Eliteserien direkte: Rosenborg herjet på bortebane

Siste innlegg
Vi vil gjerne høre fra deg! Send inn spørsmål og kommentarer, vi publiserer fortløpende.
Send inn
  • DEL
    En jevnspilt første omgang, men i andre omgang var Rosenborg det klart beste målet. Noe heldig scoret Gustav Valsvik det første målet, og etter det hadde Rosenborg full kontroll. Dino Islamovic og Kristoffer Zachariassen kom seg også på scoringlista og sikret dermed at Rosenborg vant 3-0 på Nadderud.
  • whistle
  • shoton
    90 + 3
    Valencic skyter - høyt over mål.
  • whistle
    90 + 3
    Valsvik feller Maatsen 30 meter fra mål.
  • shoton
    90 + 2
    Børven får en god skuddmulighet, men Solheim får blokkert. Børven roper på hands, men Moen vinker spillet videre.
  • 90 + 1′
    DEL
    Det er lagt til tre minutter.
  • 89′
    DEL
    Islamovic høyest når ballen slås tilbake igjen. Headingen går over mål.
  • corner
    89Hjørnespark
    Sandberg får slått hjørnesparket unna.
  • 88′
    DEL
    Børven kommer nesten til skudd, men velger å legge til Hedenstad. Han brenner til fra 20 meter og ballen har en god retning mot hjørnet. Sandberg er raskt nede og får slått den unna.

84
    Valencic skyter fra 25 meter. Faye Lund må gi en liten retur, men fanger den fort igjen.
    82Spillerbytte - Rosenborg

Edvard Tagseth

Marius Lundemo

• corner
    78Hjørnespark
    Zachariassen kommer til avslutning på enda et Rosenborg-hjørnespark. Får ikke styrt den skikkelig mot mål, og den går flere meter utenfor.
  • corner
    76Hjørnespark
    Godt slått igjen. Sandberg får akkurat slått den unna.
  • corner
    Reginiussen header den inn i Hanche-Olsen, muligens armen. Ballen går etter hvert ut til et nytt hjørnespark.
  • 75′
    DEL
    Islamovic jager en lang ball og Solheim må klarere til et hjørnespark.
  • goal-football
    73Mål for Rosenborg!

Stabæk 0 - 3 Rosenborg

Mål: Kristoffer Zachariassen

Målgivende: Anders Trondsen

Herlig langskudd! Trondsen plukker opp en Stabæk-klarering og sender den på tvers til Zachariassen. Fra 18 meter fyrer han til og sender ballen fint forbi Sandberg og i mål.
    71Spillerbytte - Stabæk

Filip Valencic

Kornelius Normann Hansen

• shoton
    71
    Islamovic skyter fra 25 meter. Prøver å skru den inn i hjørnet, men den går like utenfor. Godt forsøk.
    66Mål for Rosenborg!

Stabæk 0 - 2 Rosenborg

Mål: Dino Islamovic

Flott spill fra Rosenborg! Islamovic får ballen ut til Trondsen, som legger den inn igjen i feltet. Der rager Islamovic høyest og stanger inn Rosenborgs andre mål!
  • shoton
    64
    Maatsen brenner til fra 20 meter. Høyt over.
  • 63′

Mål: Gustav Valsvik

Rosenborg fyller opp inne i 5-meteren, og Sandberg kommer dermed ikke skikkelig ut. Ender opp med at han bokser ballen inn i bakhodet til Valsvik og i mål.
  • 58′
    DEL
    Børven kommer seg til skudd, men det blir enkelt blokkert av Solheim. Hjørnespark.
  • corner
    58Hjørnespark
    Heades først ut av Øveraas Olsen. Lundemo header den inn igjen, og der vinner Valsvik duellen seks-syv meter fra mål. Ballen triller like utenfor.
  • 57′
    DEL
    Trondsen kommer fint fremover og skaffer et hjørnespark.
  • 55′
    DEL
    Solheim slår en fin ball opp på Edvardsen, som prøver å heade tilbake til Normann Hansen. Dessverre for Stabæk bommer spissen mer eller mindre på ballen.
  • 53′
    DEL
    Dårlig slått innlegg fra Vetlesen. Rosenborg får den enkelt unna.
  • whistle
    53
    Lundemo lager frispark. God innleggsposisjon for Stabæk.
  • shoton
    51
    Lumanza skyter fra 25 meter. Høyt over mål. Burde nok rullet ut til Vogt på kanten.
  • 48′
    DEL
    Publikum roper på straffe, men Tore Reginiussen får akkurat en tå på ballen. Godt vurdert av Svein Oddvar Moen.
  • 47′
    DEL
    Helland prøver å finne Børven inne i feltet, men innlegget går rett inn til Sandberg.
  • 46′
    DEL
    Ingen bytter i pausen.
  • whistle
    2. omgang
  • DEL
    Da var det altså pause. En ganske jevnspilt omgang med relativt få sjanser.
  • whistle
    Pause
  • corner
    45 + 2Hjørnespark
    Sandberg prøver å plukke den, men mister den. Stabæk får ballen unna.
  • 45 + 2′
    DEL
    Ceide kommer seg igjen forbi Øveraas Olsen. Får ikke pirket den til en medspiller, men Stabæk klarerer ut til hjørnespark.
  • 45 + 1′
    DEL
    Det er lagt til ett minutt.
  • 44′
    DEL
    Lumanza kommer til innlegg og slår den mot bakre stolpe. Der er Gall, men han treffer bare ballen med bakhodet og får ikke styrt den mot mål.
  • 43′
    DEL
    Stabæk har hevet seg de siste minuttene.
  • 42′
    DEL
    Stabæk biter seg fast og får kjempet ballen inn til Vetlesen. Han får nesten driblet av Reginiussen, men Rosenborg-kapteinen får reddet situasjonen i siste øyeblikk.
  • 41′
    DEL
    Stabæk presser høyt og får betalt i form av et innkast høyt i banen.
  • 40′
    DEL
    Lumanza bryter fint, men blir igjen for upresis når han forsøker å finne Edvardsen i bakrom umiddelbart. Presisjonsnivået til hjemmelaget må opp om de skal utnytte disse mulighetene.
  • 39′
    DEL
    Rosenborg har kontroll på spillet nå. Stabæk har fått noen kontringsmulighet, men har vært for upresise.
  • corner
    37Hjørnespark
    Sandberg er igjen god i boksen. Får bokset godt unna.
  • 37′
    DEL
    Fint Rosenborg-spill frem til Zachariassen, men han får ikke helt kontroll på ballen. Hanche-Olsen får dermed tid til å komme inn i situasjonen og slår den ut til hjørnespark.
  • shoton
    35
    Gode skuddmuligheter for Rosenborg, men skuddforsøkene til både Zachariassen og Børven blir blokkert.
  • corner
    33Hjørnespark
    Sandberg får bokset unna.
  • 33′
    DEL
    Børven får en stikker i bakrom. Prøver å legge inn i feltet, men blir blokkert av Hanche-Olsen. Hjørnespark.
  • 31′
    DEL
    Fint angrep fra Stabæk, men Vogt rekker akkurat ikke frem i tide og innlegget går bak mål.
  • corner
    30Hjørnespark
    Valsvik rager høyest, men headingen går høyt over.
  • 30′
    DEL
    Rosenborg fyller veldig bra opp. Ceide bommer med den første headingen. Baller går videre til Åsen, som får et godt treff. Sandberg redder greit, og ballen går via en Stabæk-forsvarer og ut til hjørnespark.
  • corner
    28Hjørnespark
    Utoverskrudd denne gang. Rosenborg header enkelt unna.
  • 28′
    DEL
    Øveraas kjemper nede ved cornerflagget og skaffer Stabæk et nytt hjørnespark.
  • corner
    26Hjørnespark
    Hjørnesparket skrus forbi alle og ut til utspark.
  • 26′
    DEL
    Vogt finner Gall fint i mellomrommet. Han prøver å avansere, men ballen blir taklet ut til et hjørnespark.
  • yellow
    25Gult kort!

Gjermund Åsen - Rosenborg

For sent inne på Gall.
  • 23′
    DEL
    Lundemo kommer også inn igjen på banen.
  • 23′
    DEL
    Spillet er i gang igjen.
  • injury
    22
    Lundemo ligger nede. Fikk en god trøkk i en duell.
  • 21′
    DEL
    Nesten for Stabæk. Et dårlig utspark fra Faye Lund gjør at Stabæk vinner ballen gunstig. Prøver å tre gjennom Vetlesen, men midtbanespilleren måtte ta ballen med seg ut mot siden og kom dermed ikke til avslutning.
  • yellow
    19Gult kort!

Anders Trondsen - Rosenborg

Feller Normann Hansen på vei fremover. Klart kort.
  • 18′
    DEL
    Ceide drar seg forbi Øveraas og kommer seg til innlegg. Rosenborg fyller bra opp i boksen, men vingen finner ingen lagkamerater og Stabæk rensker unna.
  • 16′
    DEL
    Hedenstad driver fint fremover. Slipper til Helland, som sikter på Børven inne i feltet. Innlegget er godt, men går like over Børven og inn til Sandberg.
  • 14′
    DEL
    Trondsen kommer seg i fin innleggsposisjon, men slår den forbi alle og ut til innkast.
  • corner
    13Hjørnespark til Stabæk
    Utoverskrudd mot bakerste, der Hanche-Olsen blåses av for en i overkant tøff duell.
  • 12′
    DEL
    Stabæks kontring renner ut i sanden, men bæringene biter seg fast og vinner en corner.
  • corner
    12Hjørnespark til Rosenborg
    Kampens første corner. Ender med en slags avslutning etter godt ettertrykk, men så kontrer Stabæk.
  • 9′
    DEL
    Ny avslutning fra RBK. Lundemos forsøk fra distanse fanges enkelt av Sandberg.
  • 8′
    DEL
    Svakt innlegg fra Øveraas går ut til utspill fra Faye Lund.
  • 6′
    DEL
    Ceide med kampens første avslutning. Dribler seg fint inn fra venstre, men blåser skuddet sitt ut til innkast (!) - til hånlig applaus fra hjemmefansen.
  • 6′
    DEL
    Fryktelig mange feilpasninger fra begge lag nå.
  • 4′
    DEL
    Mye frem og tilbake i starten. Ingen har fått etablert spillet sitt.
  • 2′
    DEL
    Helland og Hedenstad kombinerer på høyresiden, men innlegget er ufarlig.
  • whistle
    1. omgang
  • whistle
    Kampen har startet
  • DEL
    Siste nytt fra Nadderud er at RBK-keeper André Hansen har pådratt seg en skade. Julian Faye Lund kommer inn som erstatter i siste liten.
  • DEL
    Stabæk (4-3-3): Sandberg - Olsen Øveraas, Hanche-Olsen, Solheim, Vogt - Lundal, Lumanza, Vetlesen - Gall, Edvardsen, Normann Hansen.
  • DEL
    Rosenborg (4-3-3): Hansen - Hedenstad, Reginiussen, Valsvik, Trondsen - Zachariassen, Lundemo, Åsen - Helland, Børven, Ceide.
  • DEL
    Hei, og hjertelig velkommen til denne live-dekningen av kampen mellom Stabæk og Rosenborg!