NRK > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 12:44

NRK - 18 nov. 19 kl. 12:22

Emirates med milliardbestilling

Flyselskapet Emirates utvider flåten med 50 Airbus-fly. Ordren har en verdi på 16 milliarder dollar, rundt 152 milliarder norske kroner. Flykroppen er laget av karbonfiber, noe som blant annet fører til at utslippene går ned 25 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Emirates, Airbus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Emiratesmed , milliardbestilling
NRK - 17 mai 20 kl. 16:45

Emirates vurderer kutt

Flyselskapet Emirates vurdere å reduseres ansatte med 30 prosent, for å kutte i kostnadene som følge av koronavirus-pandemien, skriver Bloomberg News..

NRK - 22 mars 20 kl. 15:10

Emirates kansellerer avganger

Flyselskapet Emirates kansellerer alle passasjerflyvninger fra førstkommende onsdag, melder AFP..

NRK - 11 juli 20 kl. 11:14

Emirates kutter ytterligere

Flyselskapet Emirates har så langt kuttet 6.000 stillinger som følge av koronapandemien. Tallet kan øke til 9.

E24 - 11 juli 20 kl. 13:05

Emirates kutter opptil 9.000 stillinger

Flyselskapet Emirates har så langt kuttet 6.000 stillinger som følge av coronapandemien. Tallet kan øke til 9.

NRK - 09 juli 20 kl. 10:27

Emirates permitterer flere

Flyselskapet Emirates permitterte flere piloter og kabinbesetning denne uka i en ny runde med kutt av jobber som følge av koronakrisa, melder Reuters. En talsperson for selskapet vil ikke si hvor mange ansatte eller fra hvilke avdelinger..

P4 - 22 mars 20 kl. 15:22

Emirates innstiller all flytrafikk

Flyselskapet Emirates innstiller nå all passasjertrafikk fra 25. mars. Flyselskapet er i likhet med resten av bransjen hardt rammet av pandemien, som har ført til grensestengninger og nærmest full stans i trafikken inn og ut av de rammede landene.

P4 - 11 juli 20 kl. 12:55

Emirates kutter

Flyselskapet Emirates kan måtte ytterligere 9000 stillinger. Selskapet er i likhet med resten av bransjen hardt rammet av koronapandemien, og har fra før kuttet 6000 stillinger eller nesten ti prosent av de ansatte. Selv om de nå har gradvis startet med å øke antall avganger igjen, opplyser selskapet til BBC at det kan ta opp mot fire år før ting blir noenlunde normalt igjen i bransjen..

E24 - 12 jan. 20 kl. 14:57

Apollo, Emirates og Qatar Airways trosser oppfordringer: Flyr over Iran og Irak

Apollo og Qatar Airways’ flyvninger fra Gardermoen til Doha går over iransk luftrom. Emirates flyr fra Oslo og gjennom grenseområdene mellom Iran og Irak. Både EU og svenske transportmyndigheter fraråder reiserutene..

E24 - 17 mai 20 kl. 20:03

Emirates styrer mot gigantkutt

Det Dubai-baserte flyselskapet vurderer å kvitte seg med 30.000 ansatte, opplyser kilder til Bloomberg. Formålet er å kutte kostnader etter at coronavirus-pandemien har satt fly på bakken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Til sykehus etter trafikkulykke

En syklist er kjørt til sykehus etter et sammenstøt med en bil i Kvåsveien/rundkjøringen E39 i Lyngdal. Politiet vet ikke hvor alvorlig skadeomfanget er..

NRK - 5 minutter siden

– Jeg er flau over hjemkommunen min

Karsten Marcussen reagerer på at hjemkommunen Arendal lar predikanter som tillater hometerapi komme til orde. Ordføreren vil nå ta tak i saken. Marcussen er rapper og skeiv sørlending, men bor nå i Oslo..

NRK - 15 minutter siden

Parkeringskaos ved Preikestolen

Politiet melder om at det er trafikale problemer på vei opp til parkeringsplassene ved Preikestolen. Parkeringsplassene er fulle, og dermed strekker køen seg helt ned til riksvei 13. Politiet er på vei for å dirigere trafikken..

NRK - 15 minutter siden

Dømt for reklameavbrudd

TV4 i Sverige er dømt for upassende reklameavbrudd under tre sendinger. De avbrøt Jonas Gardells innspilte sceneshow og to store filmer for reklame. Nå må de betale 200.

NRK - 15 minutter siden

Beordrer gjennomgang av 93 saker

Riksadvokaten beordrer påtalemyndigheten til å gå igjennom 93 av 176 straffesaker der det mistenkes at sjåfører kan ha blitt feilaktig straffet, skriver DT. Bakgrunnen for gjennomgangen er at en person er under etterforskning for manipulasjon..

NRK - 30 minutter siden

Rekordpriser på små leiligheter

DNB melder om rekordhøye priser på små leiligheter, med snittpris på 119.000 per kvadratmeter. Eiendomsmegler Konstantin Karlsson, forteller at han har solgt omlag 60 boliger i Oslo på under 20 kvadratmeter de siste to årene..

NRK - 30 minutter siden

Berga gutens mor ut av elva

Mora til den omkomne 1-åringen i Geiranger blei ført fleire hundre meter nedover elva før to hotelltilsette berga henne. I seks timar jobba redningsmannskap på spreng i svært krevjande forhold for å finne det vesle barnet..

NRK - 30 minutter siden

To hotelltilsette berga mora

Mora til den omkomne eittåringen i Geiranger blei ført fleire hundre meter nedover elva før to hotelltilsette berga henne. Geiranger er i sorg i dag etter at ein snart to år gamal gut blei funnen død i elva tysdag kveld..

NRK - 45 minutter siden

MC-fører hentet med luftambulanse

En MC-fører er fraktet til Førde i luftambulanse etter en kollisjon mellom en personbil og en motorsykkel på E39 ved Jølster, skriver politiet på Twitter. Det er ikke meldt om skadde i personbilen, og veien er nå åpnet igjen..

NRK - 30 minutter siden

Rekordhøye priser i små leiligheter

DNB melder om rekordpriser i små leiligheter, med snittpris på 119.000 per kvadratmeter. Eiendomsmegler Konstantin Karlsson, forteller at han har solgt omlag 60 boliger i Oslo på under 20 kvadratmeter de siste to årene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt