NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 03:33

NRK - 25 feb. 21 kl. 07:03

Elv full av søppel i Bosnia

Elva Drina, som som renner i grenseområdet mellom Bosnia og Serbia, er full av søppel. Elven er full av blant annet plastflasker, rustne tønner, brukte bildekk og gamle møbler. Søppelet er skadelig for både livet i og ved elva..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drina, Bosnia, Serbia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elv, fullav , søppeli , Bosnia
Klartale - 25 feb. 21 kl. 08:42

Dette er søppel!

Søppel fyller ei stor elv. Myndighetene jobber for fullt med å ta unna alt..

Dagbladet - 25 feb. 21 kl. 07:45

- Problem av enorme proporsjoner

Elva Drina, som utgjør deler av grensa mellom Bosnia og Serbia, er flere steder i ferd med fylles opp av enorme mengder søppel..

NRK - 09 april 21 kl. 07:27

Isbjørner spiser søppel og egg

Flere og flere isbjørner har begynt å endre kostholdet i møtet en ny og varmere verden, viser nye studier utført av canadiske forskere, melder TT. Dronebilder viser at søppel og sjøfugl-egg har blitt en vanligere del av bjørnenes diett..

NRK - 11 jan. 21 kl. 18:02

Migranter må bo ute i snøen

Flere hundre migranter har tatt seg inn i forlatte hus i Bosnia-Hercegovina etter at regjeringen i landet ikke greier å huse dem. Organisasjonen IOM sier til Reuters at migrantene bor i ruiner som ble ødelagt under borgerkrigen på 1990-tallet..

NRK - 27 mars 21 kl. 01:29

Serbia vaksinerer migrantar

Serbia har begynt å gje koronavaksine til migrantar og folk frå nabolanda Nord-Makedonia og Bosnia. Serbia har allereie vaksinert over 2 av 7 millionar innbyggjarar, mellom anna med kinesisk vaksine. FN gjev Serbia skryt for å inkludere migrantane i vaksineringa..

NRK - 06 april 21 kl. 16:25

Koronademonstrasjon i Sarajevo

Flere hundre mennesker samlet seg i Bosnia-Hercegovinas hovedstad for å protestere mot regjeringens håndtering av koronapandemien. Tallet på smittede og døde har økt kraftig den siste måneden, og regjeringen kritiseres for et tregt vaksineprogram..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 18:00

Hun ser muligheter der andre ser søppel. Karoline Berven kjøpte enebolig alene som 26-åring.

Karoline Berven (28) tar i bruk kreativiteten for å få råd til å pusse opp og innrede huset sitt..

VG - 11 feb. 21 kl. 16:04

TV-anmeldelse «Red Dot»: Svensk søppel

Pilking med døden i Dalarna..

NRK - 13 feb. 21 kl. 08:38

100 millionar til å rydde strender

For første gong er eit nasjonalt ryddeprogram på plass for å få bukt med plast og søppel langs Noreg si kystlinje. Programmet som har fått namnet «Rydd Noreg» skal bruke meir enn 100 millionar i 2021..

Aftenposten - 28 feb. 21 kl. 16:38

Hva skulle du hatt for å grave rundt i søppel på jobb? Irwin (45) fant ut at 85 kroner timen var for lite.

JACKSONVILLE (Aftenposten): 128.000 kroner. Det er hva du tjener i året på å jobbe fulltid til føderal minstelønn i USA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 45 minutter siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 1 time siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr enkelte flyginger

På grunn av høyt smittetrykk av koronaviruset, forbyr Canada alle passasjerfly fra India og Pakistan de neste 30 dagene. Forbudet, som ikke vil omfatte lastefly, trer i kraft fra klokken 5.30 fredag morgen norsk tid..

NRK - 3 timer siden

444 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 444 nye koronasmittede i Norge. Det er 56 færre enn gårsdagen, da tallet var 500. Samtidig er det 173 færre enn samme dag forrige uke, ifølge tall fra meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt