P4 > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:23

P4 - 11 Feb 18 kl. 22:52

Elleve siktet for menneskehandel

Elleve personer ble i går kveld pågrepet i Bergen og på Askøy, og er siktet for grov menneskehandel.
Alle elleve er rumenske statsborgere.
Flere slektninger av en 16 år gammel jente er siktet for å ha planlagt å tvinge henne ut i prostitusjon, melder NRK.
Politiet opplyser at det er for tidlig å si hva slags rolle alle elleve har hatt i saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen, Askøy, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elleve, siktet, for, menneskehandel
Aftenposten - 12 Feb 18 kl. 00:02

Elleve siktet for menneskehandel i Bergen og Askøy

Elleve rumenere ble siktet for grov menneskehandel etter aksjon i Bergen og på Askøy lørdag kveld..

NRK - 11 Feb 18 kl. 22:48

Siktet for menneskehandel

I Bergen er totalt 11 personer er siktet for menneskehandel. Politiet mistenker at det rumenske nettverket ville selge mindreårige til prostitusjon..

NRK - 26 Nov 18 kl. 17:15

Siktet for menneskehandel

En mann i 60-årene fra Aust-Agder er siktet for menneskehandel på Filippinene, skriver Agderposten. Mannen skal ha utnyttet unge jenter seksuelt..

NRK - 05 Jan 19 kl. 02:21

Sjåfør siktet for menneskehandel

En 48 år gammel trailersjåfør er siktet for menneskehandel. Politiet mener han har forgrepet seg på en yngre kvinne og lånt henne ut til kolleger, skriver Stavanger Aftenblad. Han erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 28 Sep 18 kl. 15:24

Mann siktet for menneskehandel

En mann i 50-årene fra Øst-Finnmark er mistenkt for menneskehandel og voldtekt. Mannen skal ha invitert en kvinne til Norge under påskudd om å etablere et kjæresteforhold, ifølge politiet som har pågrepet og siktet mannen..

P4 - 13 Feb 18 kl. 21:54

Menneskehandelsiktede løslates

Politiet i Bergen fikk ikke medhold i å fengsle de fire personene som er siktet for grov menneskehandel. Bergen tingrett mener det ikke er skjellig grunn til å mistenke dem for forholdet de er siktet for, skriver VG. Elleve personer ble pågrepet etter en aksjon lørdag kveld.

NRK - 01 Aug 18 kl. 12:56

Rumener siktet for menneskehandel

Politiet i Bergen vil fengsle en rumensk mann, som er etterlyst i Romania og Italia. Mannen er siktet for flere tilfeller av menneskehandel og hallikvirksomhet. Politiet vil fengsle mannen i fire uker, mens man jobber med utlevering fra Norge..

NRK - 15 Nov 18 kl. 11:43

Elleve siktet for Khashoggi drap

Påtalemyndigheten i Saudi-Arabia har siktet elleve personer for drapet på Jamal Khashoggi. De ber om dødsstraff for fem av dem..

VG - 11 Feb 18 kl. 23:34

Politiet ber Bergens-menn skjerpe seg - 11 siktet for grov menneskehandel i Bergen

Politiet i Bergen har siktet 11 for menneskehandel, blant annet mistenker de igjen at en ung jente skulle tvinges til å selge sex..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt