P4 > Nyheter

Monday, 16 December, 02:39

P4 - 18 Nov 19 kl. 12:12

Elever ble bedt om å heie på Vedum

Elevene ved Brønnøysund videregående skole ble bedt om å heie på Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum da han kom på besøk.
Rektor sendt ut en sms til elevene der det sto at det er kjempeviktig at han klappes inn og at ingen buer siden Vedum er en av skolens støttespillere.
Dette har fått blant annet Rød Ungdom til å reagere.
Rektor sier til Brønnøysunds avis at hun tar selvkritikk for ordlyden og beklager..
Les mer på P4


Les mer om:
Brønnøysund, Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum, Vedum, Rød Ungdom, Brønnøysunds

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elever, ble, bedtom å , heie, Vedum
Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 13:46

Skole ga elever beskjed om å heie på Sp-lederen

Elevene ved Brønnøysund videregående skole fikk en tekstmelding med beskjed om å heie og ikke bue på Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum da han besøkte skolen..

VG - 11 Dec 19 kl. 08:29

VIF-supportere drar på Åråsen for å heie frem et LSK-nedrykk

Lillestrøm står overfor en skjebnekamp på Åråsen for overlevelse i Eliteserien. Dit kommer Vålerenga-supportere for å heie frem et nedrykk..

P4 - 27 Aug 19 kl. 06:36

Mener digitale trusler må inn i lærerplanen

- Digitale trusler må få større plass i undervisningen i skolen. Det sier forsker Peggy Heie i Norsk senter for informasjonssikring NorSIS. Hun viser til at det er stor kunnskapsmangel blant folk om hvordan de kan unngå digitale trusler og svindel på nett - til tross for at vi har kommet langt i den digitale utviklingen.

P4 - 09 Dec 19 kl. 05:24

- Må få rask hjelp

Rundt 12.000 norske elever lider av skolevegring. Det anslår Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning ved Universitetet i Stavanger.

P4 - 04 Dec 19 kl. 08:40

Ber elever og ansatte holde seg inne

Narvik kommune setter krisestab og ber folk holde seg innendørs i påvente av et voldsomt uvær. Det er ventet store nedbørsmengder og stor fare for flom og skred i Nordland og Finnmark utover dagen. Rektor ved Narvik videregående skole har allerede bedt sine elever og ansatte om å ikke komme på skolen i dag.

NRK - 14 Sep 19 kl. 09:59

Elever smittet av dysenteri

To elever ved Auglend barneskole i Stavanger har testet positivt på bakterien shigella sonnei, kjent som dysenteri, melder VG. Ti elever ved skolen har også omgangssyke. Dysenteri er en smittsom tarminfeksjon som fører til diarè, og kan være blodig..

NRK - 04 Dec 19 kl. 09:44

Ber elever i Narvik være hjemme

Alle elever og ansatte ved Narvik videregående skole bes om å holde seg hjemme på grunn av uværet. Det er også stor snøskredfare i området. Ifølge avisa Fremover har rektor Anita Sletbakk sendt ut melding til ansatte og elever..

P4 - 02 Dec 19 kl. 15:05

Elever evakuert fra veltet skolebuss

Rundt 20 elever måtte evakueres fra en skolebuss i Mogrenda i Verdal i Trøndelag i ettermiddag. Bussen veltet, og hang en stund utfor en høy skrent. Brannvesenet ,åtte skjære seg inn i bussen, melder politiet.

P4 - 14 Sep 19 kl. 09:52

Elever smittet av dysentri

To elever ved en barneskole i Stavanger er smittet av dysentri. I tillegg har ti elever ved skolen omgangssyke, melder VG. Fredag sendte smittevernkontoret ut et skriv til alle foresatte ved skolen med oppfordring om å ta forholdsregler.

NRK - 05 Nov 19 kl. 02:46

Brannfarlige PC-er på skolen

Alle elever i Bergen som har Chromebook blir bedt om å legge denne igjen på skolen etter en PC-brann i Sandnes. Meldingen ble sendt ut til alle skoler i Bergen mandag, skriver Bergens Tidende..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Mann knivstukket i Oslo

En mann er knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Politiet søker etter en gjerningsmann som stakk fra stedet etter hendelsen. Skadeomfanget er uklart.

P4 - 3 timer siden

Stakk etter utforkjøring

Politiet i Rogaland etterlyser en mann for å ha løpt fra stedet etter å ha vært involvert i en utforkjøring på riksvei 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligger på taket utenfor veien. Politiet sier det er viktig å avklare om mannen er skadd, og ber publikum om tips..

P4 - 4 timer siden

Mener VG gikk over streken

Martin Ødegaard mener VG gikk over streken etter å ha publisert flere artikler om farens avtale med Real Madrid, som eier 20-åringen. På Twitter skriver Ødegaard i kveld at dokumentene var stjålet og konfidensielle. Avisen har lenge forsøkt å intervjue 20-åringen uten å lykkes, noe de har tolket som en boikott, noe han selv avviser.

P4 - 3 timer siden

Mindreårig dømt for å ha delt sexvideo

En mindreårig gutt er dømt til fengsel for å ha delt en sex-video på Snapchat. Gutten filmet at han hadde seksuell omgang med en 13 år gammel jente, uten at hun visste det, og delte så filmen med flere personer. Gutten ble dømt til 45 dagers betinget fengsel og blir pålagt ungdomsoppfølging.

P4 - 3 timer siden

Etterlyser bil etter påkjørsel

En bilist stakk av etter å ha kjørt på en kvinne trolig i eller ved et fotgjengerfelt i Drammen i kveld. Politiet ønsker opplysninger dersom de ser en rød bil som trolig var en Toyota Yaris. Kvinnen er oppegående og ble behandlet på stedet av helsepersonell.

P4 - 4 timer siden

Ødegaard refser VG

Martin Ødegaard mener VG gikk over streken da de tidligere i år publiserte en rekke artikler om farens avtale med Real Madrid, som eier 20-åringen. På Twitter skriver Ødegaard i kveld at dokumentene var stjålet og konfidensielle. Avisen har lenge forsøkt å intervjue 20-åringen uten å lykkes, noe de har tolket som en boikott, noe han selv avviser.

P4 - 4 timer siden

Kortere arbeidsuke økte effektiviten

Produktiviteten hos ansatte i Microsoft i Japan økte med hele 40 prosent etter at selskapet ga de ansatte fri hver dag. Endringene førte også til lavere sykefravær, mer tilfredshet og kortere møter, ifølge The Guardian og BBC. I Norge har LO tidligere tatt til orde for kortere arbeidstid..

P4 - 5 timer siden

Én av to vil ha riksrett

Én av to velgere i USA ønsker å stille president Donald Trump for riksrett og fjerne ham fra embetet. Det viser en ny måling gjort for den Trump-vennlige TV-kanalen Fox News. Antallet har også økt.

P4 - 5 timer siden

Skal sprenge steinblokk på E18 tirsdag

Statens vegvesen skal sprenge en stor steinblokk på rasstedet på E18 i Larvik på torsdag. Etaten har gjort en vurdering om at hele blokken skal sprenges i én salve for å hindre ukontrollerte ras. Etaten skal også foreta grundige inspeksjoner av fjellmassene inntil kjørebanen.

P4 - 6 timer siden

Flertallet vil hindre trygdeeksport

To av tre nordmenn sier nei til trygdeeksport. Det går frem i en meningsmåling fra TV2, er gjort i kjølvannet av Nav-skandalen. 62,4 prosent av de spurte mener det viktigste er å begrense NAV-støtte i utlandet, mens 37,6 prosent mener fri bevegelse i EU- og EØS-land er viktigst.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt