NRK > Nyheter

Torsdag, 25 Februar, 03:05

NRK - 20 jan. 21 kl. 13:51

Elleve smittetilfeller i Sigdal

Smittesporingsteamet i Sigdal kommune mottok i går kveld elleve positive prøvesvar. Alle smittetilfellene er nærkontakter til tidligere registrert smitte i utbruddet. Blant de smittede er et barn som er tilknyttet Eggedal barnehage..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sigdal, Eggedal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elleve, smittetilfelleri , Sigdal
NRK - 15 jan. 21 kl. 21:02

Elleve nye smittede i Fredrikstad

I Fredrikstad er det registrert elleve nye smittetilfeller fredag. For fjerde dag på rad synker antall nye smittetilfeller. Kun én av de elleve har ukjent smittevei, ifølge kommunen.

NRK - 08 jan. 21 kl. 14:01

66 smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det registrert 66 nye smittetilfeller i Østfold. Det er høyest i Fredrikstad med 22, fulgt av Sarpsborg og Moss. Våler, Skiptvet, Marker og Aremark er de kommunene i Østfold hvor det e det ikke er rapportert nye smittetilfeller..

NRK - 29 jan. 21 kl. 05:36

Ni smittetilfeller i Lindesnes

I Lindesnes kommune ble det registrert i alt ni nye smittetilfeller i går. Noen av de smittede er utenlandske gjestearbeidere, mens andre er nærkontakter til kjente smittetilfeller. En av de smittede jobber i en barnehage, der flere må koronatestes..

NRK - 05 feb. 21 kl. 11:30

15 nye smittede i Kvam

Det er påvist seks nye smittetilfeller i Kvam kommune i Vestland det siste døgnet. Siden lørdag er det meldt om 15 smittetilfeller, fire med mutert virus. Alle de seks nye smittetilfellene det siste døgnet er kjente nærkontakter, opplyser kommunen på sine nettsider.

NRK - 2 timer siden

50 nye smittetilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det registrert over 50 nye smittetilfeller på Romerike. Det er barnehager og skoler som er hardest rammet. Siden forrige oppdatering, melder kommunene på Romerike om til sammen 54 nye smittetilfeller, skriver Romerikes Blad.

NRK - 19 jan. 21 kl. 10:08

Elleve nye smittede i Rana

Rana kommune i Nordland melder at det er registrert elleve nye koronatilfeller i kommunen. Ifølge Rana Blad er 251 personer i karantene i kommunen. De fleste av de elleve er tilknyttet et smitteutbrudd ved Båsmo barneskole..

NRK - 20 feb. 21 kl. 00:27

Ber folk sjekke hytter og uthus

Politiet ber folk på hytter i områdene rundt Sigdal, Eggedal, Tempelseter og Høgevarde sjekke hytte og uthus, i forbindelse med leteaksjonen etter en savnet mann i 50-årene. Leteaksjonen har pågått siden onsdag, og vil fortsette utover natten..

NRK - 07 jan. 21 kl. 07:05

203 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 203 nye smittetilfeller av covid-19 i hovedstaden det siste døgnet, viser kommunenes oversikt. Det er to færre tilfeller enn dagen før. Tilsammen har 1585 personer fått påvist korona de siste to ukene..

NRK - 08 jan. 21 kl. 07:09

175 nye smittetilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 175 nye smittetilfeller av koronaviruset i Oslo, viser tall fra kommunen. Det er 27 færre enn dagen før, men 47 flere enn snittet de siste sju dagene..

NRK - 09 jan. 21 kl. 05:19

300.000 nye smittetilfeller i USA

Det er for første gang registrert mer enn 300.000 nye smittetilfeller på samme døgn i USA, ifølge Covid Tracking Project. Overvåkingstjenesten opplyser at det ble registrert 310.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Norske kraftselskaper rammet

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor. Et tosifret antall norske kraftselskaper ble rammet av hackingen i desember i fjor, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

50 nye smittetilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det registrert over 50 nye smittetilfeller på Romerike. Det er barnehager og skoler som er hardest rammet. Siden forrige oppdatering, melder kommunene på Romerike om til sammen 54 nye smittetilfeller, skriver Romerikes Blad.

NRK - 2 timer siden

341 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 341 koronasmittede i Norge. Det er 49 færre enn dagen før og 17 færre enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til torsdag er det registrert 69.

NRK - 3 timer siden

Skal vedlikeholdes av russere

Motorene på spionskipet Marjata, et av Norges mest sensitive skip, skal vedlikeholdes av russere etter salget av skipsmotorselskapet Bergen Engines til det russisk-kontrollerte selskapet TMH International, melder E24..

NRK - 5 timer siden

Tre familier uten hus etter brann

Tre familier ble husløse etter en storbrann trehusbebyggelsen i Risør i sentrum i dag tidlig. Rundt 21 personer ble evakuert, og noen av byens eldste hus gikk tapt i brannen..

NRK - 5 timer siden

Åtte nye smittetilfeller i Bodø

Det er onsdag kveld registrert åtte nye smittetilfeller av covid-19 i Bodø, opplyser kommunen. Alle med unntak av én er smitte ved nærkontakt. I det siste tilfellet er smittekilde foreløpig uavklart og smittesporingen pågår fremdeles..

NRK - 5 timer siden

Forbindelser til bin Salman

Privatflyet som de mistenkte gjerningsmennene brukte i forbindelse med drapet på journalisten Jamal Kashoggi tilhørte et selskap overtatt av Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, melder CNN..

NRK - 6 timer siden

Woods blir ikke siktet etter ulykke

Golfstjernen Tiger Woods blir ikke siktet etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. En anmeldelse for uaktsom kjøring blir ikke aktuelt ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 6 timer siden

Anmeldes ikke for uaktsom kjøring

Golfstjernen Tiger Woods vil ikke bli anmeldt etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. Straff for uaktsom kjøring blir ikke aktuell ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 6 timer siden

Ansatt ved russisk ambassade utvist

En ansatt ved Russlands ambassade i Stockholm utvises fra Sverige, melder Dagens Nyheter. Ifølge ikke navngitte kilder tror svenske myndigheter at den utviste mannen jobber for den russiske etterretningstjenesten. Svensk UD sier til DN at dette er et svar på Russland sin utvisning av en svensk diplomat for noen uker siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt