NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:12

NRK - 22 Apr 19 kl. 14:14

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt. Dei fekk etterkvart tak i ein slektning på telefon, som varsla politiet, som igjen varsla viltnemnda..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mandal, TV2

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elg, jaga, ektepar, oppi , tre
VG - 16 Mar 19 kl. 05:06

Ektepar omkom i campingvognbrann i Nordland

Et ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned på Storforshei i Rana natt til lørdag..

VG - 20 May 19 kl. 11:15

Ektepar knivranet i egen bolig

Et ektepar i 40-årene våknet natt til mandag opp til at to personer hadde tatt seg inn i hjemmet deres. Politiet etterforsker saken som grovt ran..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 07:11

Ektepar omkom i campingvognbrann i Nordland

Et eldre ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned på Storforshei i Rana i Nordland natt til lørdag..

VG - 16 Mar 19 kl. 05:06

Ektepar omkom i campingvognbrann i Nordland

Et eldre ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned på Storforshei i Rana i Nordland natt til lørdag..

NRK - 16 Mar 19 kl. 05:04

Ektepar omkom i campingvognbrann

Politiet bekrefter at to personer er døde etter brannen i en campingvogn i Storforshei i Rana i Nordland i natt. Operasjonsleder Ina Selfors i Nordland politidistrikt opplyser til NTB at de to som har omkommet er et eldre ektepar..

NRK - 13 May 19 kl. 13:14

Ektepar i 50-årene omkom

Politiet bekrefter at de omkomne i husbrannen i Lier er et ektepar i 50-årene. Begge to er registrert på adressen hvor de ble funnet. Politiet vil ikke frigi vedkommendes navn før de får bekreftet en sikker identitet..

Aftenposten - 22 Apr 19 kl. 15:33

Ektepar ble jaget opp i tre av illsint elg

Et ektepar i 60-årene ble mandag ettermiddag jaget av en illsint elg i Mandal. Ekteparet måtte søkte tilflukt i et tre..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 11:43

Ektepar i Halden truet med kniv av innbruddstyver

Et ektepar ble truet med kniv da to personer brøt seg inn huset deres i Batteriveien i Halden mandag morgen. En mann i 20-årene er pågrepet..

NRK - 07 Mar 19 kl. 23:34

Ektepar alvorleg skadd i ulukke

Eit norsk ektepar skal vere alvorleg skadd i ein bilulukke i Torroz nær Málaga i Spania torsdag ettermiddag, skriv VG og siterer avisa Diario Sur. Paret måtte få hjelp av brannvesen for å kome seg ut av bilen etter utforkøyringa..

P4 - 31 May 19 kl. 11:28

Ektepar truffet av henger

Et ektepar i 70-årene er fraktet til sykehus etter at de ble truffet av en henger som løsnet fra en bil i Bergen i formiddag. De to gikk på et fortau da de ble truffet. Begge var ved bevissthet etter ulykken, men tilstanden deres er ikke kjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 2 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 4 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 4 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 5 timer siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt