NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:43

NRK - 22 Apr 19 kl. 14:14

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt. Dei fekk etterkvart tak i ein slektning på telefon, som varsla politiet, som igjen varsla viltnemnda..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mandal, TV2

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elg, jaga, ektepar, oppi , tre
VG - 16 Mar 19 kl. 05:06

Ektepar omkom i campingvognbrann i Nordland

Et ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned på Storforshei i Rana natt til lørdag..

VG - 20 May 19 kl. 11:15

Ektepar knivranet i egen bolig

Et ektepar i 40-årene våknet natt til mandag opp til at to personer hadde tatt seg inn i hjemmet deres. Politiet etterforsker saken som grovt ran..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 07:11

Ektepar omkom i campingvognbrann i Nordland

Et eldre ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned på Storforshei i Rana i Nordland natt til lørdag..

VG - 16 Mar 19 kl. 05:06

Ektepar omkom i campingvognbrann i Nordland

Et eldre ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned på Storforshei i Rana i Nordland natt til lørdag..

NRK - 16 Mar 19 kl. 05:04

Ektepar omkom i campingvognbrann

Politiet bekrefter at to personer er døde etter brannen i en campingvogn i Storforshei i Rana i Nordland i natt. Operasjonsleder Ina Selfors i Nordland politidistrikt opplyser til NTB at de to som har omkommet er et eldre ektepar..

NRK - 13 May 19 kl. 13:14

Ektepar i 50-årene omkom

Politiet bekrefter at de omkomne i husbrannen i Lier er et ektepar i 50-årene. Begge to er registrert på adressen hvor de ble funnet. Politiet vil ikke frigi vedkommendes navn før de får bekreftet en sikker identitet..

Aftenposten - 22 Apr 19 kl. 15:33

Ektepar ble jaget opp i tre av illsint elg

Et ektepar i 60-årene ble mandag ettermiddag jaget av en illsint elg i Mandal. Ekteparet måtte søkte tilflukt i et tre..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 11:43

Ektepar i Halden truet med kniv av innbruddstyver

Et ektepar ble truet med kniv da to personer brøt seg inn huset deres i Batteriveien i Halden mandag morgen. En mann i 20-årene er pågrepet..

NRK - 07 Mar 19 kl. 23:34

Ektepar alvorleg skadd i ulukke

Eit norsk ektepar skal vere alvorleg skadd i ein bilulukke i Torroz nær Málaga i Spania torsdag ettermiddag, skriv VG og siterer avisa Diario Sur. Paret måtte få hjelp av brannvesen for å kome seg ut av bilen etter utforkøyringa..

NRK - 01 Jan 19 kl. 12:48

Første likekjønnede ektepar i natt

Natt til 1. nyttårsdag fikk Østerrike sitt første likekjønnede ektepar. Nicole Kopaunik og Daniela Paier ble viet i en seremoni i Velden like etter midnatt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 30 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 45 minutter siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt