P4 > Nyheter

Mandag, 28 September, 15:13

P4 - 14 aug. 20 kl. 12:26

En av tre planlegger oppsigelser

En av tre bedrifter i olje- og gassektoren planlegger oppsigelser fremover.
Det kommer fram i NHOs ferske undersøkelse blant medlemsbedriftene.
I tillegg fører koronakrisen til at industribedriftene og bygg- og anleggsbransjen sliter med å fylle ordrebøkene, melder Børsen.no.
NHO mener koronakrisen nå beveger seg fra den akutte krisen som ble utløst av nedstengingen, til en mer langsiktig krise på grunn av usikkerhet både i Norge og utlandet..
Les mer på P4


Les mer om:
NHOs, Børsen, NHO, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En av tre, planlegger, oppsigelser
NRK - 15 aug. 20 kl. 08:55

1 av 5 planlegger oppsigelser

1 av 5 bedrifter planlegger oppsigelser utover høsten. Det viser NHOs medlemsundersøkelse. 6 av 10 av dem som allerede har sagt opp, planlegger ytterligere oppsigelser.

P4 - 30 april 20 kl. 06:23

Én av tre vurderer oppsigelser i Oslo

Stadig flere bedrifter i Oslo planlegger å si opp ansatte. En undersøkelse NHO har gjort viser at én av tre planlegger dette, skriver Klassekampen. Omtrent 430.

P4 - 04 juni 20 kl. 12:13

Fire av ti oljebedrifter planlegger oppsigelser

Fire av ti oljebedrifter planlegger oppsigelser. Det kommer frem i en ny undersøkelse fra NHO. NHO-sjef Ole Erik Almlid sier til Aftenposten at det verste ligger foran, han frykter at folk tror krisen er over.

P4 - 11 aug. 20 kl. 10:39

Tre av ti reiselivsbedrifter planlegger oppsigelser

Nesten hver tredje reiselivsbedrift planlegger å si opp ansatte som følge av koronakrisen. Det kommer frem i en ny medlemsundersøkelse fra NHO Reiseliv. Selv om mange reiselivsbedrifter har hatt en god sommer så langt i år, ser høsten mørk ut, sier aministrerende direktør Kristin Krohn Devold..

P4 - 12 mai 20 kl. 16:38

- Kan ende opp med mange oppsigelser

At permitteringsordningen ikke forlenges enda mer, kan gjøre at flere blir sagt opp, frykter LO. Regjeringen har i dag forlenget ordningen, slik at arbeidsgiverne er fritatt for lønnsplikt ut oktober. Fra før var ordningen forlenget ut juni.

NRK - 06 juni 20 kl. 10:55

SAS skal orientere om oppsigelser

SAS har kalt inn sine kabinansatte til informasjonsmøte om oppsigelser neste uke. Selskapet skal nedbemanne med i alt 1300 årsverk i Norge, hvorav 350 kabinansatte. Ifølge Dagens Næringsliv vil ansatte blant annet få tilbud om sluttavtale..

P4 - 06 juni 20 kl. 11:05

SAS skal orientere om oppsigelser

SAS har kalt inn sine kabinansatte til informasjonsmøte om oppsigelser neste uke. Flyselskapet skal nedbemanne med i alt 1300 årsverk i Norge, hvorav 350 kabinansatte. Ifølge Dagens Næringsliv vil ansatte blant annet få tilbud om sluttavtale..

E24 - 10 juni 20 kl. 18:08

Norges største hotellkjeder varsler oppsigelser i sommer uten utvidelse av permitteringsordningen

Reiselivet er hardt rammet av coronakrisen, og nå advarer toppsjefene i landets største hotellvirksomheter om at det vil bli oppsigelser, hvis ikke myndighetene kommer på banen..

P4 - 23 juni 20 kl. 19:19

Frykter mange oppsigelser

Hele seks av ti reiselivsbedrifter tror de må si opp ansatte om ikke permitteringsordningen forlenges. Det kommer frem i en ny undersøkelse NHO har gjort blant sine medlemsbedrifter. I vår forlenget regjeringen perioden med fritak fra arbeidsgivers lønnsplikt under permittering til å gjelde ut oktober.

Aftenposten - 15 juli 20 kl. 17:28

Storavisen The Guardian tvinges til oppsigelser

The Guardian holdt ut i det lengste, men tvinges til oppsigelser på grunn av inntektssvikt. Staben skal slankes med 180 årsverk..

Fler nyheter fra P4

P4 - 16 timer siden

Belgier ble syk på Hurtigruten - døde av korona

En eldre belgisk mann som ble syk om bord på hurtigruteskipet Fridtjof Nansen i midten av mars, døde senere av corona. Også hans kone ble smittet av corona i vår, samt et nederlandsk vennepar, som var med dem på tur. Hurtigruten sier til NRK at de i ettertid har fått varsel om tolv personer som har hatt mistanke om smitte eller bekreftet covid-19 på deres skip i februar og mars..

P4 - 30 minutter siden

Fotballdommer erkjente overgrep

En fotballdommer i slutten av 20-årene erkjente skyld i mesteparten av tiltalen mot seg da rettssaken mot ham startet i Bergen tingrett i dag. Mannen er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep i Bergen og for å ha misbrukt sin stilling som overordnet fotballdommer mot til sammen 27 gutter. Han bekreftet blant annet overgrep mot to gutter under 16 år og at han har utvist seksuelt krenkende adferd mot ytterligere tre gutter, skriver Bergens Tidende..

P4 - 45 minutter siden

41 år gammel mann omkom i Gulen

Det var en 41 år gammel mann som omkom i en båtulykke i Gulen. Det bekrefter nå politiet i en pressemelding. Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter funn av en båt som gikk i ring.

P4 - 1 time siden

Høie innkaller til hastemøte

Helseminister Bent Høie kaller flere kommuner inn til et hastemøte i kveld. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo, og at han frykter smitten kan spre seg til kommunene rundt hovedstaden. Byrådet i Oslo har innkalt til en pressekonferanse om situasjonen i Oslo seinere i dag..

P4 - 1 time siden

Fire døde av koronaviruset

Ytterligere fire personer er døde som følge av koronaviruset, siden siste oppdatering fredag. Det bekrefter Folkehelseinstituttet. De døde er alle fire over 80 år..

P4 - 1 time siden

Avvikler smittestopp-appen

Regjering avvikler arbeidet med den mye diskuterte smittestopp-appen. I stedet går de nå i gang med å lage en ny smitteapp basert på Apple og Googles rammeverk, som skal erstatte denne. Målet er å kunne tilby løsningen for brukere ved utgangen av året..

P4 - 1 time siden

20 avhør gjennomført i Hurtigrutesaken

Politiet har gjennomført 20 avhør i forbindelse med etterforskningen av koronasmitten ombord på Hurtigrutens MS Roald Amundsen i sommer. Selskapet har status som mistenkt og saken etterforskes for å avklare om de eller enkeltpersoner kan ha brutt loven for smittevern. Et omfattende datamaterialet med elektronisk kommunikasjon skal gjennomgås.

P4 - 2 timer siden

Tekniske problemer hos Telenor løst

Telenor har nå rette feilen som gjorde at mange kunder ikke fikk ringt ut tidligere i dag. Det opplyser selskapet som beklager ulempen dette har medført kundene. Trafikken skal nå gå som normalt, men det kan gjenstå enkeltfeil knyttet til Mobilt bedriftsnett forteller pressekontakt Magnus Line til VG.

P4 - 1 time siden

-Har ikke kontroll på brann

Oljebrannen i Mekjarvik i Rogaland har blusset opp igjen. Brannvesenet sier de ikke har kontroll. Det er mye røyk i området som er farlig å puste inn.

P4 - 1 time siden

Kongen er skrevet ut av sykehuset

Kongen er nå skrevet ut av Rikshospitalet, han har forlatt sykehuset i følge NTB. Kongen ble innlagt på sykehuset fredag morgen på grunn av tung pust. Han vil være sykmeldt til og med 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt