VG > Sport

Wednesday, 01 December, 03:31

VG - 19 okt 21 kl. 09:50

Embetsverket advarte mot Sanner-innblanding før valget

Få dager før stortingsvalget advarte en ekspedisjonssjef mot at finansminister Jan Tore Sanner (H) ville holde igjen dokumenter om et omstridt utvalg. Han fryktet at det ville skade Finansdepartementet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jan Tore Sanner, Finansdepartementet, Sanner

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Embetsverket, advartemot , Sanner-innblanding, før, valget
VG - 19 okt 21 kl. 09:50

Embetsverket advarte mot Sanners innblanding før valget

Få dager før stortingsvalget advarte en ekspedisjonssjef mot at tidligere finansminister Jan Tore Sanner (H) ville holde igjen dokumenter om et omstridt utvalg. Han fryktet at det ville skade Finansdepartementet..

VG - 10 sep 21 kl. 23:00

Statsråd Sanner (H) ba om å holde tilbake dokumenter om omstridt Oljefond-utvalg

Flere medier har begjært innsyn i dokumenter om den omstridte utredningen av Oljefondets fremtid. Finansminister Jan Tore Sanner (H) ba embetsverket om å holde igjen dokumentene av hensyn til valgkampinnspurten..

NRK - 10 sep 21 kl. 23:08

Sanner holdt tilbake dokumenter

Finansminister Jan Tore Sanner ba embetsverket om å holde igjen dokumentene knyttet til den omstridte utredningen av Oljefondets fremtid av hensyn til valgkampinnspurten. Flere medier har begjært innsyn i dokumentene, skriver VG. Departementet har nedsatt et nytt utvalgsom skal vurdere hvordan internasjonal politikk, næringsliv og finans kan påvirke styringen av Oljefondet.

VG - 22 sep 21 kl. 04:52

Jusprofessor til VG: - Sanner har brutt loven

Finansminister Jan Tore Sanner (H) anklages for å ha satt «egne hensyn over sin demokratiske plikt», etter å ha bedt embetsverket holde tilbake dokumenter i valgkampen..

VG - 22 sep 21 kl. 04:52

Jusprofessor til VG: - Sanner har brutt loven

Finansminister Jan Tore Sanner (H) anklages for å ha satt «egne hensyn over sin demokratiske plikt», etter å ha bedt embetsverket holde tilbake dokumenter i valgkampen..

NRK - 08 aug 21 kl. 23:56

Advarer mot amerikansk innblanding

En talsmann for Taliban fortalte til al-Jazeera TV søndag at det ikke er noen avtale om våpenhvile med regjeringen i Afghanistan. Samtidig advarte han mot ytterligere amerikansk innblanding i Afghanistan, melder nyhetsbyrået Reuters..

VG - 18 sep 21 kl. 06:05

Sanner seks dager før valget: - Vi er ikke tjent med at de får dette

For en uke siden avviste finansminister Jan Tore Sanner (H) at han holdt tilbake dokumenter om et utvalg som skal vurdere Oljefondets fremtid. Nå kan VG avdekke hvordan Sanner grep inn i saken..

NRK - 09 okt 21 kl. 19:06

Sanner: – Oljepengebruken må ned

Finansminister Jan Tore Sanner varslar mindre pengebruk i statsbudsjettet for 2022 enn kva det har vore under pandemien. – Den økonomiske krisa ligg bak oss. Då er det naturleg å fasa ut kristetiltaka og ta oljepengebruken ned.

NRK - 17 jul 21 kl. 09:47

Hemmelig notat ikke lagt fram

Et notat fra et møte om Bergen Engines-saken på Statsministerens kontor i januar har ikke blitt lagt fram for Stortinget. Både statsråder og departement har hevdet at de ikke har hatt noe skriftlig fra møtet 13. januar, der de øverste sjefene for embetsverket i fire departementer deltok, skriver Bergens Tidende/E24..

NRK - 30 jun 21 kl. 02:02

Advarte om bygningsskader

I i et brev i april advarte styrelederen for bygningen som kollapset i Surfside i Miami, om at skader påvist i 2018 var blitt verre og at prisen for å reparere dem var høy. Hun viste til en pågående debatt blant noen av andelseierne som hadde uttrykt motvilje til å sette i gang et større rehabiliteringsarbeid..

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 15:02

Forsøkt drept av knivmannen i 2019: – Klarte ikke å kjempe tilbake

Lennon Dominguez (40) ble angrepet med kniv på Ankerbrua i 2019. For to måneder siden fikk han beskjed om at gjerningsmannen skulle bytte institusjon..

VG - 09 nov 21 kl. 14:22

Tror disse kan bli aktuelle for OL-troppen

SOGNSVANN/LIVIGNO (VG) Jon Rolf Skamo Hope (23), Jan Thomas Jenssen (25) og Mikael Gunnulfsen (28) er tre navn som landslagstrener Eirik Myhr Nossum tror kan blande seg inn i OL-diskusjonen..

VG - 09 nov 21 kl. 13:52

Karakterdrap! Bokanmeldelse: Siv Jensen: «Siv – med egne ord»

Siv Jensens oppgjør med Carl I. Hagen er noe av det blodigste jeg kan huske å ha lest i norsk memoarlitteratur..

VG - 09 nov 21 kl. 11:57

Norges tropp til håndball-VM: Hegh Arntzen får sjansen igjen

Landslagstrener Thorir Hergeirsson presenterte VM-troppen tirsdag. Der var Emilie Hegh Arntzen med igjen etter den tunge OL-vrakingen..

VG - 09 nov 21 kl. 11:44

Vedum stopper omstridt oljefond-utredning

Støre-regjeringen avlyser nå den omstridte utredningen av oljefondets fremtidige organisering, som den forrige finansministeren Jan Tore Sanner (H) bestilte..

VG - 09 nov 21 kl. 10:54

Graham Hansen i landslagstroppen etter hjerteundersøkelser – men uavklart om hun kan spille

Caroline Graham Hansen (26) gjennomgår i disse dager hjerteundersøkelser. Martin Sjögren har tatt ut visekapteinen til de neste landskampene, men vet ikke om hun blir spilleklar..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn med kjæresten

Komiker Håvard Lilleheie (48) og Instagram-komiker Randi Liodden (32) blir snart foreldre..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn

Komiker Håvard Lilleheie (48) venter barn med kjæresten og Instagram-komiker Randi Liodden (32)..

VG - 09 nov 21 kl. 07:03

Treneren røper ukjent Johaug-side: – Kan matche Bjørgens bidrag

LIVIGNO (VG) Therese Johaug (33) fantastiske resultater i løypa kjenner hele Norge. Landslagstrener Ole Morten Iversen mener Johaugs bidrag innad i laget er vel så sterkt..

VG - 09 nov 21 kl. 06:25

Tirsdag 9. november: Dette skjedde i natt

Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er stevnet som vitne i etterforskingen av Kongress-stormingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt