VG > Økonomi

Torsdag, 02 Juli, 17:05

VG - 19 nov. 19 kl. 22:14

En fullstendig mislykket operasjon

Frode Bergs fortelling handler om en norsk e-tjeneste som møtte sine overmenn. Norge ble lurt trill rundt. Og Berg var offeret..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergs, Berg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En fullstendig, mislykket, operasjon
NRK - 10 sep. 19 kl. 21:29

Iran: USAs sanksjoner mislykket

Boltons avgang er et tegn på at USAs sanksjoner er mislykket. Det skriver den iranske tjenestemannen Hesameddin Ashena på Twitter. Han er en av president Hassan Rouhanis medarbeidere..

P4 - 25 mai 20 kl. 08:17

Færre lensmannskontorer åpne hver dag

Mens tre av fire lensmannskontor holdt åpen hver ukedag i 2013, er nå kun litt over halvparten åpne hver dag. Det viser tall Senterpartiet har samlet inn. Samlet er det både færre kontorsteder og kortere åpningstider.

VG - 30 des. 19 kl. 17:02

Kreftpasient tok fyr under operasjon

En kvinnelig kreftpasient døde søndag etter at kroppen hennes begynte å brenne under en operasjon like før jul på et sykehus i Romania..

NRK - 30 des. 19 kl. 22:58

Pasient tok fyr under operasjon

Ein kreftpasient døydde søndag etter at kroppen hennar byrja å brenne under ein operasjon like før jul på eit sjukehus i Romania. Legen brukte ein elektrisk skalpell sjølv om pasienten var vaska med eit alkoholhaldig desinfeksjonsmiddel..

Aftenposten - 10 sep. 19 kl. 21:21

Iran: Boltons avgang er et tegn på at USAs sanksjoner er mislykket

Et klart tegn på at USAs sanksjoner mot Iran er mislykket, lyder Irans kommentar etter at USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton fikk sparken..

NRK - 10 okt. 19 kl. 02:27

Lover «rimelig» Syria-operasjon

Tyrkia lover FNs sikkerhetsråd at deres militære operasjon i Syria vil være «proporsjonal, gjennomtenkt og ansvarlig». Det kommer frem i et brev sendt til FN, sitert av Reuters..

Aftenposten - 02 okt. 19 kl. 19:11

Konradsen spiller med smerter. Risikerer operasjon i vinter

Anders Ågnes Konradsen var sommerens store RBK-spiller. Men i to måneder har han trøblet med smerter i anklene og akillesen, og nå vurderer han operasjon etter sesongen..

P4 - 31 juli 19 kl. 19:43

Vil ikke delta i USA-operasjon

Tysklands utenriksminister Heiko Maas sier det ikke er aktuelt for dem å bli med i en USA-ledet operasjon i Hormuzstredet. USA har foreslått dette for å sikre skipstrafikken gjennom stredet. Men under et besøk i Warszawa i dag avviste den tyske utenriksminister at dette er aktuelt..

NRK - 28 juni 20 kl. 13:22

Hund svelget 25cm lang pinne

En 9 måneder gammel valp måtte gjennom operasjon etter å ha svelget en 25 cm lang pinne i Southampton, England. Alt skal stå bra til med lille Rocky etter operasjon. Legen som opererte var overrasket over at pinnen ikke hadde punktert vitale organer..

VG - 16 aug. 19 kl. 11:26

Danske politikere sier tvert nei til Trump: – Fullstendig vanvittig

Den amerikanske presidentens ryktede kjøpsplaner er «fullstendig useriøse» og «en forferdelig tanke», tvitrer de sinte politikerne..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Epsteins tidligere assistent og ekskjæreste pågrepet og siktet

En av verdens mest ettersøkte kvinner, Ghislaine Maxwell, ble pågrepet av FBI torsdag..

VG - I førrgår: 20:03

Forren med Horneland-stikk: – Hadde vært en fordel for oss

BERGEN (VG) Vegard Forren (32) skulle ønske Eirik Horneland (45) fortsatt var Rosenborg-trener på Brann Stadion søndag kveld..

VG - I førrgår: 18:01

Russisk skuddpremie skal ha ført til drap på flere amerikanske soldater

Trump fortsetter å avvise opplysningene. – Dette er muligens en ny, fabrikkert Russland-bløff, kanskje laget av New York Times, som vil få republikanerne til å se dårlige ut, skriver han på Twitter..

VG - 29 juni 20 kl. 13:34

RBK-sjefen varsler nye Børven-bud – mener de har vært «veldig sjenerøse»

BERGEN (VG) Sportssjef Mikael Dorsin (38) mener Torgeir Børven (28) burde vært Rosenborg-spiller «for en stund siden», men tror fortsatt på en løsning før vinduet stenger..

VG - 29 juni 20 kl. 11:21

Opplysninger til VG: Bakenga har signert for Odd

Mushaga Bakenga (27) erstatter Torgeir Børven (28) som Odd-spiss. De siste detaljene gikk i orden mandag..

VG - 29 juni 20 kl. 10:55

Den siste telefonsamtalen: Anne-Elisabeth ringte til sønnen

I 92 sekunder skal Anne-Elisabeth Hagen ha snakket med sønnen om lønn, barnevakt og Halloween. Så ble det helt stille fra henne..

VG - 29 juni 20 kl. 08:52

Hovland brøt «magisk» grense: – Helt ekstremt

Viktor Hovland (23) er som første norske herrespiller inne blant de 50 beste på verdensrankingen i golf. Det gir større muligheter..

VG - 29 juni 20 kl. 05:51

Hellands ærlige Horneland-dom: – Vi så ikke ut

BERGEN (VG) Pål André Helland (30) hyller Eirik Horneland (45) som en «hedersmann», men erkjenner at gamletreneren og Rosenborg var en «dårlig match»..

VG - 28 juni 20 kl. 23:54

Brann-sjefen refser skuffet spiss: – Ikke sånn vi skal ha det

BERGEN (VG) Daouda Bamba (25) slo ut med armene, ristet på hodet og gikk rett i garderoben etter å ha blitt byttet ut mot Rosenborg. Det får trener Lars Arne Nilsen (56) til å reagere..

VG - 28 juni 20 kl. 21:22

To storkamper venter: Slik spilles semifinalene i FA-cupen

(Newcastle – Manchester City 0–2) Det er duket for noen skikkelige storkamper i semifinalene i FA-cupen. Arsenal møter Manchester City, mens Manchester United møter Chelsea..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt