E24 > Økonomi

Fredag, 30 Oktober, 19:41

E24 - 22 sep. 20 kl. 16:03

En god vert får ny industri

DEBATT: Skal Norge øke eksporten samtidig som inntektene fra olje reduseres, må vi styrke de eksisterende eksportnæringene og legge til rette for de nye næringene som vokser raskt, har stort eksportpotensial, og hvor Norge har sterke konkurransefortrinn..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Debatt, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En god, vertfår ny , industri
NRK - 06 okt. 20 kl. 17:54

Enighet om oppgjør i møbelbransjen

Industri Energi og Norsk Industri er enige om lønnsoppgjøret innenfor møbelavtalen, opplyser arbeidstakerorganisajsonen Industri og Energi. Avtalen omfatter 1146 ansatte innen møbel, interiør og trevarebransjene, samt ski- og stavprodusenter..

VG - 21 sep. 20 kl. 03:02

Emmy Awards: – Velkommen til PanEmmies

Talkshow-vert Jimmy Kimmel åpnet årets Emmy Awards med å fleipe med pandemien som herjer. – Du kan ikke ha et virus uten en vert, sa han fra scenen..

NRK - 13 okt. 20 kl. 20:29

Har kriseplanen klar

Kriseplanen til flyselskapet Norwegian føreset at staten går inn med milliardar fram til marknaden vert normalisert. Men flyselskapet vert også avhengig av støtte frå aksjonærane og långjevarane..

NRK - 15 okt. 20 kl. 14:20

Ny hurtigtest for korona innan jul

Ein ny koronatest som gir svar etter 18 minutt vert lansert denne hausten. Den nye testen vert gitt til sjukehusa her i landet, og kan brukast på dei fleste som har symptom, eller som har vore i nærkontakt med nokon som er smitta..

NRK - 16 okt. 20 kl. 15:58

Legg ned testsenter ved grensa

Koronasenteret som vert drive av Halden kommune på Svinesund vert avvikla. Fleire andre testsenter skal også verte nedlagde, har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt..

NRK - 18 okt. 20 kl. 15:45

Nye tiltak i Sveits

Måndag vert det innført krav om munnbind innandørs på alle offentlege stader i Sveits, som togstasjonar, flyplassar, skular og butikkar. Det vert også ulovleg å samle seg offentleg i grupper på meir enn 15 personar..

NRK - 20 okt. 20 kl. 11:45

Kittelsen-maleri på auksjon

Maleriet Andersnatten av kunstneren Theodor Kittelsen vert auksjonert bort i dag. Andersnatten frå 1903 vert sett på som eit av dei viktigaste verka i norsk kunsthistorie. Det er venta at prisen vil ligge på rundt ti millionar kroner..

NRK - 20 okt. 20 kl. 12:48

Color Line permitterer 400

Kiel-ferja Color Fantasy legg til kai fram til smittesituasjonen betrar seg, og dei pålagde reguleringane vert endra, skriv selskapet i ei pressemelding. 400 tilsette vert permiterte. Color Magic skal framleis vere i rute..

NRK - 18 sep. 20 kl. 01:06

Enighet for vaskeribransjen

Industri Energi og Norsk Industri har kommet til enighet i forhandlingene på årets hovedoppgjør for de ansatte i vaskeri- og renseribransjen. Resultatet innebærer et generelt tillegg på 2.437,50 kroner i året for alle ansatte på overenskomsten..

E24 - 20 sep. 20 kl. 17:02

Ønsker kraftkrevende industri velkommen: – Vi har kraft og arealer

En mulig knapphet på kraft fremover kan bli gull verdt for aktører med ledige arealer til ny industri i regioner med kraftoverskudd. Mange aktører ønsker å bli vertskap for batterifabrikker og datasentre..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Selger bedriften der han startet på gulvet

Dag Oddvar Ramsland (67) gir slipp på selskapet han har bygget opp siden 1986 - heldigvis mens regnskapet er i pluss. Men han har også opplevd harde tider..

E24 - 15 minutter siden

Berlins skandaleflyplass åpnes – ni år etter planen

14 år med bygging, seks utsatte åpningsdager, flere hundre tusen feil og et galopperende budsjett. Endelig er Flughafen Berlin Brandenburg Willy Brandt klar for åpning..

E24 - 1 time siden

Få smittetilfeller i Oslo kan spores til utesteder: - Tvinger oss til å stenge

Restaurant- og utelivsbransjen varsler flere permitteringer og stengte dører. Flere store aktører reagerer på at de rammes hardt av innstrammingene, når få smittetilfeller kan spores tilbake til dem..

E24 - 1 time siden

Utsetter Børsens flytting til Euronext

Om halvannen uke skulle Oslo Børs flytte til nytt handelssystem. Nå har usikkerheten rundt presidentvalget i USA utsatt flyttingen..

E24 - 2 timer siden

Teknologigigantene faller kraftig etter resultatrush

De amerikanske børsene er på vei mot sin verste uke siden mars..

E24 - 2 timer siden

Spente Equinor-ansatte fikk svar på koronatest

Fredag ettermiddag kom svaret på den tredje koronatesten fra en av Oseberg-plattformene til Equinor..

E24 - 2 timer siden

Skuffende børscomeback for Røkkes krillselskap: - Det er litt merkelig

Investorene som satset på Aker Biomarines børsretur i juli har så langt tapt 29 prosent av pengene sine. - Det er litt merkelig, for vi har levert på alt vi sa vi skulle, sier Aker Biomarine-sjef Matts Johansen..

E24 - 2 timer siden

Nel og Statkraft jakter EU-finansiering til hydrogenprosjekt

Nel og Statkraft skal levere hydrogen til stålproduksjon i Mo Industripark, men først må prosjektfinansiering skaffes til veie. – Paradoksalt nok må man gå til Europa, sier Nel-sjefen..

E24 - 3 timer siden

Tung børsuke avsluttet med forsiktig oppgang

Tross en forsiktig oppgang på Oslo Børs, ble det en tung uke sett under ett..

E24 - 3 timer siden

Sigurd (23) vant Aksje-NM 2020: «Hæ?! Har jeg vunnet 75.000 kroner?»

Sigurd Strand har vært med i Aksje-NM siden han var 16 år, men gikk ikke helt til topps i konkurransen før i dag. Pengepremien hadde han derimot ikke fått med seg..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt