P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 12:30

P4 - 18 nov. 19 kl. 12:12

Elever ble bedt om å heie på Vedum

Elevene ved Brønnøysund videregående skole ble bedt om å heie på Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum da han kom på besøk.
Rektor sendt ut en sms til elevene der det sto at det er kjempeviktig at han klappes inn og at ingen buer siden Vedum er en av skolens støttespillere.
Dette har fått blant annet Rød Ungdom til å reagere.
Rektor sier til Brønnøysunds avis at hun tar selvkritikk for ordlyden og beklager..
Les mer på P4


Les mer om:
Brønnøysund, Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum, Vedum, Rød Ungdom, Brønnøysunds

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elever, ble, bedtom å , heie, Vedum
Aftenposten - 18 nov. 19 kl. 13:46

Skole ga elever beskjed om å heie på Sp-lederen

Elevene ved Brønnøysund videregående skole fikk en tekstmelding med beskjed om å heie og ikke bue på Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum da han besøkte skolen..

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 08:08

Elever ved en rekke skoler er smittet av koronaviruset

Elever ved minst seks skoler rundt om i landet er bekreftet smittet av koronaviruset. Flere elever og lærere ved skolene er bedt om å holde seg hjemme..

P4 - 27 feb. 20 kl. 17:13

Elever må unngå klemmer

90 000 elever i Oslo blir nå bedt om å unngå klemmer og annen nærkontakt. Utdanningsetaten i Oslo kommune har sendt ut brev om dette til 183 skoler som et tiltak mot utbrudd av koronaviruset, melder Dagbladet. De presiserer at det ikke er et klemmeforbud, og at elever som trenger trøst fortsatt skal få dette.

VG - 11 des. 19 kl. 08:29

VIF-supportere drar på Åråsen for å heie frem et LSK-nedrykk

Lillestrøm står overfor en skjebnekamp på Åråsen for overlevelse i Eliteserien. Dit kommer Vålerenga-supportere for å heie frem et nedrykk..

P4 - 27 aug. 19 kl. 06:36

Mener digitale trusler må inn i lærerplanen

- Digitale trusler må få større plass i undervisningen i skolen. Det sier forsker Peggy Heie i Norsk senter for informasjonssikring NorSIS. Hun viser til at det er stor kunnskapsmangel blant folk om hvordan de kan unngå digitale trusler og svindel på nett - til tross for at vi har kommet langt i den digitale utviklingen.

P4 - 09 des. 19 kl. 05:24

- Må få rask hjelp

Rundt 12.000 norske elever lider av skolevegring. Det anslår Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning ved Universitetet i Stavanger.

P4 - 04 des. 19 kl. 08:40

Ber elever og ansatte holde seg inne

Narvik kommune setter krisestab og ber folk holde seg innendørs i påvente av et voldsomt uvær. Det er ventet store nedbørsmengder og stor fare for flom og skred i Nordland og Finnmark utover dagen. Rektor ved Narvik videregående skole har allerede bedt sine elever og ansatte om å ikke komme på skolen i dag.

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 08:08

Elever ved fem skoler er smittet av koronaviruset

To elever i Stavanger, to elever i Bærum og en elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med koronavirus..

NRK - 02 feb. 20 kl. 08:43

4 av 5 elever kaster mat

Skjermbruk og bråk i spisepausen forstyrrer elever, og gjør at mange ikke får tid til å spise opp maten sin, viser ny studie. 80 prosent ender med å kaste mye av nista i søpla. I undersøkelsen deltok seks norske skoler og totalt 210 elever..

VG - 06 mars 20 kl. 07:53

Elever ved fem skoler er smittet av coronaviruset

To elever i Stavanger, to elever i Bærum og en elev i Vestfold og Telemark er bekreftet smittet med koronavirus..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Dømt til fengsel for meldinger

En mann er dømt til betinget fengsel i 30 dager å ha sendt seksualiserte meldinger til sin datter. Mannen har erkjent straffskyld, men hevder han ikke husket å sendt meldingene fordi han var ruset på tidspunktet. Dommen vil ikke ankes..

P4 - 15 minutter siden

Mor ble berget av hotellansatte

To hotellansatte skal ha berget moren til den ett år gamle gutten som omkom i en sideelv til Geirangerelva i går ettermiddag. Kvinnen skal ha blitt ført flere hundre meter nedover elva før de ansatte klarte å få tak i henne like før flere bratte elvefall, melder NRK. Politiet mener gutten falt fra en bro og at moren hoppet etter for å redde ham.

P4 - 1 time siden

Apple vant sak om skattestrid

EU-kommisjonen har tapt mot Apple og Irland i en betent straffesak. EU-kommisjonen mener elektronikkgiganten i flere år har fått ulovlig statsstøtte fra Irland og påla Apple i 2015 å betale 13 milliarder euro mer i skatt. Apple mener det ville innebære dobbeltbeskatning, og tok saken til retten hvor de nå har vunnet frem i en EU-domstolen.

P4 - 45 minutter siden

Mange stryker på teoriprøven

Statens vegvesen refser det de mener er uforberedte kandidater til førerprøven. I juni strøk en av tre på teoriprøven, og veldig mange må prøve flere ganger før de består. Koronakrisen har ført til at lang ventetid, men Vegvesenet mener køene ikke hadde oppstått dersom flere hadde bestått på første forsøk.

P4 - 45 minutter siden

Voldsom økning i redningsoppdrag

Redningsselskapet opplever en voldsom økning i antall redningsoppdrag. I mai og juni rykket de ut det som tilsvarer en økning i renidnsoppdrag med 46 prosent. Mange av oppdragene skyldes at folk ikke har erfaring med båt forteller Hasse Lindmo i Redningsselskapet.

P4 - 45 minutter siden

Innkaller til pressebrief om knivstikking

Politiet innkaller akkurat nå til en pressekonferanse om knivstikkingen av tre kvinner i Sarpsborg i natt. En 31 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk, etter at en av kvinnene døde og en er kritisk skadd. 31-åringen skal ha en relasjon til to av ofrene, men noe motiv er fortsatt uklart..

P4 - 30 minutter siden

Kraftig brann i København

Det brenner kraftig ved et hotell i København i nærheten av Kongens Have. Det er uvisst om personer er kommet til skade. Ifølge dansk politi brenner det på taket av hotellet, og bilder fra stedet viser kraftig røyk..

P4 - 1 time siden

Unge vil sove ute

Det blir uteliv på mange unge i sommer. Vi snakker ikke om utelivet på byen, men i skog og mark. Hele tre av fire unge mellom 15 og 24 år planlegger sove ute i løpet av sommeren, viser en undersøkelse fra Ipsos.

P4 - 1 time siden

Siktes for drap og drapsforsøk

Det er en 31 år gammel tidligere voldsdømt mann som er pågrepet etter etter knivstikkingen av tre kvinner i Sarpsborg i natt. Han blir nå siktet for drap og drapsforsøk, etter at en av kvinnene døde og en er kritisk skadd. Motivet er fortsatt ukjent, men han har en relasjon til to av ofrene, deriblant avdøde, som var i 50-årene..

P4 - 1 time siden

Over 30 migranter i kjølebil

Tysk politi og tollere har funnet 31 mennesker som var gjemt i kjølerommet på en tyrkiskregistrert lastebil på grensen til Tsjekkia. Tilstanden til de 31, som antas å være migranter, har ikke politiet sagt noe om ennå. De vil gi ytterligere detaljer om saken senere i dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt