NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:28

NRK - 31 Mar 20 kl. 18:24

En alvorlig skadd etter hundeangrep

Fire personer ble skadd, én av dem alvorlig, etter at en hund gikk til angrep og beit rundt seg i Mjøndalen utenfor Drammen. Personen som ble alvorlig skadd, skal ifølge politiet ha blitt bitt helt inn til beinet i armen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mjøndalen, Drammen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En alvorlig, skadd, etter, hundeangrep
P4 - 31 Mar 20 kl. 18:30

Alvorlig skadd i hundeangrep

Fire personer ble skadd, én av dem alvorlig, da en hund gikk til angrep i Mjøndalen utenfor Drammen i ettermiddag. Personen som ble alvorlig skadd, skal ifølge politiet ha blitt bitt helt inn til beinet i armen. Politiet sier til Drammens Tidende at flere andre som var på stedet, løp ut i Drammenselva for å slippe unna da hunden angrep.

NRK - 25 May 20 kl. 22:27

Syklist alvorlig skadd i ulykke

En syklist er alvorlig skadd etter en sykkelulykke i terrenget i Stokkåsen i Trondheim kommune. – En person skal være alvorlig skadd. Luftambulanse er på vei til stedet, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter like etter klokken 22 mandag kveld..

P4 - 16 May 20 kl. 20:47

Alvorlig skadd i båtulykke

En mindreårig person er alvorlig skadd og to andre lettere skadd etter en båtulykke i Vesterålen. Den alvorlig skadde er sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge. Flere omstendigheter rundt ulykken er ikke kjent foreløpig..

P4 - 27 Jan 20 kl. 10:49

Alvorlig skadd i trampolineulykke

En gutt i starten av tenårene er alvorlig skadd etter en ulykke i en trampolinepark i Åsane i Bergen. Ulykken skjedde i går. Gutten landet feil på trampolinen og skal ha fått en alvorlig nakkeskade, opplyser politiet til TV 2..

NRK - 11 Mar 20 kl. 08:54

Alvorlig skadd etter kollisjon

En person er alvorlig skadd og sendt til sykehus etter en trafikulykke på Fagernes i Innlandet .– Det er en personbil som har fått en skrens og havnet i motgående kjøreretning. Der har han møtt et vogntog, en lastebil med henger, opplyser politiet..

NRK - 20 Apr 20 kl. 19:02

To alvorlig skadd i mc-ulykke

To personer ble alvorlig skadd og er sendt til sykehus etter en trafikkulykke med to lettmotorsykler mandag kveld. Ulykka skjedde på innkjøringsvegen til E6 i Malvik..

NRK - 05 Mar 20 kl. 06:00

Mann alvorlig skadd etter fall

En mann er alvorlig skadd etter å ha falt utfor en klippe ved Helleneset i Bergen, natt til torsdag. Mannen ble for kort tid siden hentet ut av området etter det politiet beskriver som en komplisert redningsaksjon..

P4 - 10 Apr 20 kl. 15:35

Alvorlig skadd i trafikkulykke

En person er alvorlig skadd etter en trafikkulykke utenfor Kobbskartunnelen i Sørfold kommune. Det opplyser politiet i Nordland. Tunnelen er nå stengt..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 08:59

Én alvorlig skadd etter brann på Blommenholm

En person er alvorlig skadd etter er en boligbrann på Blommenholm i Bærum onsdag morgen. I tillegg er det ikke gjort rede for sju personer på adressen..

NRK - 30 May 20 kl. 11:59

Motorsyklist alvorlig skadd

En motorsyklist er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom en motorsykkel og bil på Notodden. Politiet er på stedet, og andre nødetater er på vei..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

NRK - 15 minutter siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 45 minutter siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 1 time siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 1 time siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 1 time siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 1 time siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 1 time siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 1 time siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.

NRK - 2 timer siden

Betydelig flomfare i nord

Lørdag melder NVE om betydelig fare for flom og jordskred i Troms og Finnmark. Varsom.no, som driftes av NVE, skriver at det er mye vann i flere vassdrag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt