NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 08:17

NRK - 10 Oct 19 kl. 00:07

Elsparkesyklet med nær 2 i promille

En elsparkesyklist med nær 2 i promille ble stanset i Vålerengtunnelen i Oslo, natt til søndag. Hendelsen førte til at Vegtrafikksentralen stengte tunnelen, skriver Aftenposten. Da politiet ankom og målte syklistens promille, var den på 1,88..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vålerengtunnelen, Oslo, Vegtrafikksentralen, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elsparkesykletmed , nær2 i , promille
P4 - 15 Jul 19 kl. 18:33

SAS-pilot med promille

To SAS-ansatte har blitt stoppet med promille på Stavanger Lufthavn Sola i løpet av den siste måneden. En av dem var en pilot med lav promille, skriver Stavanger Aftenblad. Selskapet opplyser at dette er to ekstremt uvanlige hendelser..

P4 - 03 Jul 19 kl. 11:17

Politimann kjørte med over to i promille

En politimann er i Aust-Telemark dømt til 21 dagers fengsel for å ha kjørt bil med over to i promille. Mannen hadde 2,07 i promille da han kjørte av vegen med sin private bil i fjor høst. Han innrømmet at han hadde drukket betydelige mengder alkohol dagen før hendelsen, men hevder han ikke drakk rett før kjøreturen..

P4 - 04 Jul 19 kl. 19:27

Politiet advarer mot promille til sjøs

Politiet på Sørlandet advarer mot promille til sjøs. Den siste uka har politiet i Agder tatt åtte båtførere for ruskjøring, et tall de mener er skremmende høyt, ifølge NRK. I dag kan du kjøre båt i alkoholpåvirket tilstand så lenge du ikke overstiger 0,8 i promille, likevel oppfordrer politiet båtførere om å droppe alkohol før de ankrer opp..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 19:41

SAS-pilot tatt med promille

Politiet har stoppet to SAS-ansatte med promille på Stavanger lufthavn i løpet av én måned..

Hegnar.no - 15 Jul 19 kl. 19:50

SAS-pilot tatt med promille

En SAS-pilot ble stoppet med promille da han skulle på jobb på Stavanger lufthavn Sola..

NRK - 12 timer siden

Kjørte bil med 3,11 i promille

En østeuropeisk bilfører ble mandag stoppet av politiet på Rudshøgda i Hedmark med en promille på 3,11. Det blir betraktet som på grensen mot dødelig, skriver HA. Mannen hadde i tillegg en betydelig amfetaminverdi i blodet.

NRK - 08 Jul 19 kl. 21:30

Kabinansatt pågrepet med promille

En kabinansatt i 30-årene ble arrestert for promille på et SAS-fly som skulle fra Sola til København søndag formiddag, melder Aftenbladet. – Promillen var ikke høy, men vi ser likevel svært alvorlig på saken, opplyser politiet til avisa..

NRK - 15 Jul 19 kl. 18:38

SAS-pilot tatt med promille på Sola

En SAS-pilot ble stoppet med promille da han skulle på jobb på Stavanger lufthavn, den 11. juni. Det skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 00:38

Fører stanset med nærmere 3 i promille

Etter tips fra vitner ble en mann i 20-årene stanset med nærmere 3 i promille i Drammen lørdag kveld..

NRK - 11 Jul 19 kl. 11:18

Turistbuss-sjåfør med promille

En bussjåfør i 50-årene er mistenkt for å ha kjørt turistbuss med promille. Bussen med 18 passasjerer ble stanset i Vesterålen torsdag formiddag. Bussen og sjåføren er norske, skriver NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Terrorsiktede norskkurdere løslatt

To kurdere fra Stavanger er løslatt fra varetekt i Tyrkia, der de har sittet fengslet siden i sommer. Tyrkisk politi mistenker dem for å ha lederroller i den forbudte kurdiske organisasjonen PKK, som Tyrkia anser som en terrororganisasjon..

NRK - 15 minutter siden

Hevder å ha drept militssoldater

637 «terrorister» er drept i Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge det tyrkiske forsvarsdepartementet i Ankara. Siden Tyrkia invaderte Syria er flere titalls sivile drept på begge sider av grensen, ifølge eksilgruppa SOHR..

NRK - 45 minutter siden

Ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag. I London sier kilder ved statsminister Boris Johnsons kontor at det «gjenstår mer arbeid»..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 1 time siden

Håper på brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP. EU har sagt at et utkast må være på bordet onsdag morgen for at EU-landene skal vurdere utkastet før toppmøtet som starter torsdag..

NRK - 1 time siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 2 timer siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 3 timer siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt