NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:43

NRK - 21 Apr 19 kl. 21:28

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..
Les mer på NRK


Les mer om:
India, Hindustantimes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En million, dørav , munnkrefti , India
P4 - 03 May 19 kl. 06:07

Syklon har truffet India

Syklonen Fani har nå i morgentimene truffet land øst i India. Over en million mennesker har blitt evakuert, melder NTB. Det er ventet at styrken på syklonen vil være «ekstrem» i fire til seks timer når den treffer land, skriver Times of India ..

Klartale - 03 May 19 kl. 08:29

Syklon har truffet India

Syklonen Fani har truffet land øst i India. Over en million mennesker har måttet forlate husene sine..

NRK - 03 May 19 kl. 09:31

To omkom i syklon i India

To menneske er meldt omkomne etter at syklonen Fani nådde land på austkysten av India med vindkast på over 55 meter i sekundet og kraftig regn. Over ein million menneske er evakuerte..

NRK - 03 May 19 kl. 06:01

Syklon har truffet India

Syklonen Fani har fredag truffet østkysten av India, ifølge landets meteorologiske institutt. Over en million mennesker har blitt evakuert, og det er ventet at syklonen vil være ekstrem..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 06:01

Syklonen Fani har truffet India

Syklonen Fani har fredag truffet land øst i India, ifølge landets meteorologiske institutt. Over en million mennesker er blitt evakuert..

Dagbladet - 02 May 19 kl. 18:15

Evakuerer en million mennesker. Advarer nordmenn i området

Over en million mennesker evakueres i India i påvente av at den ekstreme syklonen Fani skal treffe land. Utenriksdepartementet advarer nordmenn..

NRK - 14 Dec 18 kl. 09:24

Søreide vil satse på India

Regjeringen ser et stort potensial i de voksende markedene i India og vil ha flere norske bedrifter inn i landets energi- og havnæringer. Det er en del av Utenriksdepartementets nye India-strategi som ble lagt frem fredag..

NRK - 07 Jan 19 kl. 15:37

Vil samarbeide om hav med India

Statsminister Erna Solberg vil styrke havsamarbeidet med India. – India har den raskast veksande økonomien i G20 og vi ser store moglegheiter for norsk-indiske partnarskap innan næringsliv, handel og investeringar, sa ho på offisielt besøk i landet..

NRK - 01 May 19 kl. 11:23

16 drept i India

Et bombeangrep har drept 16 paramilitære soldater vest i India onsdag, sier politiet, som mistenker at maoister står bak. Dette skjer mens valget i India er inne i fjerde etappe..

NRK - 27 Mar 19 kl. 08:58

India skaut ned satellitt

India har skote ned ein satellitt i ein test av eit nytt våpensystem, opplyser statsminister Narendra Modi. Då har India kapasitet til å slå ut satellittar i lav jordbane, som blant anna USA og Kina kan. Satellitten var i 300 kilometers høgde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 30 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 45 minutter siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt