NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 19:32

NRK - 24 Mar 20 kl. 06:50

En av fem nordmenn hamstret

En av fem nordmenn oppgir at de kjøpte inn ekstra mat i forbindelse med koronaviruset. Det viser en undersøkelse fra forbruksforskningsinstituttet Sifo, OsloMet. Det er tørrvarer som knekkebrød, kjeks og mel, som nordmenn handlet mest av..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sifo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En av fem, nordmenn, hamstret
P4 - 22 Apr 20 kl. 09:24

Svenskene hamstret dopapir

Mange har latterliggjort nordmenn som hamstret dopapir da koronakrisen satte inn. Det var i så fall minst like mange latterlige svensker - for i Sverige viser ferske tall at salget av dopapir steg med hele 71 prosent i mars, melder NTB. Det er ikke konkrete toalettpapirtall for Norge, men trenden var ganske lik.

P4 - 24 Mar 20 kl. 07:51

1 av 5 korona-hamstret

Hver femte nordmann oppgir at de hamstret mat i forbindelse med koronaviruset. Det viser en fersk undersøkelse fra forbruksforskningsinstituttet Sifo. Og det vi handlet mest av var tørrvarer som knekkebrød, kjeks og mel..

Aftenposten - 29 Mar 20 kl. 16:07

Først hamstret vi enorme mengder mat. Nå kjøper flere enn normalt badevekt.

Først hamstret vi doruller, hvetemel, gjær og Joika-kaker. Men det er flere endringer i folks handlemønster..

P4 - 13 Mar 20 kl. 13:22

Orkla øker produksjonen

Nordmenn har trosset myndighetenes råd, og hamstret varer i butikkene. Nå har matvareprodusenten Orkla økt produksjonen for å holde tritt med eksolosjonen i etterspørsel. De opplyser til Dagens Næringsliv at de har varer på lager for 25 dager, men prøver å øke det til 50 dager..

Dagbladet - 16 Mar 20 kl. 14:42

Lange hasj-køer i Nederland

Coronaviruset fører til at også Nederlands såkalte coffeeshops stenger. Søndag hamstret folk hasj..

P4 - 13 Mar 20 kl. 16:41

Mange hamstret fra seg i går

Etter rapporter om hamstring i dagligvarebutikker over store deler av landet i går, ser det ut til at mange nå har fått tak i det de trenger. Norgesgruppen, som står bak flere av de største dagligvarekjedene, sier det fortsatt er større pågang enn vanlig, men at det er mye roligere i butikkene i dag enn i går, melder NTB..

NRK - 08 Jan 20 kl. 10:37

Trolig ingen nordmenn om bord

Utenrikstjenesten arbeider med å få klarhet i om nordmenn er rammet i forbindelse med flystyrten i Iran. – Så langt har vi ingen indikasjon på at nordmenn er blant de rammede, opplyser UD til NRK..

NRK - 22 Apr 20 kl. 08:25

Svenskene hamstret toalettpapir

Koronakrisen påvirket forbrukermønsteret og dagligvarehandelen kraftig i Sverige i mars. Toalettpapirsalget i Sverige steg 71 prosent i mars. Salg av vaskemidler, ris og hermetikk økte også stort, viser statistikk fra den svenske dagligvarebransjen..

E24 - 02 Mar 20 kl. 07:36

Hamstret Norwegian og dumpet Nel

Norwegian troner på toppen over de mest kjøpte aksjene blant Nordnets kunder i februar, med et nettokjøp på 126 millioner. Samtidig topper Nel salgslisten..

E24 - 25 Mar 20 kl. 12:02

Milliarder forduftet for investorkjendiser: – Dramatisk

Aksjeporteføljene til finansprofiler som Stein Erik Hagen og Kjell Inge Røkke har fått seg en støkk i børspanikken. Småsparerne har vist risikovilje i uroen og hamstret aksjer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Testar norsk koronamedisin

Medisin utvikla av selskapet Bergenbio blir mot korona i ein stor studie i Storbritannia. Den første koronapasienten har nå mottatt ein dose av legemiddelet, opplyser selskapet i ei børsmelding tysdag..

NRK - 15 minutter siden

Flystyrt i Sverige

Eit småfly har krasjlanda ved Ekås i Borås i Sverige, melder Aftonbladet. Redningstenesta er kontakta. Det er foreløpig ikkje meldt om skadeomfang.

NRK - 15 minutter siden

To personar drepne i Kabul

To personar er drepne og to er såra etter eit bombeangrep mot ein moske i den såkalla grøne sona i Kabul i Afghanistan, melder AP. Bomba gjekk av under kveldsbønna, og den eine drepne var bønneleiaren. Ingen har så langt tatt på seg ansvaret..

NRK - 15 minutter siden

55 nye døde i Italia

I Italia er det registrert 55 nye koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder Reuters tysdag. Talet er litt lågare enn føregåande døgn, då 60 dødsfall blei registrerte. Totalt har 33.

NRK - 30 minutter siden

Vil ikkje senda inn nasjonalgarden

Guvernør Ralph Northam i Virginia avviser forspurnaden frå USAs forsvarsminister Mark Esper om å senda nasjonalgardeen til delstaten til Washington D.C. for å halda vakt, melder AP..

NRK - 30 minutter siden

Putin med nytt atom-dekret

President Vladimir Putin har sendt ut eit nytt dekret som beskriv situasjonar der Russland kan ta i bruk atomvåpen. Om eit anna land angrip Russland eller allierte av landet med atomvåpen, kan Russland svara med same midlar, heiter det i dokumentet..

NRK - 45 minutter siden

Vil behalda forsvarspakt

President Rodrigo Duterte på Filippinane utset planane om å oppheva ein forsvarsavtale med USA. Avgjerda er utsett i minst eit halvt år, skriv utanriksminister på Filippinane Teodoro Locsin på Twitter..

NRK - 1 time siden

Utset valet i Bolivia nok ein gong

Valet i Bolivia er utset nok ein gong på grunn av koronapandemien – nå til 6. september, melder AFP. I november blei tidlegare president Evo Morales pressa til å gå av.

NRK - 1 time siden

Åtvarar mot bading i Hvervenbukta

Oslo kommune rår folk frå inntil vidare å bada i Hvervenbukta i Oslofjorden. Årsaka er eit kloakkutslepp. Bymiljøetaten opplyser at det var store problem med toalettanlegget i Hvervenbukta måndag..

NRK - 1 time siden

Høgre framleis største parti

Høgre er framleis største parti, med ei oppslutning på 25,8 prosent, viser ei ny NRK-måling. Venstre får derimot berre ei oppslutning på 2,4 prosent på junimålinga. Arbeidarpartiet er nest størst, men går tilbake til 23,4 prosent på målinga..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt