NRK > Nyheter

Monday, 22 July, 11:02

NRK - 2019-04-21 21:28:26

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..
Les mer på NRK


Les mer om:
India, Hindustantimes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En million, dørav , munnkrefti , India
P4 - 03 May 19 kl. 06:07

Syklon har truffet India

Syklonen Fani har nå i morgentimene truffet land øst i India. Over en million mennesker har blitt evakuert, melder NTB. Det er ventet at styrken på syklonen vil være «ekstrem» i fire til seks timer når den treffer land, skriver Times of India ..

Klartale - 03 May 19 kl. 08:29

Syklon har truffet India

Syklonen Fani har truffet land øst i India. Over en million mennesker har måttet forlate husene sine..

NRK - 03 May 19 kl. 09:31

To omkom i syklon i India

To menneske er meldt omkomne etter at syklonen Fani nådde land på austkysten av India med vindkast på over 55 meter i sekundet og kraftig regn. Over ein million menneske er evakuerte..

NRK - 03 May 19 kl. 06:01

Syklon har truffet India

Syklonen Fani har fredag truffet østkysten av India, ifølge landets meteorologiske institutt. Over en million mennesker har blitt evakuert, og det er ventet at syklonen vil være ekstrem..

NRK - 13 Jul 19 kl. 16:50

Minst 12 døde etter flom i India

En flom utløst av store nedbørsmengder har tatt livet av minst 12 personer nordøst i India. Ifølge indiske myndigheter skal opptil én million mennesker ha blitt påvirket av flommen..

NRK - 04 Jun 19 kl. 07:47

India: Gratis transport for kvinner

I India tilbys nesten en million kvinner gratis kollektivtransport i et forsøk på å gjøre den indiske hovedstaden tryggere for kvinner, sier lokale myndigheter. Myndighetene skal også sette opp 150.000 sikkerhetskameraer over hele byen..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 06:01

Syklonen Fani har truffet India

Syklonen Fani har fredag truffet land øst i India, ifølge landets meteorologiske institutt. Over en million mennesker er blitt evakuert..

Dagbladet - 02 May 19 kl. 18:15

Evakuerer en million mennesker. Advarer nordmenn i området

Over en million mennesker evakueres i India i påvente av at den ekstreme syklonen Fani skal treffe land. Utenriksdepartementet advarer nordmenn..

NRK - 14 Dec 18 kl. 09:24

Søreide vil satse på India

Regjeringen ser et stort potensial i de voksende markedene i India og vil ha flere norske bedrifter inn i landets energi- og havnæringer. Det er en del av Utenriksdepartementets nye India-strategi som ble lagt frem fredag..

NRK - 07 Jan 19 kl. 15:37

Vil samarbeide om hav med India

Statsminister Erna Solberg vil styrke havsamarbeidet med India. – India har den raskast veksande økonomien i G20 og vi ser store moglegheiter for norsk-indiske partnarskap innan næringsliv, handel og investeringar, sa ho på offisielt besøk i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Alan Duncan går av

Den britiske statssekretæren Alan Duncan i utenriksdepartementet trekker seg, melder nyhetsbyrået Reuters. Han har tidligere sagt at han er kritisk til Boris Johnson, som kan bli Storbritannias nye statsminister etter Theresa May..

NRK - 10 minutter siden

2000 kunder uten strøm i Asker

Nesten 2000 kunder er uten strøm etter en mindre brann i en trafostasjon i Pustutveien i Asker. Brannen har forårsaket et strømbrudd på store deler av Billingstad, blant annet i en Elkjøp-butikk og i et kontobrygg i tilknytning til trafostasjon..

NRK - 15 minutter siden

Tyrkia vil ta igjen med samme mynt

Tyrkia sier de vil ta igjen med samme mynt hvis USA sanksjonerer kjøpet av det russiske luftvernsystemet S-400 fra. – Enhver sanksjon vil være uakseptabel, sier Tyrkias utenriksminister Mevlüt Çavusoglu til tyrkisk TV..

NRK - 45 minutter siden

Mann anholdt under 22. juli-tale

En mann er anholdt etter å ha forstyrret statsminister Erna Solbergs tale under minnemarkeringen for 22. juli foran regjeringskvartalet. Ropingen førte til at folk snudde seg da mannen begynte å rope.

NRK - 45 minutter siden

Klart flertall for Zelenskys parti

Den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskys parti sier at de har fått rent flertall i det nye parlamentet. Det bekreftes av den sentrale valgkommisjonen etter at om lag 50 prosent av stemmene er telt opp..

NRK - 1 time siden

IAEAs leder er død

Yukiya Amano, lederen for internasjonale atomenergibyrået IAEA, er død, 72 år gammel. IAEA oppgir i kunngjøringen mandag formiddag ingen årsak til japanske Amanos bortgang..

NRK - 1 time siden

Pirater angrep lasteskip

Et sørkoreansk lasteskip ble mandag angrepet av pirater i nærheten av Singapore. Angriperne tok igjen lasteskipet med en speedbåt i Singaporestredet, og stakk av med mannskapets eiendeler, opplyser sørkoreanske myndigheter til nyhetsbyrået Yonhap..

NRK - 1 time siden

16 mennesker drept i russisk angrep

16 mennesker er drept i et russisk angrep nordvest i Syria. Det melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Vil stramme inn våpenloven

Regjeringen i New Zealand jobber med å stramme inn våpenloven ytterligere etter terrorangrepet der 51 mennesker ble drept. Ifølge det nye lovforslaget skal det være et privilegium å eie et skytevåpen, men ikke en rettighet, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Stikkskadene til mann var et uhell

Mannen i Oslo som ble sendt til sykehus med det politiet først trodde var stikkskader fikk skadene da han klatret over et gjerde. Mannen skal ha skadet seg da han klatret over gjerdet til Botanisk hage, sier Mona Nordby i kriminalvakten til VG..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt