NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:26

NRK - 03 mars 21 kl. 12:46

En fjerde er siktet

Politiet arresterte en fjerde person i går etter knivstikkingen som fant sted på Madla i Stavanger natt til i går. Det opplyser politiadvokat Marita Hagen til NRK. Den siste er også siktet for grov kroppsskade. Alle de fire er nå løslatt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Madla, Stavanger, Marita Hagen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En fjerdeer , siktet
NRK - 16 feb. 21 kl. 10:22

Suu Kyi siktet for enda et lovbrudd

Aung San Suu Kyi er siktet for et nytt lovbrudd av militærjuntaen som tok makten i Myanmar. Først ble hun siktet for brudd på importlover fordi hun hadde walkie-talkier hjemme, men nå er hun siktet for brudd på beredskapsloven om naturkatastrofer..

E24 - 12 feb. 21 kl. 11:30

Økokrim har siktet og pågrepet en fjerde person i konkurssak

En ny person er siktet for grov økonomisk utroskap av Økokrim. Mannen ble pågrepet da han landet på Oslo lufthavn torsdag kveld..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 11:30

Økokrim har siktet og pågrepet en fjerde person i konkurssak

En ny person er siktet for grov økonomisk utroskap av Økokrim. Mannen ble pågrepet da han landet på Oslo lufthavn….

NRK - 16 jan. 21 kl. 16:18

Blir fjerde største bilprodusent

Franske PSA og italienske Fiat Chrysler har fullført fusjonen for å opprette Stellantis, verdens fjerde største bilprodusent ifølge de to selskapene. Det melder det tyske nyhetsbyrået DPA..

E24 - 09 feb. 21 kl. 22:24

Twitter med liten skuffelse i fjerde kvartal – bommet på brukertall

Twitter hadde 192 millioner daglige aktive brukere i fjerde kvartal, melder selskapet i sitt resultat tirsdag kveld..

E24 - 12 feb. 21 kl. 07:22

Aker Offshore Wind tapte 55 millioner i fjerde kvartal

Aker Offshore Wind fikk et resultat etter skatt på minus 54,9 millioner kroner i fjerde kvartal, mens underskuddet for hele året endte på 69,6 millioner kroner, viser kvartalsrapporten fredag..

E24 - 17 feb. 21 kl. 06:32

Mowi betaler utbytte tross milliardfall i fjerde kvartal

Verdens største lakseoppdretter er i likhet med de andre lakseselskapene også sterkt preget av coronapandemien i fjerde kvartal..

VG - 25 feb. 21 kl. 05:38

Tok sin fjerde strake seier: Ny praktscoring av Zuccarello

(Colorado Avalanche – Minnesota Wild 2–6) Mats Zuccarello (33) er i kalasform etter skadeavbrekket, og storspilte da Wild sikret sin fjerde strake seier..

E24 - 25 feb. 21 kl. 06:33

Svakere fra Salmar i fjerde kvartal

Oppdrettskjempen leverer noe dårligere resultat enn analytikerne ventet for fjerde kvartal. – 2020 har vært et krevende år preget av stor usikkerhet, sier sjefen..

VG - 25 feb. 21 kl. 16:49

Hver fjerde har ukjent smittevei: – Urovekkende

KRISTIANSAND (VG) For hver fjerde som tester positivt i Kristiansand, er smitteveien ukjent: – Det er det som gjør oss urolige, sier ordføreren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 45 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 2 timer siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 3 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 4 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 4 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt