VG > Debatt

Tuesday, 19 February, 17:30

VG - 06 Dec 18 kl. 10:38

En faktaresistent politikk

Rikingene vil ikke betale skatt av hensyn til de fattige. KrF vil lage fattigdomsfeller for de fattige. Og SV benekter at innvandring har noe med saken å gjøre..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En faktaresistent, politikk
NRK - 17 Jan 19 kl. 21:12

Støre om den nye skattepolitikken

Leder Jonas Gahr Støre for Arbeiderpartiet mener de foreløpige lekkasjene fra regjeringsplattformen peker mot en skattepolitikk som ikke er i tråd med verken KrF eller Venstres politikk. – De er med på å gi flertall til mer Høyre- og Frp-politikk..

Aftenposten - 21 Nov 18 kl. 00:03

Ap: – Eksempler på blåkopier av vår politikk

Arbeiderpartiet kjenner igjen egen politikk i flere punkter i budsjettavtalen som nå er klar, men synes det gjøres for lite for å få folk i arbeid..

NRK - 25 Jan 19 kl. 23:53

Maduro:– Guaidó leker politikk

Venezuelas president Nicolás Maduro er ikke nådig overfor mannen som har utfordret ham. – Han er et barn som leker politikk, sier han om den 35-årige ingeniøren som plutselig er blitt verdenskjent..

NRK - 12 Sep 18 kl. 16:14

– Dyrere versjon av Frps politikk

Innvandringspolitisk talsperson i Frp, Jon Helgheim, mener det er lite nytt i Ap-utvalgets innstilling til ny innvandringspolitikk. – De slår inn åpne dører. Deler av dette er en dyrere versjon av Frps politikk, sier han til NRK..

Aftenposten - 31 Oct 18 kl. 19:21

Han vil redde sentrum i norsk politikk ved å holde KrF utenfor regjeringen

Hans Fredrik Grøvan mener KrF bør bidra til å holde liv i sentrum i norsk politikk, og at det best kan gjøres ved ikke å gå i regjering..

Aftenposten - 05 Dec 18 kl. 11:36

Netanyahu nær korrupsjonstiltale – pengesnusk kan igjen endre israelsk politikk

ISTANBUL (Aftenposten): Politiet tror Benjamin Netanyahu mottok millioner i bestikkelser. Blir han tiltalt, rystes israelsk politikk i grunnvollene. Det er ikke første gang..

VG - 28 Sep 18 kl. 15:28

Troen på en tredje vei

Knut Arild Hareide tale på fredag reddet i realiteten sentrum i norsk politikk. En bred verdiallianse i sentrum-venstre kan åpne et spennende kapittel i norsk politikk..

VG - 18 Jan 19 kl. 00:31

Dette blir den nye regjeringens politikk

De fire partiene som nå har blitt enige om å danne en borgerlig flertallsregjering, har alle stilt krav for å godta en felles plattform. Dette er noen av kravene som skal bli til politikk i årene som kommer:.

VG - 07 Nov 18 kl. 09:15

USA-kjenner: Valgresultatet kan lamme amerikansk politikk

Splittelsen i amerikansk politikk kan bli dypere etter at Demokratene og Republikanerne får hvert sitt underhus i Kongressen. Det kan også tvinge Trump til å styre med flere presidentordre, mener USA-kjenner..

VG - 03 Nov 18 kl. 19:25

Unge Høyre reagerer på moderpartiets abortskisse: – Ikke Høyres politikk

Midt i Høyres abortlov-flørt med KrF, slår Unge Høyre-leder Sandra Bruflot fast at det ikke er Høyres politikk å endre abortloven..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Fornuftig om tvillingabort

Regjeringens forslag om tvillingabort er godt og balansert. Blir lovendringen vedtatt, vil alle fosterreduksjoner etter dette bli behandlet i nemnd..

VG - 3 timer siden

Putin vinner når allierte krangler

Det er ikke en knute på tråden. Det er full skjæring i forbindelsen mellom Donald Trumps USA og de europeiske allierte..

VG - 4 timer siden

Gruve-saken: – Hvem sin næringsminister?

Det kan virke som om næringsministeren vår bare er opptatt av å legge til rette for den skitneste næringen som kan tenkes..

VG - 5 timer siden

Gruve-saken: – Du snakker ikke for Nord-Norge, Egon

Finnmark trenger arbeidsplasser og verdiskapning. Derfor ble jeg glad da regjeringen i forrige uke, etter en over ti år lang prosess endelig ga grønt lys til utvinning av kobber på Nussir-feltet i Kvalsund kommune..

VG - 6 timer siden

«Et mer rettferdig Europa er i emning.»

En mer rettferdig arbeidslivspolitikk er i ferd med å vedtas i Brussel. Det burde alle på venstresiden heie på..

VG - 6 timer siden

Svarer: – Mener EAT at importert mat er mer bærekraftig?

Norsk kjøtt er bærekraftig, og kan trygt inngå i et sunt og bærekraftig, norsk kosthold. Å jobbe for at det fortsatt skal være sånn i fremtiden handler ikke om å være bakstreversk, slik EAT påstår, men heller om å ta ansvar for noe så viktig som matproduksjon..

VG - 7 timer siden

Snus: – Alle er de like, men det er utenpå

I VG ble snus grundig omtalt i helgen. I saken ligger det mye god og viktig informasjon, men også noen påstander som ikke er riktige. Blant annet at Swedish Match har et «kontrollorgan» som heter GothiaTek.

VG - 7 timer siden

Frykten for kreft

I en kommentar 29. januar spør journalist Marianne Smeby Strand: «Er det greit å si at kreft ikke behøver å være farlig?».

VG - 9 timer siden

En gullgruve i Finnmark

Den planlagte gruven i Repparfjorden er slett ikke uproblematisk. Men folk flest i Finnmark har ventet på arbeidsplassene lenge..

VG - Igår: 16:08

Et ventet politisk rystelse

Når sju parlamentarikere nå går ut av det britiske arbeiderpartiet Labour i protest mot «corbynismen», viser det en dyp splittelse innad i den sosialdemokratiske bevegelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt