19 kl. 06:07

Syklon har truffet India

Syklonen Fani har nå i morgentimene truffet land øst i India. Over en million mennesker har blitt evakuert, melder NTB. Det er ventet at styrken på syklonen vil være «ekstrem» i fire til seks timer når den treffer land, skriver Times of India ..

Klartale - 03 May 19 kl. 08:29

Syklon har truffet India

Syklonen Fani har truffet land øst i India. Over en million mennesker har måttet forlate husene sine..

NRK - 03 May 19 kl. 09:31

To omkom i syklon i India

To menneske er meldt omkomne etter at syklonen Fani nådde land på austkysten av India med vindkast på over 55 meter i sekundet og kraftig regn. Over ein million menneske er evakuerte..

NRK - 10 Aug 19 kl. 12:55

Flom i India har tatt nær 100 liv

Nærmere 100 personer er døde, over 100.000 er evakuert og om lag 1 million berørt av flom og jordskred sør og sørvest i India, melder nyhetsbyrået AP. Det kraftige regnet har i tillegg påført avlinger, boliger og infrastruktur store tap..

NRK - 03 May 19 kl. 06:01

Syklon har truffet India

Syklonen Fani har fredag truffet østkysten av India, ifølge landets meteorologiske institutt. Over en million mennesker har blitt evakuert, og det er ventet at syklonen vil være ekstrem..

NRK - 13 Jul 19 kl. 16:50

Minst 12 døde etter flom i India

En flom utløst av store nedbørsmengder har tatt livet av minst 12 personer nordøst i India. Ifølge indiske myndigheter skal opptil én million mennesker ha blitt påvirket av flommen..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 12:48

Nærmere 100 døde i flom og jordskred i India

Nærmere 100 personer er døde, over 100.000 er evakuert og om lag 1 million berørt av flom og jordskred sør og sørvest i India..

NRK - 04 Jun 19 kl. 07:47

India: Gratis transport for kvinner

I India tilbys nesten en million kvinner gratis kollektivtransport i et forsøk på å gjøre den indiske hovedstaden tryggere for kvinner, sier lokale myndigheter. Myndighetene skal også sette opp 150.000 sikkerhetskameraer over hele byen..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 06:01

Syklonen Fani har truffet India

Syklonen Fani har fredag truffet land øst i India, ifølge landets meteorologiske institutt. Over en million mennesker er blitt evakuert..

Dagbladet - 02 May 19 kl. 18:15

Evakuerer en million mennesker. Advarer nordmenn i området

Over en million mennesker evakueres i India i påvente av at den ekstreme syklonen Fani skal treffe land. Utenriksdepartementet advarer nordmenn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Øya vil ha uteservering

Øyafestivalen er avlyst, men arrangøren har søkt kommunen om å få ha uteservering i Tøyenparken i hele sommer. – Vi må finne på noe kreativt, sier daglig leder til Dagsavisen. De ser for seg øltelt, matboder og kulturelle innslag..

NRK - 15 minutter siden

Sier de har kontroll på viruset

Koronaviruset skal være under kontroll i Frankrike, som har begynt å lempe på smitteverntiltakene. – Viruset er fortsatt i omløp, men sprer seg sakte, sier lederen for landets rådgivende forskningsråd, Jean-François Delfraissy, til France Inter..

NRK - 15 minutter siden

Nye regler for opphold i Norge

I dag endrer regjeringen reglene for opphold for ofre for menneskehandel. Mens man tidligere måtte avgi forklaring til politiet i en menneskehandel-sak for å kunne få opphold, holder det nå å forklare seg om alvorlig kriminalitet..

NRK - 15 minutter siden

Vil stramme inn våpen-straff

Strengere straffer for oppbevaring og smugling av ulovlige våpen skal bidra til å få bukt med Sveriges kriminelle nettverk, håper landets regjering. Lovforslaget er en del av regjeringens 34-punktsprogram med tiltak mot kriminelle nettverk..

NRK - 30 minutter siden

Norwegian-fall 97,8 prosent i mai

Flyselskapet Norwegian fraktet 97,8 prosent færre passasjerer i mai i år enn samme måned i fjor. Selskapet fraktet 74.401 passasjerer i mai i år, mens tallet samme måned i fjor var drøyt 3,36 millioner..

NRK - 45 minutter siden

Bar i Belgia: Ta én, betal for to

Når Belgias barer åpner til uken, ber de kundene bli med på «helpy hour» og betale dobbelt av hva de ellers hadde gjort. 8. juni åpner landets serveringssteder etter å ha vært stengt i to og en halv måned på grunn av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Bratt fall i tysk industri

Fra mars til april opplevde tysk industri et fall i ordreinngangen på 25,8 prosent, viser fersk statistikk. Fallet omtales som det største siden begynnelsen av registreringene i 1991, opplyste det føderale statistikkbyrået Destatis..

NRK - 1 time siden

Palme-konklusjon 10. juni

Den svenske påtalemyndigheten kommer med sin konklusjon om tiltale i Palme-drapet 10. juni. Det melder SVT.

NRK - 1 time siden

Mener banken må ta regninga

Førsteamanuensis på juridisk fakultet ved UiO, Marte Eidsand Kjørven, mener banken må ta svindelregninga til Lillian Jensen. Hun ga aldri svindlerne tillatelse til å ta ut pengene hun ble svindlet for, og derfor må banken dekke tapet, mener Kjørven..

NRK - 1 time siden

Økt drosjetrafikk i 2019

Drosjer i Norge kjørte i alt 282 millioner kilometer med passasjerer i fjor. Det er økning på 2,9 prosent fra 2018. Antall kjørte kilometer minket fra 2014–2017 for igjen å stige i 2018–2019 til nesten samme nivå som i 2014, melder SSB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt