NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 13:06

NRK - 10 Oct 19 kl. 00:07

Elsparkesyklet med nær 2 i promille

En elsparkesyklist med nær 2 i promille ble stanset i Vålerengtunnelen i Oslo, natt til søndag. Hendelsen førte til at Vegtrafikksentralen stengte tunnelen, skriver Aftenposten. Da politiet ankom og målte syklistens promille, var den på 1,88..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vålerengtunnelen, Oslo, Vegtrafikksentralen, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elsparkesykletmed , nær2 i , promille
P4 - 15 Jul 19 kl. 18:33

SAS-pilot med promille

To SAS-ansatte har blitt stoppet med promille på Stavanger Lufthavn Sola i løpet av den siste måneden. En av dem var en pilot med lav promille, skriver Stavanger Aftenblad. Selskapet opplyser at dette er to ekstremt uvanlige hendelser..

P4 - 03 Jul 19 kl. 11:17

Politimann kjørte med over to i promille

En politimann er i Aust-Telemark dømt til 21 dagers fengsel for å ha kjørt bil med over to i promille. Mannen hadde 2,07 i promille da han kjørte av vegen med sin private bil i fjor høst. Han innrømmet at han hadde drukket betydelige mengder alkohol dagen før hendelsen, men hevder han ikke drakk rett før kjøreturen..

P4 - 04 Jul 19 kl. 19:27

Politiet advarer mot promille til sjøs

Politiet på Sørlandet advarer mot promille til sjøs. Den siste uka har politiet i Agder tatt åtte båtførere for ruskjøring, et tall de mener er skremmende høyt, ifølge NRK. I dag kan du kjøre båt i alkoholpåvirket tilstand så lenge du ikke overstiger 0,8 i promille, likevel oppfordrer politiet båtførere om å droppe alkohol før de ankrer opp..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 19:41

SAS-pilot tatt med promille

Politiet har stoppet to SAS-ansatte med promille på Stavanger lufthavn i løpet av én måned..

Hegnar.no - 15 Jul 19 kl. 19:50

SAS-pilot tatt med promille

En SAS-pilot ble stoppet med promille da han skulle på jobb på Stavanger lufthavn Sola..

NRK - 15 Oct 19 kl. 19:18

Kjørte bil med 3,11 i promille

En østeuropeisk bilfører ble mandag stoppet av politiet på Rudshøgda i Hedmark med en promille på 3,11. Det blir betraktet som på grensen mot dødelig, skriver HA. Mannen hadde i tillegg en betydelig amfetaminverdi i blodet.

NRK - 08 Jul 19 kl. 21:30

Kabinansatt pågrepet med promille

En kabinansatt i 30-årene ble arrestert for promille på et SAS-fly som skulle fra Sola til København søndag formiddag, melder Aftenbladet. – Promillen var ikke høy, men vi ser likevel svært alvorlig på saken, opplyser politiet til avisa..

NRK - 15 Jul 19 kl. 18:38

SAS-pilot tatt med promille på Sola

En SAS-pilot ble stoppet med promille da han skulle på jobb på Stavanger lufthavn, den 11. juni. Det skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 00:38

Fører stanset med nærmere 3 i promille

Etter tips fra vitner ble en mann i 20-årene stanset med nærmere 3 i promille i Drammen lørdag kveld..

NRK - 11 Jul 19 kl. 11:18

Turistbuss-sjåfør med promille

En bussjåfør i 50-årene er mistenkt for å ha kjørt turistbuss med promille. Bussen med 18 passasjerer ble stanset i Vesterålen torsdag formiddag. Bussen og sjåføren er norske, skriver NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Første skeive Pixar-figur

Den komande filmen «Fremad» vil vere den første animerte Disney-Pixar-filmen med ein opent homofil figur, meldar Disney. Det er politikvinna Spector som sjølv snakkar om sin kvinnelege kjærast i filmen..

NRK - 30 minutter siden

Snøskred i Jostedalen

Redningshelikopteret frå Florø, luftambulansen og frivillige frå Røde Kors Hjelpekorps er sendt ut etter observasjon av eit mogleg større snøskred i Jostedalen, opplyser Hovudredningssentralen i Sør-Noreg..

NRK - 15 minutter siden

Bør få vanskeligere oppgaver

Elever bør få vanskeligere matteoppgaver enn hva de får i dag, det mener Jorunn Reinhardtsen, førsteamanuensis ved institutt for matematiske fag ved Universitetet i Agder. Hun mener at elevene må lære seg matematikk på en annen måte..

NRK - 15 minutter siden

Rettsmøte om Assange i gang

Rettsmøtet om utlevering av Julian Assange begynte i dag. Wikileaks' grunnleggeren var selv til stede da en domstol i London begynte prosessen med å vurdere om han kan utleveres til USA..

NRK - 30 minutter siden

DN: 34 Gresvig-butikkar leggast ned

34 butikkar frå Gresvig blir lagt ned med ein gong når kjeda får ny eigar, ifølge DN. 500 arbeidsplassar kan forsvinne som følge..

NRK - 45 minutter siden

Femte virusdødsfall i Italia

Det er no fem som er døde av det nye koronaviruset i Italia, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Stanset oljelekkasje i Oslofjorden

Statnett har stanset en oljelekkasje utenfor Tønsberg som begynte 16. februar. 6000 liter olje lekket ut i Oslofjorden fordi en strømkabel som var isolert med olje ble skadet av ankeret til et skip.

NRK - 1 time siden

Rana-båter tilbakekalles

Sjøfartsdirektoratet tilbakekaller alle Rana-båter produsert etter 2014. Årsaken til tilbakekallingen er at produsenten ikke kan vise til at båtene er CE-merket, som betyr at grunnleggende sikkerhetskrav ikke er oppfylt..

NRK - 1 time siden

Kraftige fall på europeiske børser

Børsene i London, Frankfurt, Paris, Madrid og Oslo falt mandag over 3 prosent som følge av økt virusfrykt. Den viktigste aksjeindeksen i Milano hadde mandag formiddag falt over 4 prosent..

NRK - 1 time siden

Første påvising av smitte i Irak

Helseministeren i Irak bekreftar at det er påvist smitte av det nye koronaviruset i landet. Den smitta er ein mann frå Iran som slapp inn i Irak før dei stengde grensa si..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt