NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 12:20

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:52

En brannskadet på verft

En mann i 30-årene ble brakt til Haukeland sykehus med helikopter etter brannskader under arbeid ved Kværner på Eldøyane utenfor Stord. Arbeidstilsynet er varslet, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukeland, Kværner, Eldøyane, Stord, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En brannskadet, verft
NRK - 18 timer siden

Ny smitta tilsett på Havyard-verft

Ein tilsett på Havyard sitt verft i Leirvik er har fått påvist koronasmitte og sit no i isolat, melder Firda. Kor lenge personen har vore isolert vil ikkje verftsleiar Erlend Hatleberg kommentere. I alt har over 90 fått påvist covid-19 hos verftet..

P4 - 01 okt. 20 kl. 13:54

Brann i Åndalsnes slukket

Den kraftige brannen i flere flyktningboliger i Åndalsnes er nå slukket. 35 beboere er hjemløse, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NTB. Noen skal være lettere brannskadet eller påvirket av røyk, men det er ikke snakk om alvorlige skader.

NRK - 30 sep. 20 kl. 10:50

Verft stenger i Hyllestad

Hjørnesteinsverksemda Havyard Leirvik i Hyllestad i Sogn stenges etter at det den siste veka er påvist fire tilfelle av covid-19 ved verftet . Alle dei fire smitta er i isolasjon, og det er foreløpig avdekt 53 nærkontaktar, alle er i karantene..

NRK - 30 sep. 20 kl. 10:50

Verft stenger i Hyllestad i Sogn

Hjørnesteinsverksemda Havyard Leirvik i Hyllestad i Sogn stenges etter at det den siste veka er påvist fire tilfelle av covid-19 ved verftet . Alle dei fire smitta er i isolasjon, og det er foreløpig avdekt 53 nærkontaktar, alle er i karantene..

P4 - 01 okt. 20 kl. 10:53

Tre til sykehus etter amoniakk-lekkasje

Tre personer er sendt til sykehus etter en ammoniakk-lekkasje fra et verft i Tomrefjord. Det melder politiet i Møre og Romsdal. Nødetatene er på stedet og det blir fortløpende vurdert evakuering..

P4 - 03 okt. 20 kl. 19:27

Tre nye smittet på verft

Ytterligere tre personer er bekreftet smittet i Hyllestad kommune i ytre Sogn. De tre er knyttet til det pågående smitteutbruddet på verftet Havyard. Dermed har nå 24 personer fått smitte i den lille kommunen..

NRK - 06 okt. 20 kl. 20:37

24 nye smittede knytta til verft

Det er registrert 24 nye smittetilfeller i Hyllestad kommune i Sogn tirsdag, melder Firda..

NRK - 06 okt. 20 kl. 20:37

24 nye smittede knyttet til verft

Det er registrert 24 nye smittetilfeller i Hyllestad kommune i Sogn tirsdag. Totalt er 80 personer smittet av koronaviruset i kommunen. Alle smittetilfellene er knyttet til skipsverftet Hayvard i Leirvik..

P4 - 08 okt. 20 kl. 19:30

75 tilfeller knyttes til Havyard

Totalt 75 personer som er tilknyttet Havyards verft i Hyllestad kommune har nå fått påvist koronasmitte. Det opplyser selskapet nå, melder E24. Sist helg ble det kjent at 21 personer knyttet til verftet var smittet, og de siste dagene har stadig flere fått påvist smitte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 5 minutter siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 15 minutter siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 15 minutter siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..

NRK - 15 minutter siden

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige.

NRK - 15 minutter siden

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld.

NRK - 15 minutter siden

Utelivsgigant stenger mange steder

NOHO Norway har bestemt seg for å stenge halvparten av deres utesteder i Oslo som følge av de nye koronatiltakene. NOHO Norway driver mange av Oslos største utesteder, som Kulturhuset, Grisen, Youngs og Eilefs Landhandleri..

NRK - 45 minutter siden

Dyrest å bo i Oslo

Det er dyrest å ha bolig i Oslo kommune. Snittet ligger på 165.166 kroner i året.

NRK - 1 time siden

230.000 tonn plast i vannet årlig

Nær 230.000 tonn plast havner i Middelhavet hvert eneste år, og miljøorganisasjonen IUCN sier mengden vil fordoble seg om 20 år om ikke drastiske tiltak iverksettes. Det melder AFP.

NRK - 8 timer siden

Oslo MDG topper i sju fylker

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt på topp på sju valglister. Ifølge Klassekampen kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Oslo få Oslo-folk på topp til stortingsvalget neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt